Cinsel Yaşam Bursa'da fb bulamadım pes etmeli miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 216 Saniirim burdaki erkekler kısa süreli iliski sevmiyor Bursa'da fb bulamadım pes etmeli miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. bende İzmir'de bulamadım noormal 0 0 Yorumla
TheDudeAbides Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Pes etmelisin dude boddy bulamazsın buddy bulabilirsin belki ama sende o kapasite olsa ismini bile bilmediğin ilişki türü için buraya kadar düşmezdin. 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Bursa gibi cinselliğin açlığın afrikasi olmuş bir yerde he sen bı Yıldırım taraflarına düş bulursun :) 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Burada değilim ama tatil arkadaşı düşünürsen ulaşCiddiyim bu konuda ayrıntıları konuşalım 0 1 Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Bursada * Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Vardır vardırrrr sabretmek lazım bir barları denemelisin bence 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ben olabilirim de görmem lazım ona göre bir düşünürüm. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Büyük şehirlerde olsaydın Ankara İstanbul gibi tonla bulurdun 0 1 Yorumla Nightwing21 1 yıl Ankara 'da nasıl bulunuyo Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tanisabiliriz dilersen. Kafalar uyarsa ve tabi ki mesafe yoksa değerlendirebiliriz. Ama tabi önce konuşmak lazım. 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bursa gayet acik diye biliniyor bu tarz ilişkilere biz mi yanılıyoruz yoksa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de FB arıyorum ama bulamıyorum. Her çesit insan var nasıl bulunamaz ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Nasıl bulamazsın kocaman Bursada, Bende Bursadayım seni görmedim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstanbula gelirim dersen (masraflarını karşılarım hep) olabiliriz :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ee bak tadına bak olgun erkeğin diyorum ama yok hala inatla kaciyorsunm. Ne kaybedeceksin 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç tane hesabın var😂 Yorumla
DürüstAdam4545 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Uzaksın ve şansına KS de Bursa’dan kimse yok galiba 😂 0 0 Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Sen çok yanlış yerdesin tam benim yanımda olman lazım 0 0 Yorumla
vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Bur sa ki yım 👌😂😂😂orada pek erkek yok 3 5 Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Hasss töbe ağzımı bozacak az önce geldim pompadan Yorumla vakaivakvak +1 yıl Boz boz 😂😂😂 Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Yok bozmam erkekliğimize laf gelecek diye efendiliğimizden taviz vermeyiz 😉 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Vaovvvb asıl Bursalı ayrıca espiri yaptım sadece ben Yorumla MrtBrs88 +1 yıl 🙂🙃🙂 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Amacın ne ya Nedir bu troll 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Trol degil Yorumla Soran +1 yıl Düzgün biirini bulamiyom Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Bir geceliğine mi bursa'dasın normal döner de yaşıyordun Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Şu an Hangi oteldesin nasıl bir şey istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Genç yakışıklı kibar güvenilir birini ariyorum Yorumla Soran +1 yıl Onu söyleyemem burdan Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Peki sen kaç yaşındasın ve evli misin Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Burada söyleyemediklerin nerede söyleyebilirsin Yorumla Soran +1 yıl 22 sen? Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl 22 yaşında İstanbul'dan Bursa'ya geldim genç yakışıklı bir erkek arıyorsun genelde 40 yaşında kadınlar öyle genç yakışıklı erkek ararlar senin yaşındaki birisi daha olgun birini ister Peki niye geldin Bursa'ya Yorumla
bigboy189 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kaçıncı paylaşımın bu gel s1k1cem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kibar değilsin olmaz Yorumla bigboy189 +1 yıl Kibar değilim aslada olamam tarzım degil Yorumla
kensizbarbie31 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ordaki herkes bursa sporludur haklısın 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İstanbul'a gel beraber FB oluruz ne var ki 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben severim ihtiyacım da tam olarak o 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Pes edersen haber ver. Günübirlik takılırız 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yakında burdan bulursun 😎 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nasıl bulamadın ya iyi arayamamışsındır :) 0 1 Yorumla Bıtırıcıshhs 8 ay Sen ister misin Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sana denk gelmemiş tatlım fb heryerde var 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bursadayım az önce yaptım eve yeni geldim 0 1 Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Kısa süreli sevmiyor değiliz ama herkesle olmaz tabiki Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu konuda yardımcı olabiliriz 0 0 Yorumla
cancan0703 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Şimdiden bir sürü buldun işte 😂😂 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Moderatör arkadaşlar soruyla ilgilensinler 0 0 Yorumla
xburakx98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl muhafazakar erkek kaçç kaçç kaçç dfslşigşğreig 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fb kısa süreli bir ilişki tarzı değildir 0 0 Yorumla
TürkerCeni77 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Bursa ve bulamadın, nereye baktın acaba :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Buraya 😂 Yorumla TürkerCeni77 +1 yıl Ben buradayım Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Buldun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaş kac Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl 35 Yorumla
SehvetVeOtesi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Seyehat sınırı olmayan güvenilir birine ne dersin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Olur nerde yasiyorsun Yorumla SehvetVeOtesi +1 yıl Gelsene ozele Yorumla SehvetVeOtesi +1 yıl Bekliyorum 🙏🏻 Yorumla Soran +1 yıl Nerde ysdina gre Yorumla SehvetVeOtesi +1 yıl İzmir Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. gelirim 0 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Ankara'ya gel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normalde nerdesin ben oraya geleyim yavrum 😅😅 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aha ben de İstanbul'dayım İstanbul'a gelince dolan yanıma 🤭 Yorumla
Pooseidoonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Neden sevmesin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
bende İzmir'de bulamadım noormal
Pes etmelisin dude boddy bulamazsın buddy bulabilirsin belki ama sende o kapasite olsa ismini bile bilmediğin ilişki türü için buraya kadar düşmezdin.
