Merhaba, eğilip baktığımda vajina deliğim çok küçük görünüyor. Cinsel ilişki de zorlanma, fazla acı veya cinsel ilişkiye girememekten korkuyorum. Henüz bekarım ama bir gün olursa diye çekincelerim var. Bunun için yapabileceğim bir şey ya da önlem var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılStres yapmana gerek yok. Vajinanın yapısı olarak öyledir çok bir sorun olmaz. Ayrıca küçük ve dar vajina bir erkeğe öyle haz verir ki düşüncesi bile güzeldir, yaşarken sen düşün yani. Acı konusunda ise zaten çok problem olmaz, çünkü kayganlaşcak ve sen de alışacaksın
14 Yorumla
Soran+1 yılBuna sevindim
- +1 yıl
Evet güzel olur stres yapma güzel olur eminim de çok mutlu edersin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba hayırlı günler hanımefendi vajinanızın dar olması partnerinnizin yani eşinizin sizden daha cok haz alacağının garantisidir. Eşinizin sizden haz zevk almasını sizde istrmezmisiniz hemde fazlası ile gelelim acı konusuna elbette ilkinde acı çekeceksiniz ama bir iki denemeden artıl acı zevke dönüşecek ve bu sefer siz daha cok ilişki isteyeceksiniz. Umarım açıklayıcı olmustur
07 Yorumla
Soran+1 yılElbette zevk aldırmak ve almak isterim ama insan yaşamadan bilemiyor
Cevap sahibi+1 yılYorumda okudum minyonsunuz minyon kadınlar eşlerine daha cok zevk verdirirler bakınız bende evliyim ve nu konuda zamanında eşimden cok cektım olmuyor yapamıyoruz dıye ama bu düzensiz ilişkiyi yapamamayı tam 7 ayda zor atlattık ama atlattık siz siz olun bu düşüncelerden bir an önce vazgecın ve kendinize olan özgüveni yeniden kazanmaya bakın olur mu
Cevap sahibi+1 yılVe ayrıca hıc korkmayın yanı vajina ilişki esnasında salgıladıgı sıvı sayesınde kayganlastırmayı daha rahat girip çıkmayı saglar ve kişiye yanı size zevk vermeye başlar acı bu sefer zevke dönüşmeye başlar ve vajina gevşemeye başlar penisi daha rahat içine alıp cıkartır
Soran+1 yılTavsiyeniz için çok teşekkür ederim 🙏 buna özen göstereceğim
Cevap sahibi+1 yılBu konuda cok ceken birisi olarak söylüyorum eşinizin size aşkla baglı kalmasını istiyprsanız sakın olaki iliikiden sogutmayın adamı
Soran+1 yılOnu nasıl yapacağım
Cevap sahibi+1 yılBak ben evliyim bu konuda eşimle ilişkide eşimden kaynaklı 7 ay sorun yasadım sende yaşamamak için kendine güven olur mu ve neler Yapacağını iyi bil sana nasıl yardımcı olabilirim diye düşünüyorum eğer yardımcı olmamı istiyorsan bunu memnuniyetle yaparım
+1 yılBir gün olursa genişletirler merak etme. İlk başlarda ıslandığından emin ol. Yoksa hem çok canın yanar hem de tahriş olur. Önce bir parmak ile uyarsın seni sonra 2 parmak 3 parmak derken hem ilişki öncesi genişler hem de zevk sularınla ıslanacağın için rahat bir birliktelik olur.
00 Yorumla
+1 yılHiç endişen olmasın. Olgun ve tecrübeli erkek olarak acısız ve sızısız tereyağından kıl çeker gibi yaparım. Sana benim gibi ateşli ve doyumsuz erkek gerek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
33Cevap
Vajina da tıpkı penis gibi tahrik olunduğunda bir miktar şekil değiştirir ve ilişkiye hazır hale gelir. Yani şu anda aynadan gördüğün haliyle ilişki yaşamayacaksın, bu birincisi.
Vajina esnek bir yapıdadır, ilişki sırasında da esneyerek penisin girişini rahatlatır. O yüzden bir sorun yaşamazsın.
Bir de burada bütün mavililer kendininki su borusuymuş gibi anlatıyor da onlara bakma yani. Herhangi bir şey yapmana gerek yok, raat ol :)
29 Yorumla
Soran+1 yılBurası değil dışarısı da öyle anlatınca korkmadan edemedim. Birkaç sevgilim olmuştu ve hepsi çok büyük olduğunu, minyon olduğum için çok zevkli olabileceğini söylüyordu
- +1 yıl
Evet minyon oldugunuz için bütün hemcinslerim sizi iyi görürler cinsel konuda
Soran+1 yıl😄 😄 İçim rahatladı
Soran+1 yıl@muraddd933 bana hep ilginç geliyor
- +1 yıl
İlginç gelen nedir
Soran+1 yıl@muraddd933 sekste iyi görünmek, olgun vücutlu kadınlar varken neden bir minyon
- +1 yıl
Nedenini buradan nasıl yazabilirim ki diye düşünüyorum ama yazdıgım an sistem benım yorumumu siler
- +1 yıl
Aydınlatıcı bir cevap 👍😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak canısı nasıl vakti geldiğinde bir bebek doğuracak aşamaya geliyorsa cinsel bir yakınlaşma esnasında da o istekle arzuyla gevşiyor daha rahat bir hal alıyor ve zaten ıslaklık olduğu için kayganlaşıyor bu yüzden bu yersiz korkulara takılmadan araştır öğren ama her bilgi de doğru değil bunu unutma
33 Yorumla
Soran+1 yılPeki ıslaklık sürtünme ile gidiyor mu
Cevap sahibi+1 yılHayır ten uyumu tensel çekim varsa çoğalıyor aksine
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılVajina elastik yapıdadır ve ilişki esnasında kasılır gevşer. Anlamanız mümkün değil. Dar mı geniş mi. (Doktorum)
06 Yorumla
Soran+1 yılKasılıp gevşeme iki partner tarafından da hissedilebilir mi
- +1 yıl
İki tarafta hisseder.
Soran+1 yılUmarım iyi bir histir
- +1 yıl
Genelde ejekülasyon (boşalma) esnasında titreme tarzında olur kasılıp gevşeme. İlk ilişkiler de de strese bağlı olur
Soran+1 yılBilmiyordum, ilginçmiş
- +1 yıl
Öğrenirsin merak etme öğretirler.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme ilişki anında salgılanan hormonlar vajinanın esnekleşmesini sağlıyor ve rahat girip çıkmaya imkan veriyor korkmana gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım stres kaynaklı zor olmaz o halde teşekkür ederim
- +1 yıl
Olmaz merak etme
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBundan dolayı endişelenme ama ilk ilişkiye girdiğinde partnerinin bu durumdan dolayı ağır hareket etmesi çok önemli.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oradan 4 kg bebek çıkıyor sulandirip wnahtarin görünce ora açılır şurasında onemlioranin dari makbuldür eşin şanslı olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zevk anında bunu farketmezsin emin ol ve o delik açılır
04 Yorumla
Soran+1 yılBuna sevindim
- +1 yıl
Ön sevişmeyi uzun tut biraz zevk al acida cok hissetmezsin
Soran+1 yılÖyle yapmaya özen göstereceğim teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılilişkide ilk basta öyle olabilir belkı ama normale döner kayganlasıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu öğrenmem iyi oldu
- +1 yıl
ön sevismeyi iyi yaparsan sıkıntıyı bastada cözebilirsin
+1 yılEşinin nazik birisini olması için dua etmekten başka bişeyin yok
05 Yorumla
Soran+1 yılÖnce eşim olması için etmem gerekiyor 😄
- +1 yıl
Eşin kolay ama hayvan gibi birisi gelirse canını yakabilir
Soran+1 yılŞuandan dua etmeye başlayayım o halde
- +1 yıl
Hiç yapmadın mı sevişme felan
Soran+1 yılHayır yapmadım
+1 yılÖn sevişme uzun tutulur iyice sulanırsan girersin rahatça korkma
08 Yorumla
Soran+1 yılIşte bundan da korkuyorum. Hiç birlikteliğim olmadı ama sevgililerim hep çok hızlı davranmaya çalışıyordu. Bir etek giysem ya da üstüm rahat olsa hızla cinsel birleşme yapacak kadar aktiflerdi
- +1 yıl
O Abaza sevgililerin yüzünden korkuyorsun maalesef ama yavaş nazik davranan insanlarda olacaktır hemen ilişkiye geçmek istemeyen
- +1 yıl
Fiziğinden aşırı tahrik oluyor olabilirler
Soran+1 yılOlabilir, sürekli bir şey istiyorlardı ben izin vermeyince daha çok istiyorlardı
- +1 yıl
Demekki düşüncelerinde öyleli şeyler var
- +1 yıl
Umarım ileri gidicek seni rahatsız edicek şeyler yapamamışlardır
Soran+1 yılHayır rahatsız olduğum anda durdurdum. Onlarda anlayışlıydı istemediğim bir şeyi yapmadılar
- +1 yıl
Güzel o zaman sevindim senin adına
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence takma bunları kafana. Sandığın gibi olacağını da düşünmüyorum. Eğer takarsan en başta aşk hayatın olumsuz etkilenir birçok sıkıntı yaşayabilirsin.
013 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılBeğenmiyosun aynı zamanda orayı. Değil mi?
Soran+1 yılHayır beğeniyorum bence estetik olarak gayet güzel
Cevap sahibi+1 yılMinyon tipliysen estetik olarak güzel bulursun.
Soran+1 yılEvet bana öyle geliyor, tabi kişiden kişiye değişir
Cevap sahibi+1 yılKendini nasıl bulursun esretik açıdan?
Cevap sahibi+1 yılEstetik*
Soran+1 yılTamamen orantılıyım o nedenle fiziğim hoşuma gidiyor. Yani üst beden alt neden aynı boyda, esmerliği seviyorum o da hoşuma gidiyor. Kendime aşık ya da kendimi çok beğenmiyorum ama benim için bu fizik hoşuma gidiyorç bir başkasını bilemem
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gidiyor ama bua rağmen kendimi çok beğenmiyorum da diyorsun.. bence görünüşün iyi güzeldir ama psikolojik veya düşünsel bi sebepten pek beğenmiyorum diyosun.
Soran+1 yılÇok doğru tahmin ediyorsun. Çok küçükken küçük bir çocuk çirkinsin demişti. O bende kaldı ve bu yaşıma geldim hala atamadım. Şimdi güzel olduğumu söylüyorlar. Kaşlarım doğuştan şekilli, insanların estetik ile sahip oldukları çeneye doğuştan sahibim, yüzüm orantılı dudak burun kötü değil. Dışarıdan bakınca kendimi görsem güzel kız derim ama yine de küçükken aldığım o sıfatı yine benden yaşça küçük bir çocuk söylese bile aşamıyorum
Cevap sahibi+1 yılEğer insan hayat anlamına ve diğer zorlu gerçeklere ne kadar aşina olursa ve bu yaşadığın şey o gerçeklerden daha hafif kalırsa o zaman takmazsın. Ama detaylı şeyler söylenirse de konuyla ilgili, bu olumsuz bilinçaltını yok edebilir
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Cevap sahibi+1 yılSen olsan hangisini seçerdin?😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajina esneyebilen bir organ sadece ilk girişte acı verir tabi ki ama nedense bakire kalmak için Anal yapanlarda oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu tercih etmem açıkçası, bir şey olacaksa tam olsun
Cevap sahibi+1 yılYani tabi ki gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn büyük derdin bu olsun ya 😊
İlerde problem olmaz bence sanmıyorum. Acı illa ilk başlarda olur ama zevk alıcaksın illaki08 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur
Cevap sahibi+1 yılÖyle olur merak etme. Vajina da esnek zaten göründüğü gibi kalmayacak haliyle ilişki anında şekli değişir demeyeyim ama dar kalmayacaktır rahat ol derim kuzu🙈
Soran+1 yılBuna sevindim, zevk vermek isterim eşime
Cevap sahibi+1 yılZevk de verirsin zevk de alırsın hiç dert etme. Hatta daha iyi de diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim😊
Alakasız ama ben de kendimden bir sır veriyim biseksüelim🙈 zaten ikimiz de gizliyiz😂
Soran+1 yılSenin için en iyisi olur umarım
Cevap sahibi+1 yılSenin için de, teşekkür ederim😊
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılmerak etme esnek bır yapıya sahıp alıstırarak ıcıne gırmeye calısırsa sadece zevk alırsın partnerıne bu tedırgınlıgını anlatırsan sana anlayısla yaklasacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılBu tavsiyeni aklımda tutacağım
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Vajina deliğin ilişkiye hazır olduğunda ıslak ve kaygan olucak esneyen bişey olduğu için bide penis boyuna bağlı
06 Yorumla
Soran+1 yılGenişliğinin önemi var mı
Soran+1 yılHayır küçük, minyonum
Soran+1 yıl☺️
+1 yılGünaydin, zamanla alışırsın elbet sorun etmemelisin
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim, istersen konuşabilrz
+1 yılHerkes yaşıyor normâl sorun etme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKorkma açılır bebeğim
10 Yorumla
+1 yılAnlayışlı ve seni hazırlayan yardımcı olacak bir eş lazım
00 Yorumla
+1 yılDarsa büyük penis alamazsın içine
03 Yorumla
Soran+1 yılSağlık olsun umarım çok büyük denk gelmez
- +1 yıl
Bamya çüklü birini bulmak lazım sana
Soran+1 yıl😄 😄
+1 yılSoktukça kıvama gelir o
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk giriş mutlaka olur mu
- +1 yıl
Olur, aralanır o merak etme
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin oyle
Cocuk. cikiyor oradan02 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç video izlemiştim onlarınki büyük olunca ortalama öyledir diye düşünmüştüm
Cevap sahibi+1 yılYaptikca alaan aciliyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılO beni görünce dokununca dille tanısınca buyur
02 Yorumla
Soran+1 yıl😄
Cevap sahibi+1 yılGel tanısalm bencee
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak etme esin max 12 cm olur can yakmaz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKolay ıslanıyon mu bari
Soran+1 yılO halde güzel
Cevap sahibi+1 yılYani korkacak bisey yok jop gibi şeyimiz yok. Yaz istersen konuşalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin nesne ile genişletebilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBekaretim hala var, eşim alsın isterim
Cevap sahibi+1 yılO senin kararın ıslanınca girer zaten
Soran+1 yılBuna sevindim
Cevap sahibi+1 yılKasarsan acı çekersin
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılal knka bir vibratör dene işte korkma :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHala bekaretim var
- +1 yıl
arkadan yap knka aynı şey
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEsner o esner.
10 Yorumla Zaten dar olur orasi
10 Yorumla
+1 yılElinle aç
02 Yorumla
Soran+1 yılBekaretim var
- +1 yıl
O zaman öyle dursun boş ver
10saniye falan yaniyo
04 Yorumla
Soran+1 yılOh öyleyse güzel
Soran+1 yılZevk olsun isterim o nedenle
+1 yılKonuşmak ister misin
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Bi soru sormak istiyorum
Soran+1 yılTabi lütfen
- +1 yıl
Burdan değil, eklerseniz yazıyım
- Cinsel Yaşam konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılBuna sevindim
- +1 yıl
Sevinmene sevindim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy kilon kaç 🤔
00 Yorumla
+1 yılAkisina birak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç küçükmü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin oyle 😏😉