Kaşarellayı evire çevire s... yorum. alan memnun veren memnun. Sonra yenisine geçip yapıştırmaya devam. Para işleri çok banal şeyler. O işleri lejyonerler, paralı askerler yapıyor.
Tamam işte kadınların isteklerinin kölesi olmuşsun kadınların canı istiyor sende istediklerini veriyorsun irispilik ruhunda var demekki bedava yaptigina göre hayırlı işler ne diyim beline kuvvet kolay gelsin umarım hizmetinden memnun kalıyorlardır uğraştığına deysin ama dimi. Onlarda geçiyorlardır başkasına zaten seninkinin tadına baktıktan sonra işleri bitiyor senle dkdkd
Kadınların isteklerinin kölesi mi? 🤣🤣🤣🤣 He tabi aynen isteklerinin kölesi doğrudur 🤣🤣 Neyse sen dikkat et yine de Araplara. Onlar için kadın sadece bir araçtır ve sadece erkek için yaşayan seks ve doğurmaktan başka işe yaramayan araçlardır. Seni de o hale sokmasınlar
Sen farkında değilsin galiba kendinin kadınları dediğin gibi gören sensin kadın mikmekle ovunuyorsun kaşmerlere pompaladim diyorsun oysaki bahsettiğin kadınlar en fazla aşırı libidosu yüksek kadinlardir ki aynı şekilde bir erkek bana yaklassa abaxa derim demekki seninde libidom yuksek bu durumda esitsiniz ama sen kendini üstün görüyorsun bahsettigin xihniyetsizlikte olan sensin
Cidden ne dediğinin ne anlattığının farkında bile değilsin. Libidosu yüksek olan ve bunu Arap erkeklerine bağlayan da sensin. Yani bundurımda abaza olan sensin bense sadece bu söylediğine karşılık nasıl tavır takınacağımı gösterdim. Sadece altta kalmamak için laf yetiştiriyorsun. Kaşar olana nasıl davranılacağını ise ben söylüyorum ki Araplar konusunda da haklıyım dikkat.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kaşarella dürtülerin seni arap geninde yüzmeye davet ediyor demek ki.
Sendede var mı kasarlik dürtüsü pipin kalkiyo mu hic
Birini düşünüp te
Dusunupde
Yoksa kuşun yaşamadan öldü mu 🤣
Yok ben kaşarella gördüm mü yapıştırıp geçiyorum sıkıntı olmuyor. 👉🍆🍑🔥🚀
Puhahahah hmm kaşarellalarin isteklerini tatmin eden bir irispisin yani para da veriyorlar mı hayrına mi yapıyorsun
S ex kölesi seni
Kaşarellayı evire çevire s... yorum. alan memnun veren memnun. Sonra yenisine geçip yapıştırmaya devam. Para işleri çok banal şeyler. O işleri lejyonerler, paralı askerler yapıyor.
Tamam işte kadınların isteklerinin kölesi olmuşsun kadınların canı istiyor sende istediklerini veriyorsun irispilik ruhunda var demekki bedava yaptigina göre hayırlı işler ne diyim beline kuvvet kolay gelsin umarım hizmetinden memnun kalıyorlardır uğraştığına deysin ama dimi. Onlarda geçiyorlardır başkasına zaten seninkinin tadına baktıktan sonra işleri bitiyor senle dkdkd
Kadınların isteklerinin kölesi mi? 🤣🤣🤣🤣
He tabi aynen isteklerinin kölesi doğrudur 🤣🤣
Neyse sen dikkat et yine de Araplara. Onlar için kadın sadece bir araçtır ve sadece erkek için yaşayan seks ve doğurmaktan başka işe yaramayan araçlardır. Seni de o hale sokmasınlar
Sen farkında değilsin galiba kendinin kadınları dediğin gibi gören sensin kadın mikmekle ovunuyorsun kaşmerlere pompaladim diyorsun oysaki bahsettiğin kadınlar en fazla aşırı libidosu yüksek kadinlardir ki aynı şekilde bir erkek bana yaklassa abaxa derim demekki seninde libidom yuksek bu durumda esitsiniz ama sen kendini üstün görüyorsun bahsettigin xihniyetsizlikte olan sensin
Cidden ne dediğinin ne anlattığının farkında bile değilsin. Libidosu yüksek olan ve bunu Arap erkeklerine bağlayan da sensin. Yani bundurımda abaza olan sensin bense sadece bu söylediğine karşılık nasıl tavır takınacağımı gösterdim. Sadece altta kalmamak için laf yetiştiriyorsun. Kaşar olana nasıl davranılacağını ise ben söylüyorum ki Araplar konusunda da haklıyım dikkat.
Altın klozete ş. çtıkları için mi? 😀
Taksim'e gel çok var
Zihin olarak kapalı olanları seviyorsun demekki.
Yolda gezme Suriyeli Araplardan kendine gelemezsin
Mülteciler gitmesin diyen bu işte
Araçlarda sana bayılıyordu zaten
Zenci mi Arap mı?
Daha girmemiş sana ondan 🤣🤣🤣🤣
Arabın 4. Müstakbel eşi fkfk
Araplar seninle grup yapsa
Ayva ayva diyip üstünden inmez arap
Yess yess ayva 🤣
Yallah arabistana
Zenci mi Arap mı
Arapppp