Cinsel Yaşam Seviştiğiniz en riskli ortam neresiydi? atomkarinca97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Seviştiğiniz en riskli ortam neresiydi? Seviştiğiniz en riskli ortam neresiydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeni eve taşınırken ev eşyaları gelecekti. Yarım saat önceden gidip evin banyosunda işimizi hallettik. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ailesi üst kattayken ayaküstü yapmıştık... 1 2 Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Kimle Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl 5 metre duvarın arkasında annem vardı ve kapısı açıktı bizde orada yapmıştık Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eski nişanlımın evi 1 5 Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Eski nişanlınla mı peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok hyr yeni nidanlimla Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Oha nasıl oldu merak ettim anlatsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok by Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Okeyy Yorumla
06busee06 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Orman 1 1 Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Ne zamann Yorumla
Sare20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Kafede 1 4 Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Nasıll Yorumla Sare20 +1 yıl Kafe tuvaletinde Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Fenasınn Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl Bende sinemanın kızlar tuvaletinde yaparken sinema mola vermiş kadınlar girdi içeri kapıyı tıklatıyorlardı o durumda kalmıştım bir ara Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Aile evi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aile evinde 1 39 Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Woow nasıl oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annemler evde yoklardı sevgilime bizim eve çağırdım :)) Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Çok heyecan duydun dimi o annn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ya gelirlerse korkusuyla daha güzel oluyor Yorumla atomkarinca97 +1 yıl İçine girdi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Aşırı iyi. Teşhir seviyo musunuz peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırr Yorumla atomkarinca97 +1 yıl O da aşırı heyecan verirr. Mesela dekolte giyip dışarda bilerek frikikk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilirr Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Heyecan vermiyo mu sana onun yanında başkalarını kıvama getirmekk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Yasak şeyleri sever misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Sevmem Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Hmm. Aldattın mı hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 sene oldu hiç aldatmadım aldatmam da Yorumla atomkarinca97 +1 yıl İlk içine girdiğinde ne hissettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlkte acı sonra haz Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Ne zaman yaptın en son Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 hafta olduu :( Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Ve şu anda aşırı istiyo canın dimii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet baya oldu çünkü Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Şu an içinde ileri geri gitse ne fena olurdu dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet :)) Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Çabuk ıslanıyo musun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet... Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Şu an yalıyo olsam napardın... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle şeyler söylemenı ıstemıyorum Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Etkileniyosun ama yanlış geliyo dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo etkılenmıyorum ben sadece sevglıme yükselirim Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Hmm. Kapalı mısın açık mı Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Özele gelsene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemiyorum saol Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemiyorum Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Heyecan olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok Yorumla atomkarinca97 +1 yıl Şu an canın ne kadar istiyo 10 üzerinden puan versen Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl Heyecan iyidir heyecan ne kadar çoksa ilişki o kadar iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yeni eve taşınırken ev eşyaları gelecekti. Yarım saat önceden gidip evin banyosunda işimizi hallettik.
ailesi üst kattayken ayaküstü yapmıştık...
Kimle
5 metre duvarın arkasında annem vardı ve kapısı açıktı bizde orada yapmıştık
Eski nişanlımın evi
Eski nişanlınla mı peki
Yok hyr yeni nidanlimla
Oha nasıl oldu merak ettim anlatsana
Yok by
Okeyy
Orman
Ne zamann
Kafede
Nasıll
Kafe tuvaletinde
Fenasınn
Bende sinemanın kızlar tuvaletinde yaparken sinema mola vermiş kadınlar girdi içeri kapıyı tıklatıyorlardı o durumda kalmıştım bir ara
Aile evi
Aile evinde
Woow nasıl oldu
Annemler evde yoklardı sevgilime bizim eve çağırdım :))
Çok heyecan duydun dimi o annn
Evet ya gelirlerse korkusuyla daha güzel oluyor
İçine girdi mi
Evet
Aşırı iyi. Teşhir seviyo musunuz peki
Hayırr
O da aşırı heyecan verirr. Mesela dekolte giyip dışarda bilerek frikikk
Olabilirr
Heyecan vermiyo mu sana onun yanında başkalarını kıvama getirmekk
Hayır
Yasak şeyleri sever misin
Hayır Sevmem