Cinsel Yaşam Çok uzun bir erkek, kısa bir kızı arzular mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 aramızda çok fark var sizce bu kadar erkeğe fark çekici gelir mi arzular mı? normal 15-20 cm farktan bahsetmiyorum 190-157 farktan bahsediyorum 🥺 Güncellemeler+1 yıl 190cm 106 kilo ben 157cm 45 kiloyum... Çok uzun bir erkek, kısa bir kızı arzular mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. Biz kisalari en cok 185 ustu arzuluyo zaten emin ol. Ben de asiri farki gereksiz buluyorum ama resmen çekiyoruz 😂😂 1 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Arzulamak boy ile ilgili olmamalı. Hormonal seviye yükseldi mi , hele birazda işaret varsa biter gider 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Fizik orantisi varsa boya bakmaz olay shaqil oneil ve sevgilisini canlandır gözünde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yuh o kadar değil omzunun hafif altına geliyorum iste Yorumla
smhkcbl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hep uzun boylu erkekler neden 1,50 lere denk geliyor da bana gelmiyor sinir bozucu 0 9 Yorumla _Expendable +1 yıl Kıyamam Yorumla Soran +1 yıl abla ben de istemiyom aw 194 bile denk geldi bu kadar farkı sevmiyorum ama yeminle çekiyorum, soruda sorduğum hariç o özel🥺 Yorumla smhkcbl +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla _Expendable +1 yıl Bacım senide duvardan duvara burabilir o eleman Yorumla Soran +1 yıl @_Expendable dayı ne diyon aw Yorumla smhkcbl +1 yıl Ne diye bana abla diyorsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl ne biliyim burdakiler hep yaslı oluyo keöxpsmxhxpmxhd Yorumla smhkcbl +1 yıl Bende 20 yaşındayım kız yaşlı değilim Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. 187 boyum var yani kısa kızlar, çekici geliyor tercihimdir yatakta yani. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl arzulamaya arzular ama adam seni s*kinin üstüne oturtup fırıldak gibi döndüre döndüre s*ker :D 1 0 Yorumla
tecrübelimiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Uzun erkekler minyon kız sever 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ama bu kadar kısa severler mi Yorumla tecrübelimiyiz +1 yıl Ne kadar kısa Yorumla Soran +1 yıl benim gibi iste aramızda 30 cm var Yorumla tecrübelimiyiz +1 yıl Sıkıntı yok minyon her zaman güzeldir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1.90 ne alaka olctunmi boyunu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kendi söyledi ölçmeye boyum yeter mi😵💫😵💫😵💫 Yorumla
İmkansızcrush Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 106 kilo kas değilse fos 0 8 Yorumla Soran +1 yıl çok kas değil tombis biraz Yorumla Soran +1 yıl yani obez gibi değil ama yanakları sincap gibi bi de kalıplı duruyo Yorumla İmkansızcrush +1 yıl Olmadı. kilo verip kas yapsa hoşuna gidermi Yorumla Soran +1 yıl böyşe de hoşuma gidiyo Yorumla İmkansızcrush +1 yıl O zaman daha çok gider Yorumla Soran +1 yıl yani heralde gider bilmiyorum ki Yorumla İmkansızcrush +1 yıl Bayılırsın Yorumla İmkansızcrush +1 yıl Bi söyle de yapsın Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Arzular 0 0 Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Uzun şartmi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl tanıdığımda boyunu bilmiyordum bile yoksa ben boya takılmıyorum Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Sevmesi önemli Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Cinsel ilişkide boy eşit olmali bence Yorumla Soran +1 yıl evt ve kimsenin sevmediği gibi seviyo oyuzden boyuna takılmıyorum biraz absürd durucaz ama yapıcak biseyim yok Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Ìlişkiyemi girek diyo Yorumla Soran +1 yıl yo ciddi düşünüyoruz Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Arzular 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Biz kisalari en cok 185 ustu arzuluyo zaten emin ol. Ben de asiri farki gereksiz buluyorum ama resmen çekiyoruz 😂😂
Arzulamak boy ile ilgili olmamalı. Hormonal seviye yükseldi mi , hele birazda işaret varsa biter gider
Fizik orantisi varsa boya bakmaz olay shaqil oneil ve sevgilisini canlandır gözünde
yuh o kadar değil omzunun hafif altına geliyorum iste
Hep uzun boylu erkekler neden 1,50 lere denk geliyor da bana gelmiyor sinir bozucu
Kıyamam
abla ben de istemiyom aw 194 bile denk geldi bu kadar farkı sevmiyorum ama yeminle çekiyorum, soruda sorduğum hariç o özel🥺
Kaç yaşındasın
20
Bacım senide duvardan duvara burabilir o eleman
@_Expendable dayı ne diyon aw
Ne diye bana abla diyorsun 😂
ne biliyim burdakiler hep yaslı oluyo keöxpsmxhxpmxhd
Bende 20 yaşındayım kız yaşlı değilim
187 boyum var yani kısa kızlar, çekici geliyor tercihimdir yatakta yani.
arzulamaya arzular ama adam seni s*kinin üstüne oturtup fırıldak gibi döndüre döndüre s*ker :D
Uzun erkekler minyon kız sever
ama bu kadar kısa severler mi
Ne kadar kısa
benim gibi iste aramızda 30 cm var
Sıkıntı yok minyon her zaman güzeldir
1.90 ne alaka olctunmi boyunu
kendi söyledi ölçmeye boyum yeter mi😵💫😵💫😵💫
Arzular seksi ve cekiciyse
Gönül bu at. B+k olayı
106 kilo kas değilse fos
çok kas değil tombis biraz
yani obez gibi değil ama yanakları sincap gibi bi de kalıplı duruyo
Olmadı. kilo verip kas yapsa hoşuna gidermi
böyşe de hoşuma gidiyo
O zaman daha çok gider
yani heralde gider bilmiyorum ki
Bayılırsın
Bi söyle de yapsın
Arzular
Uzun şartmi
tanıdığımda boyunu bilmiyordum bile yoksa ben boya takılmıyorum
Sevmesi önemli
Cinsel ilişkide boy eşit olmali bence
evt ve kimsenin sevmediği gibi seviyo oyuzden boyuna takılmıyorum biraz absürd durucaz ama yapıcak biseyim yok
Ìlişkiyemi girek diyo
yo ciddi düşünüyoruz
Arzular