Kocam yatakta neden böyle davranıyor?

10 yıllık evliyim. Eşim yatakta gerçekten günden güne çok daha kötüye gidiyor. Mesela, karşılıklı oral yapmak istiyor sürekli daha doğrusu bana yaptırmak istiyor desem daha doğru. Ama tamamen öyle sürüyor. Sevisme vs hiç yok. Sert bir şekilde vajinami elliyor sadece. O kadar sıkıldım ki öfkeleniyorum sadece. Dün yine odaya çağırdım yapmak için. Yine aynı şeyler yaşandı. Sinirlendigimi belli ettim. Nasıl yapalım dedi normal insanlar gibi yapalım dedim. Bu kez yanıma geldi sarıldı kedi gibi dokunmaya başladı sırtıma masaj yapıyordu sabırla on dakika kadar bekledim ve sinirden kahkaha attım kedi gibi oksamayi ne zaman birakacaksin dedim. Bozuldu kalktı gitti. Her ilişkiye girmek istediğim zaman ona uzun uzun oral yapmak zorunda kalıyorum ilişkiyw girmek icin çaba sarfettiriyor yani. Aşağılanmış hissediyorum. Bir de beni gaza getirmek için başka erkekleri dusunmemi istiyor. Oysaki ben istesem hiç dusunmeme bile gerek kalmaz kimi istersem onu götürebilecek biriyim. Nefret geldi bana artık. Bunu hakaret sayıyorum.
Kocam yatakta neden böyle davranıyor?