Sormak istediğim farkli kendimden yola çıkarak bu soruyu sordum hayatıma giren herkes bunhn için giriyor bende kimseye güvenemiyorum kimseyi hayatıma alamıyorum. belli ediyolar zaten kendilerini biraz zaman geçince istedikleri olmayınca da gidiyolar ve kendimde arıyorum artık sorunu güzel kızlar seviljyor baya
Bana yaklasan erkekler bunun için yaklaşıyor hiç saf temiz seven yok bu yüzden kimseyi hayatıma alamıyorum ve kendimi beğenmiyorum bu sıralar sebebi dış görünüşüm mu diye düşündüm
Eğer bir erkek senle cinsellik yaşamak isteyebiliyorsa güzelsin demektir. Ve herkes bu seveple yaklaşıyorsa çık güzelsin demektir. Ciddi olup devam etmek farklı bir olay bir süreç
Biz sevsekde sevilmeyiz o yuzden umudumu kestim sizden
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne alaka
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana yaklasan erkekler bunun için yaklaşıyor hiç saf temiz seven yok bu yüzden kimseyi hayatıma alamıyorum ve kendimi beğenmiyorum bu sıralar sebebi dış görünüşüm mu diye düşündüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır erkeğin lay lay lom takılma isteğindendir ve karşı tarafa karşı aşk duygusu yoktur bazen kalbin yerine başka yerlerin atar gibi düşün..
Şimdi o kızın çirkin olduğunu göstermez de başka bir şey olduğunu gösterir. Şimdi yazmiyim açık açık burda…
kız çirkin olduğu için mi veriyo?
Sormak istediğim farkli kendimden yola çıkarak bu soruyu sordum hayatıma giren herkes bunhn için giriyor bende kimseye güvenemiyorum kimseyi hayatıma alamıyorum. belli ediyolar zaten kendilerini biraz zaman geçince istedikleri olmayınca da gidiyolar ve kendimde arıyorum artık sorunu güzel kızlar seviljyor baya
demek ki ilk başlarda yüz veriyorsun ki geliyolarlar yüz vermesen geleceklerini sanmıyorum
Yok yüz vermiyorum çok soğuk bı tipim zaten öyle cilve falan da bilmem odunum
olm demek ki soğuk odun olsan bile ilgi çekicisin ben olsam kendime çirkin demezdim :d
Kız çirkinse neden cinsellik yaşamak istesin ki
Eğer bir erkek senle cinsellik yaşamak isteyebiliyorsa güzelsin demektir. Ve herkes bu seveple yaklaşıyorsa çık güzelsin demektir. Ciddi olup devam etmek farklı bir olay bir süreç
Guzeldir neden cirkin olsun
Hayır, ihtiyaçlarını karşılamak için.
Tiple alakası yok
Başkası varsa da hayatında ondan da olur
Sevgili olmak istemediği içindir
Sanmam. Çirkinle neden yaşamak istesin ki.
Yoooo
Aşko kimi hayatima alsam bunun için yaklaşıyor bana bende sorgular oldum sorun bende mi diye
Gerçekten saf seven yok
Dusuncen bana alakasiz geldi biraz ne alaka yani
Ya mesela bazı erkekler var sevmeden sadece cinsellik için seviyormuş gibi yapıyolar sevgili olma sebebi belli yani sevdiği için değil
Ama sorun cinsellik için birlikteydi kız çirkin olduğu içinmidir diye sordun degilmi
Evet
Tamam o zaman çirkin değilsin
Alakası yok
Yo ne alakası var
Ne icin olim baska?
Sevdiğin için
Biz sevsekde sevilmeyiz o yuzden umudumu kestim sizden
Ne alaka
Güzel kızsın ki demekki bu yüzden geliyorlar
Çirkin güzel değil ten çekiyorsa olur
Çıkar iliskisidir o