Nasıl güvendiniz hele ki kızlar nasıl güvendi merak ettim açıkçası hangi uygulamadan tanıştınız nasıl gerçekleşti
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Nasıl güvendiniz hele ki kızlar nasıl güvendi merak ettim açıkçası hangi uygulamadan tanıştınız nasıl gerçekleşti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tanıştıklarımla ilerlemedim hiç sapık oluyor çoğu
Zor yani ama ne beklersin ki çogundan tanımadigi birine istek atıyo öyle düşünüyo. O tipli kızlar da var erkekte ister istemez şansını deniyo.
Ben reeldeki gibi ilişki düşünmüştüm ama burada seks odaklı oluyorlar maalesef
Tabii herkes aynı degil belli olmaz ne olcagı. Sen hangi uygulamalardan tanışıp buluştun bi de o erkekler sana sözlü olarak mı yaklaştı yoksa temasta mı bulundu
Bi erkeğin geçmişi önemli mi sence ne düşünüyosun
Burdan wp ye geçtik biriyle buluşma planlıyorduk ayrıldık sonra tekrar tanıştığım kişiyle de hiç ilerlemiyordu o da cinsellik istiyordu sonra yapmadım ilişki artık
Yani önemli bence eskorta giden bir erkekle de olmak istemem
Yani güvenmek tabii kolay değil iyi tanıman lazım mesajta direkt kırmızı çizgini belli ettin mi istemiyorum diye belki sanaldan az çok konumuşsunuzdur bu konuları
Yani ilk senle mi olsun isterdin yoksa senden önce 2 3 kızla yakınlaşda bile sorun etmez miydin
Sanaldan cinsellik konuştuk da bakire olduğumu biliyor hemen yapmak istemiyorum
Ben de istemem eşimin bana özel olmasını isterim. Belki konuştuğun için yapmak istemiştir hiç yakınlaştın mı az da olsa öpüşme sevişme filan yoksa hiç mi bir sey yapmadin
Yanlış anlama sakın dediğimi olur mu
Reelde hiç yakınlaşmam olmadı
Sen de ayni benim gibisin ben de sanalda yaptim reel olmadı zor dayandim harbi
Reelde biriyle tanışsan kırk tane kusur bulursun sanaldan karşındaki ne dese inanmak zorunda kalliyorsun anca attığı resimlerden görüyorsun ben artık reel taraftarıyım
Yani kişiye göre değişiyor reelde tanışıpta yalanı dolanı olan var. Sen hayirlısı için dua et umarım hakkında hayırlı birisi çıkar. Birine bu zamanda güvenmek zor hele kızsan daha zor peki sevfilin eşin olcak kişinin nasıl birisi olmasını isterdin
Teşekkür ederim inşallah hayırlı insanlar çıkar karşımıza eşim olması için iyi huylu anlayışlı birde kendini geliştiren akıllı birisi olmasını isterim
Rica ederim ne demek. Yanlıs anlamazsan senu takip etmek isterim sohbet etmek yani kafa dengimsin sanki benim kız halim😂zaten takipçi sayımdan herkese böyle demediğimi anlarsın tabii vaktin varsa
Biraz sohbet edelim istersen
Olur nasıl istersen. Neler yapmaktan hoşlanırsın peki zamanın nasıl geçer
Beğendim sorunu
Tmmdır👍👍
İstek attim sen yazmadan yazamiyorum
Açayım mesajlarımı
Olur
İstek attim onaylasana yine yazamadim geribak diye basliyo ismim
Mesajlarım açık su an
Yok profiline giremiyorum sen mesaj at istersen
Daha demin beğenin gözüküyodu şimdi gözükmüyo
Ay ben korkarım😨