Bu direkt bir sebep olamıyor genelde. Çünkü sevgi oluyor, çocuk oluyor, kurulu bir düzen oluyor. Aile oluyor. Bir cinsellikten sebep direkt olarak boşanmaya gitmek düşük bir ihtimal bence.
Ancak bu durum muhtelen bu ihtiyacı dışarıdan karşılama yöneliyor ve aldatma oluyor. Bunun sonucunda ise bir çok farklı sebepten olay boşanmaya gidebiliyor.
Saçma geliyor bana. Bu uyum işi fazla abartılıyor. Cinsel hastalık olur bunu anlarım. Herşeyin tedavisi bir şekilde mümkün. Ten uyumu konusunda sorunun ana kaynağının insanlar arasındaki iletişimsizlikteb kaynaklandığını düşünüyorum. Herkes herşeyi açıkça konuşursa uyumsuzluk diye bir şey kalmayacaktır bence.
Çok zor bir durum böyle bir şey nasıl sonuçlanması gerekir o dumda olsam güzelce karşılıklı konuşup birlikte bir karara bağlamak isterdim sanırım aynı durumda kadında mağdur olabilirdi düşünün kadın seks çok seviyor erkek iktidarsız kadını sexe doyuramıyor bence bunu her iki cins yanıtlsın empati yapalım
Bence biter, sonuçta tatmin olamadıktan sonra nereye kadar gidecek? Ya başkasıyla tatmin olacak ya da bitecek yani bu iki taraf içinde sorundur kanımca.