Cinsel Yaşam Şaplak atmak mı atılması mi? alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ben atmayı çok severim 😂 Şaplak atmak mı atılması mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. Atilmasini cok seviyorum ama yatak disinda dalgasina benim attigimda oluyor😂 1 6 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Evet atmak da çok zevkli sen kime atıyorsun 😂 Yorumla Kırlariçindebikız +1 yıl Yatmak icin ayni evde bulunduklarima😄 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Haha iyimis kaç kişinin totosu geçti ellerinden 😂 Yorumla Kırlariçindebikız +1 yıl Bilmiyorum ki😅 Yorumla Kırlariçindebikız +1 yıl Her yattigima saplak atmam zaten ya sadece samimiysek😅😅 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Anladım şu samimiyetten lazım 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Atılmasını severim daha zevkli oluyor 6 8 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Ben de atmayı bizim bir araya gelmemiz lazım demek ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçüksün sen Yorumla alwaysbefree +1 yıl 28 yaş senin Yorumla timur0707 +1 yıl yuze mı kalcaya mı pekı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @timur0707 göğüslere ve kalçaya Yorumla sannoro +1 yıl haklısın atmak çok zevkli Yorumla timur0707 +1 yıl acıyı sevıyosun o zmn morartılmayı sever mısın somurarak pekı Yorumla SeyyahFb34 +1 yıl Bütün abazalari iyi oynatıyorsun Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Karsilikli tokatlar vs olabilir dozu ayarlanabilir turden... 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Şaplak atmak 😈 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Atılması 4 37 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Ben de atmayı seviyorum. Atan biri var mı oeki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla alwaysbefree +1 yıl İster mıydın atan birisi olmasını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evliliği bekliyorum şimdilik dursun Yorumla alwaysbefree +1 yıl Kaç yaşındasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an yok Ki evliliği bekliyorum sevgililikte yapmam yani Yorumla alwaysbefree +1 yıl Anladım kapalı mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır değilim Yorumla alwaysbefree +1 yıl Ama dikkat ediyorsun sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 👍 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Biz de kız arkadaşımla dikkat ediyorduk. Ama sevgili olunca ufak da olsa bazı şeyler yaşanıyor yine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ama benim kesin çizgilerim var yaşamıycam sevgililikte Yorumla alwaysbefree +1 yıl Himm peki evlilikte sınırların olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet var anal ve grup onun dışında yok Yorumla timur0707 +1 yıl nereye pekı gogus mu kalca mı yuz mu Yorumla alwaysbefree +1 yıl Oral yapar misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocama yapardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama onunda bana yapmasını isterim Yorumla alwaysbefree +1 yıl Aynı anda mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fark etmez 69 da olur önce o yapsın ya da önce ben yapayım aramızda o an kararlaştırırız yani Yorumla timur0707 +1 yıl yutmanı ıstese pekı oral yaparken Yorumla alwaysbefree +1 yıl Anladım evet karşılıklı haz almak haz vermek çok zevkli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Katılıyorum 👍 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Zevkten titreyişi ya da inleyişi beni de mutlu eder ve zevk verir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı şekilde beni de partnerime zevk vermek mutlu eder beni Yorumla alwaysbefree +1 yıl Bazı kızlar kesinlikle yapmam diyor sen peki bu noktada nasıl düşünüyorsun. Denemeden de olsa çok ön yargılı olanlar oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oralı yaparım benBen sadece anal yapmam asla Bazı kızlarda ön yargı olabilir evet bir de dinen sıkıntılı oral yapmak o yüzden de olabilir Yorumla alwaysbefree +1 yıl Anladım evet belkide o yüzden tadını beğenmessen peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oral yaparım ağzıma boşalmamasını isterim o şekilde