İlişkiler artık böyle bırak evliliği millet artık sevgililik bile düşünmüyor. Millet artık para kazanayım, kazandığımla yiyeyim içeyim gezeyim önüme gelenle de yatayım modunda. Başlarda karşıydım böyle fikirlere ama şimdi ben de aynı düşımcedeyim. İnsan kendinden başka kişi ve şeylere yatırım yapmamalı bence
08 Yorumla- +1 yıl
@betulumme artan liberalizm ve sosyal medya faktörü yüzünden sadakat iyice azaldı. Başkasına kimse vakit, nakit ve duygusal yatırım yapmak istemiyor. Herkes tüm yatırımını kendine yapmak istiyor ki haklılar. Neden o kadar çok zaman para ve duygusallık harcayasın ki? Günün sonunda bu kadar çok yatırım yaptığın kişi seni yarı yolda bırakırsa ne yapabilirsin? Hesap sormaya kalktığında alacağın cevap belli "YAPMASAYDIN". Hal buyken başkasına uzun soluklu yatırım yapmak sermayeyi kediye yüklemek oluyor
- +1 yıl
Teknolojinin gelişmesiyle insan evrimi artık tekil yaşamaya evrimleşiyor diyebilir miyiz? 80li yılların yeşilçam aşkları ve arabesk (kara sevda, aşk için ölmeli aşk o zaman aşk) popülerizmden “kendini sev, kendin için yaşa, üzülme, değmez, başka kadın/erkek mi yok” popülerizmi iş görüyor diyorsun :)
- +1 yıl
@betulumme evet başlardq bu duruma çok üzülüyordum ama artık bu duruma alıştım ve benimsedim. Tabi herkes mutlu olduğu gibi yaşamalı ister yeşilçam ister yeni dünya bir insan nasıl mutluysa hayatını öyle idame ettirmesinde bir sakınca yok
- +1 yıl
@betulumme alma zaten. Evliler ile takıl diyen yok. Bekar veya dullarla takılırsın
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Seninle yatacak bence kaç. Yoksa bir bölgende ki balonu patlatır ve kan akar. Ve ortada kalırsın. Sonra masum erkeklere kakalamaya çalışır ailen seni bizlere.
08 Yorumla- +1 yıl
Ay haykırdım yorumuna iyi yazmışsın ama dbvj
- +1 yıl
Peki zina yapan erkekler hakkında ne dusunuyorsun? Sonuçta onlarda kendilerini temiz kızlara kakalamaya çalışıyorlar bu da haksızlık vebal
- +1 yıl
Yani dimi. İy cidden artık insanlardan midem bulanıyor Allah herkese kendisi gibi birisini nasip etsin
- +1 yıl
Kızım snfjfkfjdmfj komiksin ya djg
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKasıklarım ağrıyor beni rahatlat diyor sen de karısı gibi görevini yapıyorsun öyle mi. Karısı bile olsan sana altın takı bir suru şey almak yapmak zorunda. Herifteki rahatlığa bak sizin gibi s@*laklar olduğu müddetçe böyle m@l tipler de nemalanır işte. Senin a*ptalligina mi onun rahatlığına mi sinirleniyim bilemedim.
60 Yorumla
+1 yılsende ondan para iste yardıma ihtiyacın olduğunu söyle parayı alıp engelle
46 Yorumla
Soran+1 yılHahaha kıyamıyorum ki
- +1 yıl
Hahahah çakal siniz varya siz korkulur sizden 😂😂😂
- +1 yıl
eee çakalla dans etmemeyi öğrenin sizde
- +1 yıl
😂😂😂 öğrendik sayende
- +1 yıl
@Firu_Zen kesinliklee 😅
+1 yılBir kaç yıl önce bu durumu bende yaşadım, açıköğretim fakültesi üzerinden tanıdığım bir kız vardı başlarda duygusal olarak kendinden hoşlandım duygularımı söyledim, zaman içinde aramızda cinsellik konusu geçti ve her cinsellik isteğinde yazıyordu, sonrasında da görüşmeyi bıraktım.
12 Yorumla- +1 yıl
Yalana bak 😂😂
- +1 yıl
@yildizgezegeni23 😂😂 Yok ya yalan değil ciddiyim
+1 yılArkadaşınla duygusal bir bağı yok. Kendisinin de söylediği gibi sadece cinsellik için kullanıyor onu. Yapması gereken uzak durmak, ilişkiyi bitirmek. Bi gün sever diye düşünmesin, sevmez. Hatta deneyebilir. Cinsellik istediğinde hayır desin. Sonra nasıl delirdiğini, sayıp sövdüğünü kendi görsün. Öyle bi herifle ne işi var onu da anlamadım saten.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Silmelisin tabi ki engelde atmalisin degmes böyle yapanlara keske bende bulsam herzaman konisurum mesaj atardim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani sadece seks temalı sohbet ediyorsa evet seni yorar ve sıkar. Konuş ve böyle devam edersen ciddi ciddi düşüneceğim dedi
11 Yorumla- +1 yıl
Dedi değil düşüneceğim de* olacak
+1 yılBir daha o kişiyle asla konuşma olur mu.. başka kişilerle gidersin ihtiyacını.. baskalari da vardır zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. O seni kullanıyorsa sende onu kullan Konuşarak muhabbeti cinselliğini getirip dayadıgında yacnm falan yaparak şukadar para atarmısın Ivana diyecek en azından biraz para kopartanilirsin bakalım ne yapıcak
00 Yorumla
+1 yılKanka Bidaha yazıp aradığında para iste. O cinselliğe getiriyorsa konuyu sende paraya getir daha yazıp aramaz zaten
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuçta o iş olmazsa olmaz bu hayatta ve sanki sana akıl verenler bu işi konuşmuyor sevgilileriyle. Sonuç itibariyle karşındaki senin ile cittiyse veya değilse her şey senin elinde zorla alacak değilya🙄
30 Yorumla
+1 yılBak kendin söylüyorsun sadece cinselik beklentisi var senden.
10 Yorumla
+1 yılBırak gitsin seni gercekten seven insan o konuyu açmaz bile
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Cinsellik gibi bir isteğin yoksa sil. Duygusal bir şey bekliyorsan hayal kırıklığı yaşarsın.
10 YorumlaRahatsız değilsen devam ettir ama rahatsizsan engelle kendisini
14 Yorumla
Soran+1 yılNe.
- +1 yıl
😱😱😱
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılDüzen ahlâksızlarla dolu. Bu şeref yoksunları yüzünden adımızı çıkarıyorlar. Öyle erkeklerden inan ben de iğreniyorum.
00 Yorumla
+1 yılSapık abazanın tekiymiş demek ki arkadaşını kullanıyor soruyu soran kişi arkadaşım demişsin ya. 🤷🏻♀️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. 😂 Yanlis anlamada sen bunu bile bile onla konusuyosan sende canım demektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 2 senedir böyle sadece cinsellik konusmak isteyen birisinden kurtulamiyorum, sonra konuyu kapatiyor ama anliyorum akli fikri orada hep. güya ciddi düsünüyormus. ya böyle biriyle ömür mü gecer sen öyle
00 Yorumla
+1 yılBence kendin de biliyorsun silmen gerektiğini sadece kullanıyor seni
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergece boyle pompa pompa pompa yapcam diye ariyo engelle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ne güzel sende rahatlarsın ama devamı olmalıdır
00 YorumlaAmacı o cünkü sende mesafe koymazsan üzülen sen olursn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklaşsın arkadaşın ondan. Bu kadar bencil olunmaz. Ayrıca aşağılık görüyor asıl mesele o.
00 Yorumla
+1 yılErkekler o konuda konuştuğu kızla sadece o konuda konuşur
00 Yorumla
+1 yılEngelle geç cidden öyle insanlarla uğraşılmaz seni sadece obje olarak kullanıyor
00 YorumlaBöyle biriyle gelecek hayalin yok dimi. Eger yoksa şimdiden engelle gec bitsin
00 YorumlaSende evlenebilecek bir potansiyel görmemiştir.
00 YorumlaBeni rahatlat ben sana sabah aksam mesaj atar sohbet ederim
00 Yorumla
+1 yılSil gitsin, seni obje olarak görüyor. Sadece rahatlatmak için varsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks ihtiyacını karşılıyor. Sonradan yaptığı ile senin için doğru olmadığını ispatlıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSilmelimiyim
Cevap sahibi+1 yılDüşünme bile
Soran+1 yılPeki tskler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılBendede sen bunu bildiğin halde kulandiriyorsun kendini var mı böyle biri beni de bulsun 😂😂😂 sen onu çoktan silmeliydin senin sevginin ondaki karşılığı seks 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseksiysen seni becermek icin senle.. amac bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. rahatlatiyor musun onu
20 YorumlaUlan bana senin gibi biri gelse birakmam hem onu dusunuon hemde birakio seni
03 Yorumla
Soran+1 yılSence silmelimiyim peki onu
Soran+1 yılHyr burdan biri değil
+1 yılSadece sanal olan bir şey mi yoksa reele geçiyor mu
011 Yorumla
Soran+1 yılSanal
- +1 yıl
Görüntülü mu oluyor yoksa yazışma ile mi
Soran+1 yılGörüntülü
- +1 yıl
O FB tarzı yakılmaya çalışıyor
- +1 yıl
Ve sende bunu istemiyorsun anlamadığım kadarıyla
Soran+1 yılGaliba bende emin değilim onu kiramiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum konuşmak ister misin
Soran+1 yılNe konusucaz
Soran+1 yılVe nerde nomu vermem
Soran+1 yılSosyal medya kullanmiyorum
- +1 yıl
?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen onun için sadece bir seks oyuncağısın. objesin kızım objeğğğğğğ
01 Yorumla- +1 yıl
Ay aynı benim düşünce yapımla yazmışsin zkckvkvk
+1 yılOndan bir b*k olmaz sal gitsin
10 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyor bunu anlaman için saf olman gerek
10 Yorumla
+1 yılAbartmiş. tamm ihtiyac olabilir ama sadece cınsellık için olmaz. ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılBana da böylesi lazım kullan kullan at, para istesede sorun değil veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTekmeyi vur gitsin bundan hic bir halt olmaz
20 Yorumla
+1 yılBurdan mı tanıştın
04 Yorumla
Soran+1 yılHyr
- +1 yıl
Nerden tanıştın
Soran+1 yılPubg de
- +1 yıl
Çok iyi ya ne farklı yerlerden tanışıyor insanlat
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gitmiş olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılbi de soruyor ya sabır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff yanıyor olmalısın
10 Yorumla
+1 yılSeni bir cinsel obje olarak görüyor !
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Nerden buluyorlar böyle şerefszleri anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim mesela hic alakasi yok seks ile alın sizin olsun
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKac senedir
Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Hemen hayatından çıkar gitsin
00 Yorumla
+1 yılBeyni çüküne düşmüş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm erkekler aynı ister sosyal ister asosyal hepsinin konuşma sebebi zaten cinsellik
01 Yorumla- +1 yıl
Eee ne olsun istiyorsunuz ya oturup devlet meselesimi konuşalım
Damarlarında kan yerine şerefsizlik akıyorsaa
00 Yorumla
+1 yılAklı şeyinin ucunda yaşayan birisi de o yüzden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCevabı sorunun içinde var işte
00 Yorumla Tadını aldiysa ondandır 😉
00 YorumlaBöyle bir insana nasıl ilişki sürdürüyorsun
00 Yorumla
+1 yılAbazadır yani başka bir açıklaması yok ki bunun
00 Yorumla
+1 yılKonuşma sende o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü beklentisi cinsellik
00 Yorumla Kullanmak için
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat