18 yaşındayım canlar sevgilim 25 yaşında onu farklı erkeklere aldatıyorum bağlı değilim kimseye. Neden böyleyim bilmiyorum hergun başka birisiyle yapıyorum. tamsn diyorum yaomicam yine kendimi yatakta buluyorum öyle yapınca rahatlasiiotum. Sizce ben normal miyim
Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklere bak sen hepsi de ne kadar masum dürüst 😂😂ben istesem hepinizi elde ederim seksi biriyim 2 dk bakar benim için kolay
Sevgilimi aldatıyorum çok mutluyum sizce ben normal miyim?
Normalsin bence bi kaç zenci bul bu meseleyi kökten hallet bi kaç ay dürüst olursun ne dersin?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ne güzel her tür cinselliği yaşayıyorsun herkese nasip olmaz, ama bir gün kimden hamile kaldığını bilemezsin, her ne kadar korunsan da damladan ibaret bu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Eline firsat gecen herkes yapar zaten. Gayet normalsin. Sana laf edenler saf bir kızı ka diririm da bana yazar diye yapiyirlar bunu. Yoksa hangisine el sallasan arkana takilirlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Birincisi biz canlar değiliz...
Soruna gelince:
Zamanla olgunlaşacaksın ve tam kıvamına geleceksin.
Eski kaşar kolay elde edilmiyor. Bedeli ve maliyeti var.
seksi biriyim 2 dk bakar benim için kolay
bunu burdan alın bunu burdan alın
Normal misin sence? Ucuzluk pazarlarında satılan defolu mallardan en ufak farkın bile yok.
Unutma ucuz malın alıcısı çoktur ve kaliteli yaşamak bir insanın kendisine olan saygısını belirler.
Evet normal kadın çok eşliliğe daha uygun dıye düşünüyorum erkek en fazla 16 kez orgazm olmuş kadın 134 8 10 erkeğe yeter kadın
Yalanın kuyruklusu ancak bu kadar olur yahu etmeyin yapmayın yazılanlara bakmıyorum bile ama of ya bi bitin artık yeter cidden yeter
Ateşli ve iştahlı bir kızsın bir kişi sana yetmiyor demekki. Orana iyi bakıyorsun ama birazda inanasım yok gibi
Amormal bi durum o tvdeki kadın gibi kocasının yüzüne çocukları alsmazsın çünkü hiçbiri senden değil diyen insan gurubuna dahil olmanın başlangıcı
Sevgilinle aranızda çok kuvvetli bir bağ yoksa ayrıl, üzme çocuğu. Erkeklere cinsel gözle bakıyorsun ister istemez.
rahatlıyorsun çünkü sen tam bir *****'sun ne olduğunu anlamışsındır fakat yazınca cevabım kaldırılır.
bende bunu yazmazsam rahatlayamazdım sevgiline yazık ayrıl ondan.
şu an istesem seni elde edebilirim
edemezsin bu imkansız
sen kimsinki beni elde edeceksin? sevgilisini aldatan isterse dünyanın en seksi kadını olsun karakter yoksa umrumda değil
anca midesi kaldıran abazaları çekersin kendine.
İddiaya var mısın
yokum
Güncellemenize ek olarak şeytanın yolu kolay ve nefsin hoşuna gider zaten
her istediğin erkeği elde edebileceğini zannetmem zavallıca sadece abazaların dikkatini çekersin
Dünyada tek senin gibi kadınlar kalsa gay olurum daha iyi
Adamsın kardeşim
Bence sevgilinden ayrıl, böyle mutluysan böyle devam et. Ama diyorsan ki aldatmak daha çok haz veriyor, ona yorum yapamam
Onlar Seni Kullanıyor ilişki için Sen ise Kullaniliyorsun..
Bence sevgilim dediğin kişiyi sevmiyorsun.. bence bir sorun çıkmadan ayrıl...
Normalsin bence bi kaç zenci bul bu meseleyi kökten hallet bi kaç ay dürüst olursun ne dersin?
Ne güzel her tür cinselliği yaşayıyorsun herkese nasip olmaz, ama bir gün kimden hamile kaldığını bilemezsin, her ne kadar korunsan da damladan ibaret bu.
Eline firsat gecen herkes yapar zaten. Gayet normalsin. Sana laf edenler saf bir kızı ka diririm da bana yazar diye yapiyirlar bunu. Yoksa hangisine el sallasan arkana takilirlar
sana bu video ile cevap veriyorum
Ruh ikizim son 2 yıldan beridir aldatmadıgım sevgilim yok
Kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yap dünyaya birdefa geliyorsun hayatını yaşa
tam aradigim iliski musait olursan bizede bi merhaba diyebilirsin
Troller bayagi artti😂
Bu konuda bizden beklentin nedir
Çok mu isteklisin?
Ne kadara giriyon yatağa
Özgüvene bakarmisin seeenn😃
Ruhuna işlemiş senin 😂
Gizli trol musun ciddi mi 😄
Güncellemeye baktım birde soruyu sorana baktım koca bir GİZLİ hahahaha
Normal değilsin. Ama bu yaşamı normalleştirmişsin
Hepinizi elde ederim. Haha o kadar kolay mı sandın?
Çocuk oyuncağı benim için
Sen öyle san
İddiaya var mısın
Varım
Bekle o zaman
Bekliyorum
Bekle dedi kaldı :()
Deneyimin fazlaysa bir şey sorabilir miyim?
Cinsel mi duygusal mi
Cinsel
Güzel
Konuşalım mı senle
İicnde olan şey belli
Normalsın devam et
Hoş değil
Aldat
Bir de siyahi benle dene
nymph olabilir misin
Evet askkm
Hm enfes