Erkekler çabuk tahrik oluyorsa, neden tahrik olmaktan korkmazlar?

Erkekler, kadınlara nazaran daha kolay tahrik olur bunun fizyolojik olarak birçok açıklaması var. Erkek arkadaşımda daha önce pek sevgilisi olmayan, sosyal olmayan bir insanmış. Oldukça iyi bir üniversite mezunu, saygın mesleği var demek istediğim hayatını derslerine vermiş yani. Kolay etkilenen, tahrik olan bir tip. Başlarda elimi bile tuttuğumda heyecanını, hızlı hızlı nefes alışını hissederdim. Fakat özellikle benim ercihimle hiç yalnız kalmıyoruz onunla. Bir yıldır beraberiz ama hiç öpüşmedik bile. Biraz mesafeliyim bu konularda. Ben mesafeli durdukça da o abartmaya başladı. Geçenlerde dizin biraz üstü bir etek vardı uzerimde ve ince siyah çorap. Taksi de bile ön de taksi şoförü, elini bacağıma koymalar, ben çektikçe bir daha koyması, elini eteğin içine sokmaya çalışması, yüzünde tahrik olmuş bir ifade, öpmek istemesi vs. sonra cafeye gittik aynısını orada da yaptı. Yüzünde epey tahrik olmuş bir ifade varken, kalkmasından korkmuyor mu? Toplum içinde rezil olmaktan falan. Hormonlar baskın mı geliyor yoksa bunu engellemenin , en azından dışarıdan görünmesini önlemenin bir yolu var mı?

Erkekler çabuk tahrik oluyorsa, neden tahrik olmaktan korkmazlar?