10 yıllık evliyim. Eşim yatakta gerçekten günden güne çok daha kötüye gidiyor. Mesela, karşılıklı oral yapmak istiyor sürekli daha doğrusu bana yaptırmak istiyor desem daha doğru. Ama tamamen öyle sürüyor. Sevisme vs hiç yok. Sert bir şekilde vajinami elliyor sadece. O kadar sıkıldım ki öfkeleniyorum sadece. Dün yine odaya çağırdım yapmak için. Yine aynı şeyler yaşandı. Sinirlendigimi belli ettim. Nasıl yapalım dedi normal insanlar gibi yapalım dedim. Bu kez yanıma geldi sarıldı kedi gibi dokunmaya başladı sırtıma masaj yapıyordu sabırla on dakika kadar bekledim ve sinirden kahkaha attım kedi gibi oksamayi ne zaman birakacaksin dedim. Bozuldu kalktı gitti. Her ilişkiye girmek istediğim zaman ona uzun uzun oral yapmak zorunda kalıyorum ilişkiyw girmek icin çaba sarfettiriyor yani. Aşağılanmış hissediyorum. Bir de beni gaza getirmek için başka erkekleri dusunmemi istiyor. Oysaki ben istesem hiç dusunmeme bile gerek kalmaz kimi istersem onu götürebilecek biriyim. Nefret geldi bana artık. Bunu hakaret sayıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 10 yıldır adam Birsey öğrenememiş iyi bir ilişki için dişleri fırçalayın birlikte duş alıp bir birimizum saçını kurulurken kucaklar vücut teması ve öpüşmeye banyoda balat yatağa gelir dudaklarda yanak gıdık boyun gerdan memelerinin göbeğini balkutunun öpulmedik yalanmadik emilmedik yerini bırakmam balkutun hassas oraya sert davranmak senin keyfini kaçırır orayı diller vakumlar bolca sulandiririm. Sonra oral için her şeyimi teslim eder masta penise kadar erdirir yalatirim sonra yavaş gitisle kökler gitgelleri yavaştan hisliya kadar devam eder birlikte finali yaparız bence böyle oral sana keyif verir diye dusunuyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO sana yetersiz geliyor o yüzden bu şekilde seni seksten soğutuyor.
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler. O yüzden sende bu durumdasin06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabiki. Bencil olduğunu gormek ofkelendiriyor
- +1 yıl
Düzelmez boşuna çaba harcama
Soran+1 yılEvet o yüzden böyleyim benciigi beni delirtiyor
- +1 yıl
İşte sorgulama ve çözüm aramaya çalışıyorsun. bir sonraki aşama bu eksikliği dışarıda aramak olacak emin ol
Soran+1 yılYa inan istesem her güne beş kişi bulurum çevremde benimle ilgilenen bir sürü erkek var herkesi terslemekten bir hal oluyorum. Benim manyak da kıymet bilmiyor
- +1 yıl
İşte kıymet bilmeyen biri hakeder bence🤭🤭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBencil saygisiz erkeklik evrimini tamamliyamamis cinselligin iki kisi tarafinda haz alinarak beraber doruklara cikilmasi gerektiginden bir haber kadinin ruhunu ve bedenini iliskiye hazirlamayi bilmiyen odunun tekiyle evlisin senin psikolojinide bozar
00 Yorumla
+1 yılBaska erkek mi hayal edecekmissin. Insanlar siyirmis. Bence kendini yetersiz goruyor. Sende cok sinirlenme. Sen yoneltmeye calis onu
47 Yorumla
Soran+1 yılHiç dayanilacak gibi değil. Sadece yatakta değil günlük hayatta da bana karşı bencil mesela ben hastalandigimda çok kötü davranıyor hastaneye gitmemi istemiyor. Ameliyat oldum yanımdaki hastanın refakatcisine sarktı düşün
- +1 yıl
yataktaki performansına göre fazla cesurmuş
Soran+1 yılHayal dünyasında Johnny Sins falan gerçek dünyada ise bir cenaze
- +1 yıl
Ayrilmak mumkun mu senin icin
- +1 yıl
Bu sekilde mutlu olamazsin. O da degismez
Soran+1 yılDeğil maalesef çocuk var çünkü
- +1 yıl
Bilemedim ki simdi
+1 yılBaşka erkekleri düşünmeni isteyen adamdan koca mı olur mk.
31 Yorumla
Soran+1 yılBir de bana aşık biri var onu hayal etmemi istiyor zekasiz
+1 yılÜzüldüm gerçekten evlilik cinselliği heyecanı ve tutkuyu öldürüyor maalesef
30 Yorumla
+1 yılBirbirinizden uzak durun cinsel anlamda verme yani bi süre ona herkes kendi hayal dünyasında takılsın
00 YorumlaZor mesele. Aldatmak değil ayrılmak çözüm. Sorunun farkında ama çözüm tarafında değil. En kötüsü bu. İstese ilaç kullanır tedavi olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılFantezi kurun ya da seks ortamını değiştirmeyi deneyin isterseniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇabalamak istemiyorum ki artik
- +1 yıl
O zaman bırak yokluğunu anlasın.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar ruhsuz bir adammış kendi karısını etkileyecek harekete geçirecek kadar Yetenekler yok mu
06 Yorumla
Soran+1 yılHarekete kendi kendime geçiyorum libidom yüksek ama itina ile düşürüyor odaya ben çağırıyorum zaten ama hemen mastürbasyon moduna giriyor
- +1 yıl
Onun pili bitik ya sana bayağı bir iş düşüyor onu hareketlendirmek için
Soran+1 yılArtık ugrasmayacagim pili biteni çöpe aticam
- +1 yıl
yaa ne yapacaksın… derin bir mevzuya benziyor onun şarj etmen için sana ipuçları verebilirim
Soran+1 yılOna hiç enerji harcamayacagim haketmiyor. Ben zaten basit bir seks için çabalamak zorunda olmayı asagilanmak olarak goruyorum
- +1 yıl
anladım ben seni enerjini ona harcamak istemiyorsun o zaman kafanda başka planların vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSiz de net olup isteklerinizi eşinize anlatın o halde.
014 Yorumla
Soran+1 yılAnlatıyorum tek istediğim doğru düzgün ilişki. Kediler bile yapıyor
- +1 yıl
Birleşme yok mu yani sadece oral ve dokunma mı 🤔
Soran+1 yılEvet olduğu zaman da 10 saniye anca sürüyor
- +1 yıl
Erken boşalma sorunu mu var 🤔
Soran+1 yılBence var ama kabul etmiyor
- +1 yıl
Geciktirici ürünler kullanabilir. Bu kadar kaçak dövüş nereye kadar. Sizi de memnun etmeli.
Soran+1 yılUrologa gitmesini söylüyorum ama dinlemiyor.
- +1 yıl
Bence çok bencilleşmiş eşiniz. Kötü bir durum sizi ihmal etmesi ve başkasını hayal et demesi kötü. Bu sizi dışarıya itecek hareketler demek.
Soran+1 yılBana aşık olan bir adam var onu hayal etmemi istiyor. O adamdan da nefret ediyor üstelik ben anlayamıyorum artık
- +1 yıl
Tuhaflaşmış kesinlikle normal değil. Umarım kendine gelir yoksa size de yazık ona da.
Soran+1 yılUmarım. Sinir hastası olmama çok az kaldi
- +1 yıl
Boşanma düşünceniz varsa belirtin derim. Ama böyle de hayat geçmez özellikle istekli bir kadınsanız.
Soran+1 yılBoşanma kelimesi sürekli gündemde. Zaten tek sorunumuz yatak değil daha bir sürü şey var
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun. Zor durumlar az çok anlayabiliyorum. Umarım güzel günler gelir sizin için.
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılBaska erkekleri mi dusummeni istiyor neeeee BU ERKEKLERE NOLUYORRRR 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Nerden bilsin adamin boyle fantezileri oldugunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz fantezilere başvur bitkisel veya haplar ver kendinde kostüm vs seksi şeyler giy biraz renk katın o zaman oral vs sevişme olur
17 Yorumla
Soran+1 yılFantezilerden midem bulandı artık. Yatakta çok bencil bir adam. Tamamen bencilliginden böyle davranıyor zaten her zaman bana karşı bencil
Cevap sahibi+1 yılHmm iş aldatma derecesine geldi diyorsun
Soran+1 yılAklimdan geçmiyor değil
Cevap sahibi+1 yılZormu oluyor cinsel tatminsizlik
Soran+1 yılEvet zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılYani sana aldat diyemem
Cevap sahibi+1 yılAma geciktirici vs kullan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılzor bı evlılık gecırıyosunuz sonu nasıl oalcak merakla abeklıyruz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılMilletteki kadına bak bide bizdeki şansa bak şansıma ben...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKocanın seni başka erkeklerle paylaşma fantezisi var Bu yüzden de aklıma onları sokuyor
00 Yorumla Bunları buraya sorma kocanla aranda hallet bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Adam seks yapmayı bilmiyor demek ki.
Yapacak bişey yok teorikte ve pratikte sen öğret.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdama normal geliyordur yani ona bu normal dogru geliyordur sende normal iliskiler gibi diyecegine tam olarak nasil istedigini soylesen...
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) penetrasyonu anlamayacak ne var
Cevap sahibi+1 yılOyle senin dedigin gibi olmuyor iste - beyin bu farkli calisiyor farkli dusunuyor herkesten ayni beklentiyi bekleyemezsin...
Soran+1 yılNasıl yani ilişki birleşmeden oluyor mu? İlişkinin en temel şeyi zaten o
Cevap sahibi+1 yılTamam ablacim yaa siz devam edin bildiginiz gibi sonra sikayet etmeye de devam...
+1 yılSizin ilişki farklılık çılgınlık heyecan istiyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana karsi istegi bitmis yani acikcasi eskiden kolayca oral yap diyemiyorsa ve simdi soyluyorsa , belkide basksiyla oldu ve bu onun ozguveni
00 Yorumla
+1 yıl10 az değil tabi bunun bir doygunluğu var bu bir gerçek. Bir süre kabuğunuza çekilin belki düzelir.
00 Yorumla
+1 yılSondaki olayi anlamadim erkek olayini detayli anlatir misin
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşka erkekleri hayal etmemi istiyor daha güzel oral yapacağımı düşündüğü icin
- +1 yıl
Eşinin cuckold swinger fantezisi mi var?
Soran+1 yılBilmiyorum ki olabilir ama yani mastürbasyon yapacaksak neden evliyiz aşırı saçma ve gıcık verici bir sey
- +1 yıl
Bence eşinle konuş cozulmezse cinsel terapi alin
Soran+1 yılBenimki dağ ayisidir kabul etmez
- +1 yıl
Wallah etmezse boşanirim de korkut
+1 yılperformansını yetersiz görüyor bence içten içe. ne sıklıkla yapıyorsunuz
014 Yorumla- +1 yıl
belki de sizi başka birisi ile izlemek istiyor başka erkekleri düşünmenizi isteyerek
Soran+1 yılYetersiz zaten. Bencilliginden böyle yapıyor
- +1 yıl
başkasıyla olsan bundan zevk alacak gibi
- +1 yıl
grup hayali vs kuruyor mu yakınlaştığınız zamanlarda
- +1 yıl
dağ ayısı gibi olan erkek başkalarını hayal ettirir mi :D bence eşinin fantezi dünyasına iniş yapman lazım bir. adam kim bilir neler hayal ediyor
Soran+1 yılBiz oraları çoktan aştık :) evlendiğimiz günden beri onun slak fantezileri ile uğraşıyorum. Başka erkekleri dusundurmeye çalışması çok boş bir olay onun hayalini kurduğu şeyi zaten yapabilriim istesem. O yüzden ofkeleniyorum
- +1 yıl
aklından geçirdin mi peki hiç onun izleyeceği şekilde başkasıyla olmayı
- +1 yıl
sana aşık olan birisini seninle beraber olduğunu hayal ede ede mastürbasyon mı yapıyor sana enerjisi kalmıyor mu acaba
- +1 yıl
böyle kocaları özellikle mi seçiyorsunuz
Soran+1 yılKavun değil ki koklayarak alalım böyle çıktı
- +1 yıl
libidosu yüksek bir kadının böyle kocayla uğraşması çok kötü hayat hiç adil değil.. libidosu yüksek erkekler de seksi ödül olarak gören ilk postada ne zaman bitecek modunda olan kadınlarla uğraşıyor..
- +1 yıl
mesaj atar mısın
Soran+1 yılZorla düşürüyor işte libido birakmadi
- +1 yıl
bu libidon bana akrep burcu olduğunu düşündürdü..
+1 yılYaş farkı mı var aranızda
04 Yorumla
Soran+1 yılBeş yaş var ben 32 o 37
- +1 yıl
Performansında düşüş var mı?
Soran+1 yılPerformansı yok ki
- +1 yıl
Onu biraz ateşlemelisin bence.
İstersen ve vaktin varsa bir kaç tüyo verebilirim.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBişi dicem sana ama yalnış anlama sakın tamam mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Dm atarmisin özel çünkü çok özel
+1 yılp*rno izlet kocana. Öğrensin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorsan dünyayı yapacak.
+1 yılÇok mu aradın bu kibir budalası kardeşim?
01 Yorumla- +1 yıl
.. dallllamayi*
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Bu nasıl bir şey
00 Yorumla
+1 yılBaya ayıp ediyor enişte
00 Yorumlasenin eşin beyin başka yerlerde :D
00 Yorumlahep mi bencil di
00 Yorumla
+1 yılYas farki var mi?
00 Yorumla
+1 yılUmarım gerçek değildir fake bir sorudur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. sana aşık olan adama ver sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan bebeğim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki heyecan lazım
00 Yorumla Kocan eşcinsel olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHomofobik biri. Travestiler ilgisini çekiyor. Sırf homofobik olması bile beni düşündürüyor zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılkontrolü sen eline al onu yönlendir alışır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİsteği az olabilir takviye alsın bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılArtık 10 yıl olmuş aynı yüksek performans bekleme
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlendigimizden beri yetersiz. İlk zamanlarda da hemen boşalıp kalkardı yataktan ardına bile bakmazdi. Şimdi de öyle 10 saniyede bosaliyor daha kalkmadan gündelik muhabbetleri etmeye başlıyor ne durumda olduğumu da sormuyor
- +1 yıl
Bencil desene senin tatmin olmanı beklemiyor bunu dile getir bence her istediğinde birlikte olma
Soran+1 yılBen istediğim için çağırmıştım o istediği zaman da hiç bir kez bile reddetmedim şimdiye kadar. Sevisme bile istemiyorum artık o bile lüks en azından birlesme olsun ama o da yok onu da yapmıyor onu yapmak için şart koşuyor oralı
- +1 yıl
Sen de birşeyler i şart koş
Soran+1 yılİşte öyle anlamsız bir şey oluyor. İstemiyorsa yapmasın ona göre bir çözüm bakayım ben de
- +1 yıl
Ne gibi çözüm mesela
Gizli Üye(36-45)1 yılSen benim altımda olacaktın gör o zaman.
00 YorumlaVay anasini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı işler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyiya
00 Yorumla
+1 yılDediklerin doğru mu?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem