Şu boy takıntınızı anlamakta güçlük çekiyorum Mikro penis hastalari haricî sekste pek bir fark yaratmaz Sadece görsel olarak doyurur o kadar Kalınlığı çok daha önemlidir ayrıca
Spora devam özellikle alt bölge için termal şort ve göbek için termal bant almıştım hala takıyorum su gibi yapıyor biraz daha devam edersem istediğim gibi olacak.
Yağ ölçümü yapmadım ama eskiden ereksiyon olmadan önce minnacık 1-2 cm büyük olan yer şu anda yalan olmasın 4-5 santim var ama orayı hangi bacak hareketi ile eriteceğimi bilmiyorum aslında sabah 5'te kalkıyorum ilk işim aç karnına karın antrenmanı bacak çekme russian twist ve plank yapmak oluyor ve bunu 4 set yapıyorum. sonra spora gidiyorum saat 11 gibi işten önce orada 10 dakika bisiklet ısınma turu sonra ağırlık antrenmanı en son kardiyo yine bisiklet daha 3 cmlik yer var bence çünkü erekte olduğunda tam gözükmüyor içe gömük biraz yine orayı gidersem aslında fark ortaya çıkacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Şu boy takıntınızı anlamakta güçlük çekiyorum Mikro penis hastalari haricî sekste pek bir fark yaratmaz Sadece görsel olarak doyurur o kadar Kalınlığı çok daha önemlidir ayrıca
Aldığım kilo yani yağ göbek civarına toplanırsa kısaltır yani. Hem boyun kısalır hem de penis kısalır.
Boyum 181 kilom 110 di 20 kg verdim 90 kg oldum penis boyutum 16cm idi 18cmye çıktı.
daha vercen mi?
penisin et penisi mi?
Hedefim 85-90 arası çünkü iri kemikliyim çok az kiloda yakışmıyor
kasığında çok yağ var mıydı?
şu an yok önceden vardı et penisi tam olarak ne bilmiyorum beni aydınlatabilir misin?
yani sönük hali çok büyükse et penisi oluyor kan penisi küçük ama kalkınca çok büyüyor
Benim ki inikken 6-7 cmdir kalkınca coşuyor çavuş 😂 kendinden geçiyor
Tabiki
evet kasık yağ dolabilir şu an orayı eritmeye çalışıyorum daha büyük gözüküyor eskisine göre
boy kilo eskiden kaçtı şimdi kaç?
Boy 1.84 kilo 98di çok yağ vardı ama bende şu anda 79 kiloyum.
helal olsun çok iyi vermişssin. hala hafif yağ var o zaman vücüdünda sanırım devam ediyor musun spor ve diyete?
Spora devam özellikle alt bölge için termal şort ve göbek için termal bant almıştım hala takıyorum su gibi yapıyor biraz daha devam edersem istediğim gibi olacak.
sanırım 70 kilo olsan bütün yağları verirsin sonra kas yaparsın. bir şey sorcam 20 kg kaç cm etki etti?
yanlış anlama boyunu sormuyorum 20 kg ne kadar uzattı yani? ve hala kaç cm var orada yağ
Yağ ölçümü yapmadım ama eskiden ereksiyon olmadan önce minnacık 1-2 cm büyük olan yer şu anda yalan olmasın 4-5 santim var ama orayı hangi bacak hareketi ile eriteceğimi bilmiyorum aslında sabah 5'te kalkıyorum ilk işim aç karnına karın antrenmanı bacak çekme russian twist ve plank yapmak oluyor ve bunu 4 set yapıyorum. sonra spora gidiyorum saat 11 gibi işten önce orada 10 dakika bisiklet ısınma turu sonra ağırlık antrenmanı en son kardiyo yine bisiklet daha 3 cmlik yer var bence çünkü erekte olduğunda tam gözükmüyor içe gömük biraz yine orayı gidersem aslında fark ortaya çıkacak.
İsteği kabul ettim aslında şu an kilom iyi yağ oranını düşürmem lazım o da o bölgeyi çok çalıştırmam lazım.
Asırı olmadikca bieey farketmez. 20 kilo alsa 1 cm bile oynamaz mezela.
kilo ile kısaltma oluyorsa benim hemen kilo qlmam şart
Zayıflarınki hep uzun mu oluyor o zaman benim 100 kilo bir arkadaşım var 6cm dedi
boyu kaç arkadaşının?
1.85
6 değildir bence
Bilmem 6 dedi bana
Kasık kısmı yağlanırsa evet kısalır ben kilo aldım spor yaparak ama kısalma olmadı
kas kütlesi eklediğin için olmaz zaten
Belli bi kütleden sonra kas da alsan gömülür gider içeriye 😂
yok kas yapsan gömülmez yağ olursa göbek içeri çekiyor
Bacaklar kalınlaşacak
tamamda kas olarak kalınlaşacak çokda kalın olamaz zaten doğal olarak
Erkek olmadığın için anlayamazsın 😂
Kas da olsa yağ da olsa o böylge kalınlaşırsa gömülür içeri sanırım o doku içerden kemiğe bağlı
Benim öyle baya kısaldı da kac kiloda ne kadar bilmiyorum. Yani 2 3 santim oynadı
Ben de hafif kilo var öyle bir etki görmedim
boy kilo kaçki? sonradan mı aldınız?
Evet 75ten 90a çıktım. Boy 178
Kısaltır kilo aldıkça etrafı yağlanır eskiye göre daha iyiyim o konuda
kilo mu verdin
Evet daha da uzadı
Tam on kilo verdim
eski kilonuz ve boyunuz kaçtı? şu an kilonuz kaç? yaş 30 dimi?
Eski kilom 120 idi şimdi 90 oldum
Evet yaşım doğru
boy?
Boy 180
kaç cm etki etti peki? kalınlaştığını düşünüyor musunuz?
orada msınız?
Burdayım da ya burada off rezil oluyurim
tamam silicem yorumunuzu merak etmeyin
Teşekkür ederim
Stek atmsmisdimiz
Hayır yollamadimoz
Kızlar da pense takmış 🤪
Göbeğinden yanaşamaz
içeri kaçar🤣
hiç kilo aldın mı?
Evet
Kısaltır.
Evet etrafı yağlanır
Kilo başı 1 mm
Fazla etkisi olmaz 🙅♂️ ama çabuk boşalır
Yoo hayır
Kisalrir evet
deneyimin oldu mu sevgililerinden felan?
Wvet nolduki
Senin erkek kac kilo anlayalim. penisin boyunu
kısaltır.