O yolda olmadığını söylüyor Twitter’da beğendiği gönderiler hep cinsellik ile alakalı kızın amacı ne sizce

O yolda olmadığını söylüyor Twitter’da beğendiği gönderiler hep cinsellik ile alakalı kızın amacı ne sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
mk. böyle eke eke konuşan tiplere ayar oluyorum. kendini bi b0k sanıyorlar. sorsana ona kukusu altından mıymış. bi kendinde var sanki aw. Bu nası bi tepki vermektir. s1ktir çek yolla gitsin şunu sinir oldum
Ne diyim?
başkasını buldum hadi s1ktir git şimdi yaz defolsun
Paramı yedi zaten biraz
e yedirmiyeydin. saflık sendeymiş. bu devirde kızların tek derdi para yemek zaten. biraz kafayı çalıştıracaksın , bir mekana gittiğinde hemen elini cebine atmıcaksın. o devir geçti artık. bırak önce o atsın elini cebine
İlerde yatağa atarım diye yedirdim ama olmadı daha 😂
önce zikecen sonra yedirecen
Benim artık bir şekil bulmam lazım 5.000-10.000 yedirip yatağa atmalık bir kız lazım 😅😂
İkiniz de aynı kafadansınız. Kıza karşılık yazmasan zaten seninle buluşunca onu yapardı
Nasıl yani
Bu yaklaşımdan nasıl öyle bir şey çıkardın anlamadım kız sert yaptı gerçekten öyle olabilir mi
Bir kıza direkt ne yapmak istediğini böyle söylersen nasıl bir kız olursa olsun senden tırsar. Görüşmek istemez. Paran için seninleyse de ne derece istediğine göre değişir. Bazıları bir yemekle tamam der bazıları hediye bekler haberin olsun. Saf değil kimse.
Görüştük zaten bişi olmadı ama şuana kadar paramı yedi biraz ama olmadı hiç bir şey bir defa görüştük
Keşke olsa be yoksa çekilcem
Tepki göstermiş ama yinede buluşuruz demiş yani şimdi olmasada ilerde yatağa atma ihtimalini yüksek görüyorum
Kesin mi sence
Seni gaza getirmek istemem ama hala buluşmak istediğine götr bu ihtimal yüksek ama kızı tanımıyorum bu yüzden kesin değil
Yakışıklıyım belkide ondandır ama arabam yok bişi yok kızın etrafında arabalı erkekler var 😅
Olabilir.2 ihtimal var ya naz yapıyordur ya da muhabbettini seviyordur bu yüzden buluşmak istiyordur ben ilki diye düşünüyorum ama belli değil bilemeyiz
Kanka naz yapıyorsa amacı ne sence
Çok istekli değilim yani öyle her diyenle hemen yapmıyorum belirtisi vermek
Haa bana bakireyim bile dedi amacı ne anlamıyorum ya
Paramı yedi zaten biraz
Napıyım kanka sence
Kızın soyadı T ile mi başlıyor?
Yok
Kanka bu vermez ya
Nerden anladın
Yazdıklarından belli işte
En ufak bir cinsel imada sinirleniyo
Ama Twitter’da beğendiği gönderiler cinsellik ile alakalı hep
Bakireyim falan dedi birde ben inanmıyorum ama
Uzun süredir tanımıyorsan belki bu yüzden böyle tepki vermiştir. Çok acele etme güvenini kazan.
Kanka 7-8 ay oldu iyide paramı yedi 1 defa buluştuk ama