Sevişiyoruz ama sadece 20-25 dakika beni alt bölgemi yalıyor ben saatlerce istiyorum buna doyma gibi bir şansım yok onu sekste prens gibi hissettiriyorum o. rospusu oldum resmen ama o yalamaya üşeniyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bu erkolarda iş yok gerçekten 😏
Sevgilim dilini çok az kullanıyor bu durumdan sıkıldım, ne yapmalıyım?
Kız ağzı yorulur adamın tek seferde 25 dk ne lan fkfkfkg bak şöyle yapın sürekli pozisyon değiştirin aralara oral ekleyin çaktırmadan 1 saate çıkartırsın
İşi bilmiyor. O dil boşuna verilmemiş. kadını çıldırtacak kadar iyi kullanacaksın. Yoksa tek başına aldığın zevkin ne anlamı var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimseyi kimseyle karıştırma sana denyo denk geldiyse napalım ben mesela partnerimi sabaha kadar yalar defalarca boşaltırım oda aynı şekilde çoktur 69 da uyuduğumuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Kız ağzı yorulur adamın tek seferde 25 dk ne lan fkfkfkg bak şöyle yapın sürekli pozisyon değiştirin aralara oral ekleyin çaktırmadan 1 saate çıkartırsın
Orayı yalayıp dinlerken kalçanın aşağı yukarı gidip inleten inleten bir saat yalarim hoş durum keşke yapsak
Offf ne kadar sansliymis erkek arkadaşın ben saatlerce emip oral yapardım çok seviyom seksten daha cokk hemde ama dengi dengine düşmüyor demek
İşi bilmiyor. O dil boşuna verilmemiş. kadını çıldırtacak kadar iyi kullanacaksın. Yoksa tek başına aldığın zevkin ne anlamı var
Kimseyi kimseyle karıştırma sana denyo denk geldiyse napalım ben mesela partnerimi sabaha kadar yalar defalarca boşaltırım oda aynı şekilde çoktur 69 da uyuduğumuz
Senin istediğin saat kadar yaptıktan sonra çocuğun konuşma şekli hebebe hebebe olur uyuşur artık 🤣
Yalamanında bir usulü adabı var sabahlara kadar seni yalayacak değil ya
Yatağımdaki kadın bana herşeyi yaşatacak ben onu saatlerce yalarım kivrandiririm
E bunu neden buraya yazıyorsun onunla konuş ondan iste
Yaaaa yazık yaaaa üzüldüm bak o kadar çalış karşılığa bak
İzmirdeysen yardımcı olacağım gör bak nasıl saatlerce yalıyorum
Dil darbeleri önemli. Ne kadar istersen o kadar. Kaç saat dayanabilirsin?
Ben olsam saatlerce yalardım... kıymet bilen yok
o zaman onu yatır ve yüzüne otur yalasın güzelce
Belki seninki kokuyordur cocuk 20-25 dk zor dayaniyordur
Adam boyun fıtığı olcek abla, yazıktır.
oro.. pusu olaan kadin candir.. biri de bana olmali
Umarım ilerdee pişman olmazsın
Bulupda kiymet bilmiyenlerden demekki
Hadi la saatlerce me mk vibratör Alcan. O zaman
bunu nite ona söylemiyosun
Yanlış kişiyle birliktesin
Bıktırdınız etekli erkekler
Değiştir o zaman :)
ben yalarım saatlerce temız olunca rımmıgn oral
Uzmanına gelin ;)
ben saatlerrce yaparım genelde çok severim
Kafasını sok oraya çıkmasın
Kaç yaşındasın ki
Boşa sen onu
Bundan olmaz sana artık... değiştir bunu sen...
Ah ulan ah neyse
Sen onunkini ne kadar yaliyorsun
25 dakika az mı
25 dakika insaf
Çok üzücü 😂
Dil önemli
Partner degistire bilirsiniz
Kulaklarını çeker
Seks yapıyor musun uz
Zorla yaptır
İşini bilen bize gel