normalde sadığımdır ama birinde beni aldattığını öğrendim ve aylarca jem benle uatıp hem onla yatmış. bende tek seferlik gecelik biriyle olup ayrıldım. ayrılıp yapmak istemedim. aldatmak istedim. bilerek ve isteyerek...
ben senin aldatmadığına niye inanayım belkide sende aldattın ve vicdanını rahatlatmak için böyle bi soru açıp aldattım diyenlere sataşıp vicdanını mı rahatlatıyorsun. bilemem. Senin ALDATMADIĞINA neden inanayım? 😀😀😀 bu mantıkla senin katil olmadığına neden inanayım senin uzaylı olmadığına neden inanayım gibi türetirde türetiriz. hiçbir şeye inanmak zorunda değilsin. bende inandırmak zorunda değilim. keyfin neyi uygun görüyorsa öyle yap. sonuçta kahyası ben değilim...
bak benim haklı olduğum tescillendi itirafınla ama sen benim bahane uydurduğumu sadece varsayabiliyorsun... sence bahane bence intikamdı... adı ne olursa olsun yapılan şey aldatmaktı...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
normalde sadığımdır ama birinde beni aldattığını öğrendim ve aylarca jem benle uatıp hem onla yatmış. bende tek seferlik gecelik biriyle olup ayrıldım. ayrılıp yapmak istemedim. aldatmak istedim. bilerek ve isteyerek...
Zevk için diğerleri bahane diye düşünüyorum
diğer hiçbir sevgilimi aldatmadım onlarda beni. burdan anla zevk için olmadığını
Sana niye inanayım sadık olsaydı gözü senden başkasını görmeseydi vay kör herif der yene aldatırsın diye düşünüyorum
ben senin aldatmadığına niye inanayım belkide sende aldattın ve vicdanını rahatlatmak için böyle bi soru açıp aldattım diyenlere sataşıp vicdanını mı rahatlatıyorsun. bilemem. Senin ALDATMADIĞINA neden inanayım? 😀😀😀 bu mantıkla senin katil olmadığına neden inanayım senin uzaylı olmadığına neden inanayım gibi türetirde türetiriz. hiçbir şeye inanmak zorunda değilsin. bende inandırmak zorunda değilim. keyfin neyi uygun görüyorsa öyle yap. sonuçta kahyası ben değilim...
Bahene sâdece diyorum yüz tane bahane sayarım istersen
bende sende bence aldatmışsın diyorum. bende 100 tane herekçe sayarım istersen...
Evet etkilendim ve yaptım bahenem yok ki
bak benim haklı olduğum tescillendi itirafınla ama sen benim bahane uydurduğumu sadece varsayabiliyorsun... sence bahane bence intikamdı... adı ne olursa olsun yapılan şey aldatmaktı...
İntikam soğuk yenen bir yemektir
Sevdiğim adama hiçbir zaman ihanet etmedim. Ayrı olduğumuz halde hala onu sevdiğim için hayatıma da kimseyi kabul etmiyorum.
Çoğunluk sadık olmayan insan kitlesi zaten biz hep sadık kaldık
aldatmadım ama aldatılmak isterim cinsel olarak sadece haberim varken :)
insanlar hayat arkadaşını eşini aldatır olmuş bu hala nerede
aldatacağıma ayrılırım
Bu soruyu hakaret sayarim bilgin olsun
Talihsiz bir olay yaşandı
Beni aldattığı için aldattım
Aldatmasaydı vay kör her der aldatırdın yene diye düşünüyorum bahaneye gerek yok diye düşünüyorum
Aldatmadim
Aldattım
Hayue
Aldatmadım sen?
Evet🙄
Sadece telde olmuştu
evet bir çok kez
aldatmam
Hayr sen