bu olay nasıl oluyor ya hiç yaşamadım çok kez izlerken gördüm ama asla böyle bir şey yaşamadım ve araştırdığımda aslında onun zevk suyu değil idrar olduğunu öğrenince baya bi şaşırdım.. bunu yaşayanlar yazarsa çok sevinirim 😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kaç kez yaşadım ama o flimlerdeki kadar çok gelmez hadi olsun olsun bir kahve fincanı ama aniden geliyor sonra pamuk gibi oluyorsun olduğun yerde elini kolunu hareket ettirecek mecalin kalmıyor partnerin çarşafı sen uyanmadan değiştirmek zorunda kalıyor
24 Yorumla- +1 yıl
Pardon idrar mi dedikleri gibi?
Cevap sahibi+1 yılHayır değil yoğun vajina sıvısı
- +1 yıl
Kusura bakmayın normalde böyle bir şey sormazdım da herkes çiş deyip durduğu için. Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. G noktasına idrar torbasına yakın olan hanımlar torba dolunca idrar torbasına baskı yapınca g noktasına basınç keyfi artırıyor parmakla vaginadande g noktasına baskılarına kadın hen bosaliyor hemde idrar torbasına başlı ile idrarda fışkırıyor kadın hem boşalmış okuyor idrar basınla fışkırıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim ne kadar ilişki öncesi tuvalete gitse de bazen ilişki sırasında idrarının geldiğini söyleyip koşarak tuvalete gidiyor demek ki sebebi buymuş biz yaşamadık ama çok az kalmıştı demek ki 😅
27 Yorumla- +1 yıl
hshshahs evet çünkü bu hissi yaşarken öyle hissediliyormuş bir dahakine tuvalete gitmesine izin vermeyin bence
Cevap sahibi+1 yılBi daha kine izin vermiyim okeyde yüzüme mi attırsın kadın 🤭🤣🤣
- +1 yıl
siz attırırken iyi ama 🤣
Cevap sahibi+1 yılOral yapmıyor ki 🤦♂️
- +1 yıl
tüh.
Cevap sahibi+1 yılHemde ne tüh
Cevap sahibi+1 yılEn iyi görüş için teşekkür ederim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
+1 yılBen iki kez uaşattim ilkinde çok şaşırmıştım. bildiğin yüzume fışkırmıştı hem oral yapıyor hem de parmaklarımı sokmiştum biraz zorlayınca suli bir şekil de fışkırmıştı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Squirting denen şey seks sırasında işeme. Kimi kadın kontrol kaybından yaşar ama p*rno filmlerdekiler çoğunlukla bile isteye işeme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadşım filmlere falan inanmayın. orada işiyorlar.
skene bezi nohut kadar bir bez. o kadar sıvı üretemez. saçma canım şeylere inanmayın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kaç kere nasip oldu be😋💦
76 Yorumla- +1 yıl
İdrar mi cidden?
Cevap sahibi+1 yıl@cileksarisi idrar değil ya , seffaf bir su , kokusuz 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Kusura bakmayın normalde böyle bir şey sormazdım da herkes çiş deyip durduğu için. Teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yıl@cileksarisi sorun değil, bence çiş değil idrar torbasina baskı yaptığı için idrarla karisiuor olabilir yine de ama sarı ve kokulu değil 😬
- +1 yıl
O zaman çiş değildir ya çiş olsa kokusundan duramazsın :D
- +1 yıl
Nasıl fışkırttın yami partnerin ne yaptı bunun icin. Ben penis ile yeterli olduğunu düşünmüyorum
+1 yılBi kadının ağzıma yüzüme squirt yoluyla boşalmasını isterdim
00 YorumlaYaşattığım oldu. kadını öyle görmek çok zevklidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet bu şekilde boşalttığım kız oldu
Bu gerçek00 Yorumla
+1 yılyasatiyoruz. tutkuyu bulunca..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zevkten değilde acıdan oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazen yaşıyorum
65 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oluyor
- +1 yıl
İdrar mi acaba?
Cevap sahibi+1 yıl@cileksarisi değil idrarı tutabiliyorsun bunu tutamıyorsun istemsizce geliyor bazen farkında bile olmuyorsun
- +1 yıl
Kusura bakmayın normalde böyle bir şey sormazdım da herkes çiş deyip durduğu için. Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıl@cileksarisi rica ederim. Herkes bilinçlenmeli sonuçta.
Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Zor bişi bu yapması
12 Yorumla- +1 yıl
yaşadın mı
+1 yılVardır herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadık.
02 Yorumla- +1 yıl
yaşadık derken 😅
Cevap sahibi+1 yılPartnerim ile. 😊
İdrar olduğu için o
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında