Sevgilim cinsellikte çok inatçı olduğundan başka kızlara gözümün kayması normal mi?

5 yıllık ilişkimiz var, şu ana kadar sadece öpüştük. Kendisini çıplak bile görmedim. Ne zaman öpüşsek ben biraz ileri gitmeye çalışıyorum ama o bitiriyor yeter bu kadar diyor. Öpüşmek yetmiyor artık bana, onunla cinsellik yaşamak istiyorum sevdiğim kadınla. Ama o yapmıyor. Hani günahtan filan korksa tamam ama müslüman bile değil kendisi. Her gün mastürbasyon yaptığını söylüyor bana, gel yapalım diyorum hiç oralı olmuyor. Bana ilgi gösteren bi kız var bayağı cilve yapıyor, bu yüzden aklım ona kayıyor bazen. O kıza yeşil ışık yaksam anında benim yanıma gelir. Ama ben sevdiğim kadın tarafından tatmin edilmek istiyorum en azından oral yapsa ya da eliyle yapsa bile olur ama kabul etmiyor. kendisi de çok istekli ama benimle neden yapmıyor anlamıyorum. 5 yıldır beraberiz, yeni tanışmış olsak anlarım ama 5 yıl olmuş. Bana asılan diğer kıza gitsem mi diye düşünmeye başladım
Sevgilim cinsellikte çok inatçı olduğundan başka kızlara gözümün kayması normal mi?