Ben böyle bir şey daha önce yaşamadım , ama sevgilim daha önce birine güvendiğini ve bunu ona denediğini anlattı , kendinden iğrenmiş gibiydi bence denemekle kalmamış gibi , sizce yani bunun aşkla güvenle alakası var mı , veya libido meselesimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıldurum aslında birden fazla parametre içeriyor. karşıdaki kişinin bazen olumsuz tavrı bile baskı oluşturabiliyor ve insan zayıf düşebiliyor.
yani muhafazakar kesimden gelen bir insan normalde yapmayacakken sırf karşısındaki bireye hayran olduğu için onu aşağılayan davranış ve yaklaşımdan etkilenip kendini ezik ve eksik hissedebiliyor.
hayali bir örnek vermeye çalışayım: nasıl yani evleneceğin kişiye güvenmiyor musun? öyleyse yanılmışım bana güvenmeyen kişiyle benim devam etmeme olanak yok vs dendiğinde kişi kendi hatası olduğunu düşünebiliyor.
bunun devamı da eninde sonunda kızlığın bozulması gibi bir somut götürüsü olmayan anal ilişki oluyor. ama karşıdakinin bunu elde ettiğindeki tavrı güvenin artması ve minnet değil de ganimet elde etmek gibi olunca, boşalma sonrasında soğukluk ortaya çıkınca kendini teslim eden kişi mutlaka büyük hayal kırıklığı yaşıyor bazen de bunalıma düşüyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence önceki ilişkisinde erkek arkadaşı istemiştir o da ilişki bitmesin diye kabul etmiştir yaparsa onunla daha mutlu uzun bir ilişkisi olacağını düşünmüştür. Biz kızlar bazen çok mantıksız davranabiliyoruz
323 Yorumla- +1 yıl
Son cümleni bi kadından duymak içini gıcıklattı, helal olsun..
Soran+1 yılevet hatta bazen diyor bazı seylerı bitmesin diye kabul ettim kardeşim yani sen tam olarak şimdi aklımı açtın , istemeyerekte olsa ben hoş bişe değil bana zil zurna aşık mesela ben asla ve asla oyle bişe yapmadım yapmamdan yorumun için teşekkür ederim
Soran+1 yılNormal bişe yaşayabilirlerdi ama yinede bence bunu kabul etmesi hoş değil sizlerin görüşü nedir?
Cevap sahibi+1 yılİşte çoğu kız yapıyor maalesef erkek kafası ve kız kafası çok farklı çalışıyor ve gerçekten çok pişman olsak da sonra işe yaramıyor
Cevap sahibi+1 yılYani inanın bunun için çok fazla zorlayan erkek var defalarca duydum bi şekilde ikna etmiştir bize göre normal değil ama bazı erkekler için normal ve kız arkadaşınızı zamanında bir şekilde manipüle etmiş hedefine ulaşmış
- +1 yıl
Seni tanımak isterim
Soran+1 yılŞimdi ilk defa bişeler onunla yaşamış sonra kızı bırakmıs ve o sırada benımle tanıstı intihar edecek dereceydı felan bana asık oldu sımdı cok pısman tabıde , siz nasıl bu kadar eminsiniz peki hedefine ulasmıs gibisinden yanı kız arkadasım oyle bişe denese ölür herhalde
Soran+1 yılYani denemeye çalıştı olmadı gibisinden konusuyor ama , diyorum ya olur herhalde töbe töbe , genel olarak onunla sevişmekten iğrenmiş cunku ılerısı olmamamıs.
Cevap sahibi+1 yılEmin olun o da pişmandır zaten denemeye çalışmış olmaktan bile. Seviyorsanız güvenin
Soran+1 yılPeki ona zarar veririm diye bunları anlatmamıs , sizce kardeşim bir kız için ilk defa boyle bişeler yaşadığı insan önemlimidir? yani bana asık onunla hayatta işi olmaz ama sizce umursuyormudur?
Cevap sahibi+1 yılHayır gerçekten önemli değil açık konuşmam gerekirse ben ilk böyle şeyler yaşadığım insandan nefret ediyorum ilkler özeldir falan diyorlar ama bence doğru kişi olmadığı sürece ilkler nefretle doludur
Soran+1 yılAnladım yani evet nefret dolu o kişiye , banada aşık şimdi diyorumki niye nefret dolu olabilir yani ,
Şerefsiz evlenicem felan diye kandırmış , kızda şimdi kendinden iğreniyor , ee banada yazık gunah boş ver ona bişe yapma dıyınce deıdm ne alaka niye koruyorsun yanı
Cevap sahibi+1 yılOnu değil seni koruyordur öyle bir insanla muhatap olup seviyeni düşürmemen için. Ben kız arkadaşını anlıyorum gerçekten açıklaması zor ama anlıyorum
Soran+1 yılAcıkcası kardeşim , muattap oldum , tersledim felan bu iti ya ben inanmazsın karşıyım abi boyle seylere hiç istemedim adam gibi taktım yüzüğü ama kız bunun için omzumda ağlıyor , ama ben ona kızınca boş ver işte bizzden bulmasın , işte ablası var ailesi var onunda ya sanki nerdeyse korucak cok gıcık oldum kardeşim bunun sebebi neden yani
Cevap sahibi+1 yılŞey de olabilir mi acaba böyle bir olayı başkalarına anlatmasından korkuyordur sonuçta özel bir olay siz karşı tarafın üstüne gittikçe o da kızı rezil edeyim kafasına girebilir
Soran+1 yılBi benden korkuyordu bende öğrendim kendisi anlattı normal olarak gıcık oldum aradım bu iti , kız kendinden tiskiniyor ne yapacagımı şaşırdım kardeşim , sonra ben bunu arayınca benim kız arkadaşımın ablasını aramıs işte tehditvari konustu felan , sonra benim kızda merak etme senin hakkında kötü konusmadı felan , zamanında iletişime gecmeye calısmıs kız arkadasımla , sevgilim terslemiş tabi bunuda söylemedi buna cok kızmıstım , cunku ben agzına sıcmak isterdim onun.
İşte onun harıcınde , yani düşündüm geçmişe saygı acısından gibimi neden yani bir keresindede bana bunları yaptı evlenmedi felan diye yakınıyordu ama sen cıktın karsıma diyordu anlamadım gitti
Cevap sahibi+1 yılBazı kızlar sizin verdiğiniz tepkiden hoşlanır ama bence sevinin kız arkadaşınız kavga yanlısı birisi değil ego savaşı olarak görmüyor bu olayı emin olun çoğu zaman kızların kafası erkeklerden çok farklı çalışır ona acıdığı için falan değildir. Ablasını aramış diyorsunuz siz olayın üstüne giderseniz başkalarını da arayabilir böyle de bir gerçek var ve bu kız için utanç verici bir olay
Soran+1 yılya sımdı ondan bir yarası var tabiki kız arkadaşımı zor duruma sokacak bişe yapmadım karsı tarafı uyardım ve bir daha boyle bir davranısta bulunmadı VE OLMASI GEREKTİĞİ kız arkadasımdan uzak durdu , kız arkadasım sadece kafama takılan ilk basta sorun yok sanki ona bişe yaparım gibi koruyor daha sonra cocuk ablasını arayınca cocuga basladı küfürleri :) Benim basımın belaya girmesini umursamaz oldu sankı
Cevap sahibi+1 yılSizin içiniz rahat olsun bence bu gereksiz insan yüzünden ilişkinizi yıpratmayın
Soran+1 yılSevdiğim kadına zarar vermiş , üzülerke anlatıyor , kardesım sizden cok tesekkur ederım bugun bırazda olsa kafamı actınız peki bu duruma bir düşünceniz varmıdır?
Cevap sahibi+1 yılOlan olmuş kız arkadaşınızı seviyorsanız geçmişe sünger çekin elbette üzülür ben anlıyorum onun durumunu ama insanlık hali başımıza ne gelecek bilemiyoruz önemli olan anı yaşamak geleceği planlamak
Soran+1 yılHayır sevgisi bizim mutlugumuz sorun yok , kardeşim sadece neden koruduğunu merak etmiştim
Cevap sahibi+1 yılKarışık orası ya o an öyle demiştir bilmiyorum valla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılSevgi ve guven ile alakali degil, tamamen farkli nedenler. Bir cok sebebi var kadin icinde erkek icinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanmıyorum ama libido olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılya sımdı ondan bir yarası var tabiki kız arkadaşımı zor duruma sokacak bişe yapmadım karsı tarafı uyardım ve bir daha boyle bir davranısta bulunmadı
Kardeşim LİBİDO olabilir derken? Anlamadım tam olarak orayı
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar libidodan dolayı anal isteyebilir o anlamda demek istedim
Olum anala girceksin konsolosluğa değil ne alakası var güvenle falan
00 Yorumla
+1 yılyalan ya vermiş zevkine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılLibido meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç bir şey yaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem