Cinsel Yaşam Cinsellikten vazgeçsen ne olursun? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Cinsellikten vazgeçmektense ölmeyi tercih eden bir canlı varmış.Sen vazgeçsen ne olur?https://www.posta.com.tr/bilim-teknoloji/cinsellikten-vazgecmektense-olmeyi-tercih-eden-canli-2638718 Cinsellikten vazgeçsen ne olursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gergin agrasif olurum muhtemelen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Asabı yani Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Yanii evet Yorumla Soran +1 yıl Demek ki olmazsa olmazın senin? Yorumla Degisik_-_ +1 yıl E sevdiğimiz doğrudur 😄 Yorumla Soran +1 yıl rtrasfd Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Bir şey olmaz zaten yaşamıyorum ki 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Vaz gecsen bile vücudun vaz geçmez uykuda bile kendinde olmadan boşalır sütünü elin gider okşar bisekilde ama seks vaz gecersin oda piskolojik seni rahatsız ve fiziki bedensel rahatsızlıklarla hastalıklar tetiklenir 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bişey olmaz. 2,5 yıl oldu zaten. Olmasa da olur durumundayım. 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Heralde KS de 45 yas ustu gizli birinin entry sine cevap yazardim 0 0 Yorumla
eserbay Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sen 45 yaşinda vazgecmediysen e dur bizde vazgecmeyelim bi zahmet 0 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl şu an olduğumdan daha farklı birisi olmam. Uzun zamandır cinsel hayatım yok 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cevap veriyorum: rahip ya da rahibe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam rahip bey :D Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. olmazki doğanın kanununa aykırı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olur da vazgeçersen nolur? Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl sinirli ve mutsuz olunur vucut ve beyin rahatlamadığı için Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben başlamadan vazgeçtim hala da yaşıyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi bari.. Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Değil de yapacak bir şey yok. Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Canım yanmasa kökünden kesip atarım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanmaz can Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Asjsj riske almaya değmez. Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Görende günde 7 posta atıyoruz sanacak. 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellik önemli aga :D 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Ölmem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yaparsın işte Yorumla BilenAbi +1 yıl Hayatımda bir değişiklik olmaz. İşime gücüme bakarım. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vazgeçilmez kiii 2 8 Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl neden Yorumla Soran +1 yıl Sen de ölmeyi mi tercih ederdin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsan fıtratın da var ihtiyaç bu Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl evli değilsen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl nasıl gideriyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşverin iyi günlerrrt Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl iyi günler Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen peki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Gergin agrasif olurum muhtemelen
Asabı yani
Yanii evet
Demek ki olmazsa olmazın senin?
E sevdiğimiz doğrudur 😄
rtrasfd
Bir şey olmaz zaten yaşamıyorum ki
Vaz gecsen bile vücudun vaz geçmez uykuda bile kendinde olmadan boşalır sütünü elin gider okşar bisekilde ama seks vaz gecersin oda piskolojik seni rahatsız ve fiziki bedensel rahatsızlıklarla hastalıklar tetiklenir
Bişey olmaz. 2,5 yıl oldu zaten. Olmasa da olur durumundayım.
Heralde KS de 45 yas ustu gizli birinin entry sine cevap yazardim
Sen 45 yaşinda vazgecmediysen e dur bizde vazgecmeyelim bi zahmet
şu an olduğumdan daha farklı birisi olmam. Uzun zamandır cinsel hayatım yok
Cevap veriyorum: rahip ya da rahibe
Tamam rahip bey :D
olmazki doğanın kanununa aykırı
Olur da vazgeçersen nolur?
sinirli ve mutsuz olunur vucut ve beyin rahatlamadığı için
Ben başlamadan vazgeçtim hala da yaşıyorum.
İyi bari..
Değil de yapacak bir şey yok.
Canım yanmasa kökünden kesip atarım.
Yanmaz can
Asjsj riske almaya değmez.
Görende günde 7 posta atıyoruz sanacak.
Cinsellik önemli aga :D
Ölmem
Ne yaparsın işte
Hayatımda bir değişiklik olmaz. İşime gücüme bakarım.
Vazgeçilmez kiii
neden
Sen de ölmeyi mi tercih ederdin?
İnsan fıtratın da var ihtiyaç bu
evli değilsen?
Değilim
nasıl gideriyorsun
Boşverin iyi günlerrrt
iyi günler
sen masturbasyondan vazgeçebilir misin
Sen peki
hayvan haklı :D