yaparızAma sanmıyorum ya benimki gibi ekşimsi olur en fazla düşünüyorum ve ben benimkini seviyorum Yorumla alwaysbefree +1 yıl Sen kendi tadına bakıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bakmıştım merak edip ekşimsi ve tuzluydu Yorumla alwaysbefree +1 yıl Himm o tadda olsa yalar mıydın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yapardım Yorumla alwaysbefree +1 yıl Eşin şanslı olacak desene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya genel olarak oral sevilir bence Ama sevmeyende çıkabilir ama onlar az bana öyle geliyor yani Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ben arkadaşlarıma çok güzel şaplak atarım. 0 6 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Kız arkadaşına mi Yorumla pwlinsiu +1 yıl Kiz kankalarıma evet Yorumla alwaysbefree +1 yıl Nasıl bir his 😂 Yorumla pwlinsiu +1 yıl Sonunda ben de şaplak yiyorum onlardan ama güzel bir his. Yorumla alwaysbefree +1 yıl Hilm iyimis benim de atmak hoşuma gidiyor canım çekti 😂 Yorumla pwlinsiu +1 yıl Anladım tamam Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kocam her sekste atar ama ben daha sert vurdururum daha zevkli şlapss 0 1 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Evet kızartacan vurdukca Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Vücudun çok iyi uf 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Atilmasini cok seviyorum ama yatak disinda dalgasina benim attigimda oluyor😂
Evet atmak da çok zevkli sen kime atıyorsun 😂
Yatmak icin ayni evde bulunduklarima😄
Haha iyimis kaç kişinin totosu geçti ellerinden 😂
Bilmiyorum ki😅
Her yattigima saplak atmam zaten ya sadece samimiysek😅😅
Anladım şu samimiyetten lazım 😂
Atılmasını severim daha zevkli oluyor
Ben de atmayı bizim bir araya gelmemiz lazım demek ki 😂
Küçüksün sen
28 yaş senin
yuze mı kalcaya mı pekı
@timur0707 göğüslere ve kalçaya
haklısın atmak çok zevkli
acıyı sevıyosun o zmn morartılmayı sever mısın somurarak pekı
Bütün abazalari iyi oynatıyorsun
Karsilikli tokatlar vs olabilir dozu ayarlanabilir turden...
Şaplak atmak 😈
Atılması
Ben de atmayı seviyorum. Atan biri var mı oeki
Hayır
İster mıydın atan birisi olmasını
Evliliği bekliyorum şimdilik dursun
Kaç yaşındasin
21
Sevgilin var mı
şu an yok
Ki evliliği bekliyorum sevgililikte yapmam yani
Anladım kapalı mısın
Hayır değilim
Ama dikkat ediyorsun sanırım
Evet 👍
Biz de kız arkadaşımla dikkat ediyorduk. Ama sevgili olunca ufak da olsa bazı şeyler yaşanıyor yine
Bilmiyorum ama benim kesin çizgilerim var yaşamıycam sevgililikte
Himm peki evlilikte sınırların olur mu
Evet var anal ve grup onun dışında yok
nereye pekı gogus mu kalca mı yuz mu
Oral yapar misin
Kocama yapardım
Ama onunda bana yapmasını isterim
Aynı anda mi
Fark etmez 69 da olur önce o yapsın ya da önce ben yapayım aramızda o an kararlaştırırız yani
yutmanı ıstese pekı oral yaparken
Anladım evet karşılıklı haz almak haz vermek çok zevkli
Katılıyorum 👍
Zevkten titreyişi ya da inleyişi beni de mutlu eder ve zevk verir
Aynı şekilde beni de partnerime zevk vermek mutlu eder beni
Bazı kızlar kesinlikle yapmam diyor sen peki bu noktada nasıl düşünüyorsun. Denemeden de olsa çok ön yargılı olanlar oluyor
Oralı yaparım ben
Ben sadece anal yapmam asla
Bazı kızlarda ön yargı olabilir evet bir de dinen sıkıntılı oral yapmak o yüzden de olabilir
Anladım evet belkide o yüzden tadını beğenmessen peki
Oral yaparım ağzıma boşalmamasını isterim o şekilde yaparız
Ama sanmıyorum ya benimki gibi ekşimsi olur en fazla düşünüyorum ve ben benimkini seviyorum
Sen kendi tadına bakıyor musun
Evet bakmıştım merak edip ekşimsi ve tuzluydu
Himm o tadda olsa yalar mıydın
Evet yapardım
Eşin şanslı olacak desene
Yok ya genel olarak oral sevilir bence
Ama sevmeyende çıkabilir ama onlar az bana öyle geliyor yani
Ben arkadaşlarıma çok güzel şaplak atarım.
Kız arkadaşına mi
Kiz kankalarıma evet
Nasıl bir his 😂
Sonunda ben de şaplak yiyorum onlardan ama güzel bir his.
Hilm iyimis benim de atmak hoşuma gidiyor canım çekti 😂
Anladım tamam
Kocam her sekste atar ama ben daha sert vurdururum daha zevkli şlapss
Evet kızartacan vurdukca
Kesinlikle atmak
Atilmasi
Vücudun çok iyi uf
Duruma göre değişir