Cinsel Yaşam Kalınlık mı zevk verir, uzunluk mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 16cm 5 cm çap 18 cm 4 cm çap Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kalınlık mı zevk verir, uzunluk mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Kadın için kalın penis uzun penise göre daha doyurucudur. 16 cm boy 5 cm çap 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. uzunluk boş iş. kalınlık ise kısmen etkili. vajina içerisinden beklentiye girmeyin. zevk almanızı sağlayan sinir ağı vücut dışında. içeriden bir şey hissedemezsiniz 0 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Vajina duvarındaki kaslar zevk verdiğinden kalınlık 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Aşk! Sadece aşk! Gerisi teferruattır ama vazgeçilmez de değildir... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kalınlık daha önemli ama görsel olarak hem kalın hem uzun penisler kadinlarin gözünü de doyuruyor sonra alırken de dur kökleme diyorlar genelde 😂 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben kalınlık dedim... herkeste öyle söylemiş.. mantıklı olan bu galiba... 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bu seçenekler deki ikisi de seni mutlu eder fazlasıyla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl klitorise ve dudaklara sürtünme zevk verir, tabiki kalınlık önemli 0 0 Yorumla
Boğa-Burcu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Uzunluk ve kalınlık aynı anda sanırım 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önemli olan çekici boyu değil çaktığı çivi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Büyük ve kalın iyi giderdi şimdi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 15-16 iyi gitmiyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırdır sende 15-16 mı var yoksa 😂 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
Velentina Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kalınlik 2 1 Yorumla Kaleli017 +1 yıl doğru tercih Yorumla
Şhrnnyağzdelikanlısı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Eğri duruyor kalkık haldeyken itici mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yukarı mı? Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı +1 yıl Sola doğru eğri duruyor kalkık haldeyken sönük halde belli değil hiç Yorumla Soran +1 yıl bir şey olmaz takma ya kadınlarında vajinası kara memesi küçük sarkıyor. eğer peyroni hastası değilsen hiçbir şey olmaz Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı +1 yıl Tam olarak neresi sarkıyor? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 16 olsun 5 cm olsun 2 6 Yorumla Soran +1 yıl ben bakireyim sevgilim öyle resim attı yeterli dimi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahahah yaa senin vajen boyunda önemli tabii ama sevgilin yalan söylüyor da olabilir genellikle daha küçük olur Yorumla Soran +1 yıl resim attı baya iri duruyor cetvelde 16 cm uzunluğa baktım aynı duruyor yalan değildir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Web den atıyorlar genellikle Yorumla Soran +1 yıl boyuda 187 sanmıyorum görürürm zaten canlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyla pek alakası olmuyor ama aynen sen bak yine de Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkisini de dene tarafını seç 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl jdnakjdjka cheetos alanlar pardon zenci alanlar hem uzunluk (dondurma) hem kalınlık (cips) kazanıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zenciyi boş ver yaa Yorumla
Ubuntu24 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl 24 cm 6 cm çap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çok çirkinsin 24 olsada kurtarmaz seni zenc* köle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kadın için kalın penis uzun penise göre daha doyurucudur. 16 cm boy 5 cm çap
uzunluk boş iş. kalınlık ise kısmen etkili.
vajina içerisinden beklentiye girmeyin. zevk almanızı sağlayan sinir ağı vücut dışında. içeriden bir şey hissedemezsiniz
Vajina duvarındaki kaslar zevk verdiğinden kalınlık
Aşk! Sadece aşk! Gerisi teferruattır ama vazgeçilmez de değildir...
Kalınlık daha önemli ama görsel olarak hem kalın hem uzun penisler kadinlarin gözünü de doyuruyor sonra alırken de dur kökleme diyorlar genelde 😂
Ben kalınlık dedim... herkeste öyle söylemiş.. mantıklı olan bu galiba...
Bu seçenekler deki ikisi de seni mutlu eder fazlasıyla
klitorise ve dudaklara sürtünme zevk verir, tabiki kalınlık önemli
Uzunluk ve kalınlık aynı anda sanırım
Önemli olan çekici boyu değil çaktığı çivi
Büyük ve kalın iyi giderdi şimdi
15-16 iyi gitmiyor mu?
Hayırdır sende 15-16 mı var yoksa 😂
evet
Kalınmı seviyorsun
bunu vajinana göre seç
İkiside veriri fazlası acı verir
17 olsun 4,5 olsun 😍🙈
Kalınlik
doğru tercih
Eğri duruyor kalkık haldeyken itici mi
yukarı mı?
Sola doğru eğri duruyor kalkık haldeyken sönük halde belli değil hiç
bir şey olmaz takma ya kadınlarında vajinası kara memesi küçük sarkıyor. eğer peyroni hastası değilsen hiçbir şey olmaz
Tam olarak neresi sarkıyor?
16 olsun 5 cm olsun
ben bakireyim sevgilim öyle resim attı yeterli dimi?
Hahahahah yaa senin vajen boyunda önemli tabii ama sevgilin yalan söylüyor da olabilir genellikle daha küçük olur
resim attı baya iri duruyor cetvelde 16 cm uzunluğa baktım aynı duruyor yalan değildir
Web den atıyorlar genellikle
boyuda 187 sanmıyorum görürürm zaten canlı
Boyla pek alakası olmuyor ama aynen sen bak yine de
16 5
İkisini de dene tarafını seç 😂
jdnakjdjka cheetos alanlar pardon zenci alanlar hem uzunluk (dondurma) hem kalınlık (cips) kazanıyor
Zenciyi boş ver yaa
Kalınlık tabiki
24 cm 6 cm çap
çok çirkinsin 24 olsada kurtarmaz seni zenc* köle