mastürbasyon yapmak ile ilişkiye girmek arasında dağlar kadar fark var. mastürbasyon tam tersi sürekli yapıldığı zaman ilişkide sıkıntı çıkaran, sertleşme problemleri yaratan veya erken bosalmaya sebebiyet veren bir durum. Bu halde haftada 2 gün yapan biri sekse daha çok vakit harcayabilir. Yani sürekli mastürbasyon yapmak libidonun sürekli tavanlarda olmasına işaret değildir.
12 Yorumla- +1 yıl
Libidosu yüksek olmayan erkek neden sık mastürbasyona ihtiyaç duysun ki peki?
- +1 yıl
Birde libido yüksekliğini nasıl anlarız bir insanın öyleyse?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon yormayan bişey, hergün mastürbasyon yapamayan adam, her gün 2-3 posta nasıl yapabilir şüpheli, ki oradaki efor kat ve katı daha fazla, sen cinselliğe ne kadar önem veriyosun?
16 Yorumla- +1 yıl
çok denemez ama ilk haftalar falan her gün olsun isterim ilk 1 ay falan yani. bu durumda?
Cevap sahibi+1 yılSenin istemen çok normal hatta ilk 1 ay az bile ilk 3-5 yıl bu sıklıkta olmalı ve bu arada harika bir seks yaşarsan, çok denemez dedin ya, çok çok fazla isteyeceksin..
- +1 yıl
bunu karşılayabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılBiraz karışık durumlar daha fazla şey sormam lazım bunu yorumlayabilmek için
- +1 yıl
Her gün mastürbasyon yapmayı denediğinde yorgun düşüyormuş. gerçek ilişkide her gün yapabilir mi öyle sorayım?
Cevap sahibi+1 yılMesaj at, öyle 2 yorumla bunu anlayamayız, bu durumu yaşayan çevremde insanlar oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Motor musun kızım sen, her gün ilişki mi olur? Bence evlenme. Çocuğun iliğini kurutursun.
13 Yorumla- +1 yıl
ilk gnler ilk hatalar diyorum. her gün normal?
- +1 yıl
haftalar
+1 yılEvet özellikle gençlik zamanı ilk evlilikte her gün istemek normal ve yapılabilir. Eğer seninki yapamazsa geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılSeks yapmakla mastürbasyon yapmak aynı şey degildir
21 Yorumla- +1 yıl
Ulaşılan orgazm aynı olduğu için farketmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergün mastürbasyon yapması iyi bişey değil sana da öyle bir bahane söylemiş. Her lafı araştırıp ardına mı duseceksin Sana ne adamın s2nden ya isine bak herseye burnunu sokma.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mastürbasyon çokta zevk veren bir şey olmadığı için haftada 2 yeterli oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılmadt yapinca bünye yorulmaz istek azalır gerçek ilişkide ereksiyon göstermez
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon sayısının yarısı kadar yapabilir gercegini
00 Yorumla
+1 yılİlk ay günde en az iki derim kesinlikle mastürbasyon ile ilişkiyi karıştırma
00 Yorumla
+1 yılÇok istekliysen doyuramaz seni
12 Yorumla- +1 yıl
çok denemez ama ilk haftalar falan her gün olsun isterim ilk 1 ay falan yani. bu durumda?
- +1 yıl
Yani yaşamadan bilmen zor ama seni istediğini hep belli etmeli, üstüne düşmeli bu konuda.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılMastla ilişkiye karşılaştırma bence.
14 Yorumla- +1 yıl
tamam ama mastı her gün yaptığında bünyesi yoruluyormuş ilişkide de yorulmaz mı o halde?
- +1 yıl
mastürbasyon kısa süren bir şey hergün ilişki ister misin sen?
- +1 yıl
ilk haftalar falan her gün olsun isterim ilk 1 ay falan yani. bu durumda sonuç ne olur?
- +1 yıl
İlk aylarda günde üç öğün yaparsın zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer gün yapamaz dayanamaz
12 Yorumla- +1 yıl
Neden sence?
Cevap sahibi+1 yılLibidon yüksekse onun da yüksekse hızlı tempoda yapılan sekse vücut nasıl dayansın zor yani
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada bir bilemedin iki sefer olu
10 Yorumla Ben her gün yapiyorum
10 Yorumla
+1 yılHergun yapmaz haftada iki defa
13 Yorumla- +1 yıl
Dm kapali
- +1 yıl
neden haftada 1
- +1 yıl
mastürbasyon yapısından belli
+1 yılHer gün yapmak her erkek ister
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hergun yapamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaftada 2 ne ya, günde yapılır çok düşük
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseks daha çok yorar şimdiden bunu diyorsa sen gönder bunu bekleme
+1 yılİsteksiz olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
normalde her gün mastürbasyon yapabilir mi bir erkek? ve her gün mastürbasyon yapmak onu yoruyorsa gerçek sekste nasıl olur dutrum?
- +1 yıl
Hergun yapılabilir fakat ben tercih etmem, normal seks de ise zaten 5 veya 8 dk arası sürer adrenalin adamı yorar
+1 yılTatmin edemeyebilir
17 Yorumla- +1 yıl
Sen her gün yapıyor musun mastürbasyon peki
- +1 yıl
Neden sence?
- +1 yıl
ben her gün yapıyorum hemen hemen
- +1 yıl
İsteksiz hayatı zehir eder öyle bir partner. Hep istek tavan sanırım sende de aksime.
- +1 yıl
Aksine**
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Hadi ya. E şuanda sevgilinden tık yok anlaşılan?
+1 yılSana yetmez bu
15 Yorumla- +1 yıl
Erkek bünyesini bilemiyorum. her gün mastürbasyon yapmak bünyeyi yormaz mı ki bir erkekte?
- +1 yıl
Sanal yaptın mı hiç
- +1 yıl
Her gün 2 garanti yaparım. İlişkim olursa 3 yapıyorum
- +1 yıl
ilk haftalar falan her gün olsun isterim ilk 1 ay falan yani. bu durumda sonuç ne olur?
- +1 yıl
O cocuk seni doyuramaz. Bence sanalda gel bi tadıma bak
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar