Erkeğin sexsi mi olur ya🙄🙄 sexsilik kadında olur erkekte karizma olur güven veren bir duruş olur okadar sexsi ve erkek oldu olucak bide fantezi kıyafet giysin sexsi olmak için 😏👎👎
@sporcuqenc kendin diyon işte yakışıklı karizmatik olur sen kendine sexsi denilmesinden hoşlanıyor olabilir sin ama ben hoşlanmıyorum aslan gibi civan gibi ne yakışıklı adam be derim desem bile benim fikrim benim düşüncem kimene
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karakteri, tarzı, duruşu tabi ki. Bu biraz da genetiktir bence. Güven vermesini ve samimiyetini de sakın unutmayalım lütfen. Keyifli günler. 😎
Yaradılıştan getirdiği karakteristik duruş ve hareketleri..
O nasıl bir duruşmuş öyle😀
Sıra bekleme duruşu değil tabi 😀😀
Ne duruşu haksızlığa namusuzluğa talana karşı olan dik duruş mu?😀
Güzel, bu ruhu da içinde barındırır mutlaka
Teşekkür ederim 👍
Sorması ayıp 47 yaşındamısın gerçekten?
Erkeğin sexsi mi olur ya🙄🙄 sexsilik kadında olur erkekte karizma olur güven veren bir duruş olur okadar sexsi ve erkek oldu olucak bide fantezi kıyafet giysin sexsi olmak için 😏👎👎
Uzun boylu yakışıklı kaslı demesini biliyonuz ama ne duyar kastın
@sporcuqenc kendin diyon işte yakışıklı karizmatik olur sen kendine sexsi denilmesinden hoşlanıyor olabilir sin ama ben hoşlanmıyorum aslan gibi civan gibi ne yakışıklı adam be derim desem bile benim fikrim benim düşüncem kimene
He he
Gel sana seksi erkek gösterim😀
Erkegin durusu tavirlari olaylar karsisinda sogukkanliligi bence fiziksel olarak fit bir vucut elbetteki arti deger.
Kıllı döşü kanka. Bak döşüme bak döşüme
Güçlü omuzlar, güçlü kollar ve güçlü bacaklar...
Bakısı
Ne diyorsun sen değişik😀