Bursa gibi cinselliğin açlığın afrikasi olmuş bir yerde he sen bı Yıldırım taraflarına düş bulursun :)
Burada değilim ama tatil arkadaşı düşünürsen ulaş
Ciddiyim bu konuda ayrıntıları konuşalım
Bursada *
Vardır vardırrrr sabretmek lazım bir barları denemelisin bence
Ben olabilirim de görmem lazım ona göre bir düşünürüm.
Büyük şehirlerde olsaydın Ankara İstanbul gibi tonla bulurdun
Ankara 'da nasıl bulunuyo
Tanisabiliriz dilersen. Kafalar uyarsa ve tabi ki mesafe yoksa değerlendirebiliriz. Ama tabi önce konuşmak lazım.
Bursa gayet acik diye biliniyor bu tarz ilişkilere biz mi yanılıyoruz yoksa
Ben de FB arıyorum ama bulamıyorum. Her çesit insan var nasıl bulunamaz ya
Nasıl bulamazsın kocaman Bursada, Bende Bursadayım seni görmedim.
Ben bursalıyım ama bakirim sen istemezsin beni 😂
İstanbula gelirim dersen (masraflarını karşılarım hep) olabiliriz :)
Ee bak tadına bak olgun erkeğin diyorum ama yok hala inatla kaciyorsunm. Ne kaybedeceksin
Kaç tane hesabın var😂
Bursanin neresi hangi semt oral yapilmaya karsimisin peki
Uzaksın ve şansına KS de Bursa’dan kimse yok galiba 😂
Sen çok yanlış yerdesin tam benim yanımda olman lazım
Bur sa ki yım 👌😂😂😂orada pek erkek yok
Hasss töbe ağzımı bozacak az önce geldim pompadan
Boz boz 😂😂😂
Yok bozmam erkekliğimize laf gelecek diye efendiliğimizden taviz vermeyiz 😉
Vaovvvb asıl Bursalı ayrıca espiri yaptım sadece ben
🙂🙃🙂
Amacın ne ya Nedir bu troll
Trol degil
Düzgün biirini bulamiyom
Bir geceliğine mi bursa'dasın normal döner de yaşıyordun
İstanbul
Şu an Hangi oteldesin nasıl bir şey istiyorsun
Genç yakışıklı kibar güvenilir birini ariyorum
Onu söyleyemem burdan
Peki sen kaç yaşındasın ve evli misin
Burada söyleyemediklerin nerede söyleyebilirsin
22 sen?
22 yaşında İstanbul'dan Bursa'ya geldim genç yakışıklı bir erkek arıyorsun genelde 40 yaşında kadınlar öyle genç yakışıklı erkek ararlar senin yaşındaki birisi daha olgun birini ister Peki niye geldin Bursa'ya
Kaçıncı paylaşımın bu gel s1k1cem
Kibar değilsin olmaz
Kibar değilim aslada olamam tarzım degil
Ordaki herkes bursa sporludur haklısın
Ben yardimci olabilirim ne dersin
Nasil bulamadın? Ben bursadayım trol değilsen gel . d
İstanbul'a gel beraber FB oluruz ne var ki
Ben severim ihtiyacım da tam olarak o
Pes edersen haber ver. Günübirlik takılırız
Yakında burdan bulursun 😎
Nasıl bulamadın ya iyi arayamamışsındır :)
Sen ister misin
Sana denk gelmemiş tatlım fb heryerde var
Bursadayım az önce yaptım eve yeni geldim
Kısa süreli sevmiyor değiliz ama herkesle olmaz tabiki
Bu konuda yardımcı olabiliriz
Aynı şehirde olsaydık keşke :D
Şimdiden bir sürü buldun işte 😂😂
Moderatör arkadaşlar soruyla ilgilensinler
muhafazakar erkek kaçç kaçç kaçç dfslşigşğreig
nası sevmiyor burdaki erkekler
Fb kısa süreli bir ilişki tarzı değildir
ben sana demiştim
sazan mi ariyon nedir
İstanbuldan bul canısı
Bursa ve bulamadın, nereye baktın acaba :)
Buraya 😂
Ben buradayım
Buldun
Yaş kac
35
Seyehat sınırı olmayan güvenilir birine ne dersin
Olur nerde yasiyorsun
Gelsene ozele
Bekliyorum 🙏🏻
Nerde ysdina gre
İzmir
Başka yerde bul