Cinsel Yaşam Vajina neden hep ıslak olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yaklaşık bir haftadır yapışkan şeffaf akıntı var Vajina neden hep ıslak olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hava durumu gök gürültülü sağanak yağışlıdır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani bu aralar çok fazla libidon yükseliyor mu Onun dışında Akıntım olabilir mantar olabilir 0 0 Yorumla
BerkMaraş Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Ya sürekli +18 uyarılıyorsun ya da enfeksiyon kaptın 0 0 Yorumla
SeninAnonimx Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İstemsiz tetikleniyorsundur. Libidonun durumu nasıl bu sürede? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Libidom çok yüksek bu aralar Yorumla SeninAnonimx +1 yıl Ondan demek ki. Sürekli tetikleniyorsun yani bunu çaresi sağlam Bi şekilde rahatlamak başka kesin çözüm bilemiyorum Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. İstiyor istiyor istiyor 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla emrexxx38 +1 yıl Niye guldun Yorumla Soran +1 yıl Yorumun komik geldi çünkü Yorumla emrexxx38 +1 yıl Neyi konuk ya Yorumla Soran +1 yıl Sende komiksin Yorumla emrexxx38 +1 yıl Sen komikmisin Yorumla Soran +1 yıl Sence Yorumla emrexxx38 +1 yıl Bilmem Yorumla emrexxx38 +1 yıl Nasıl bileyim Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Zevk suyu gibi bişi mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Galiba Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl İsteklimisin bu aralar Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Rahatsız edici mi bu durum yoksa iyi mi Ne düşünüyorsun böyle zevk suyu geliyor Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Enfeksiyon kapmıştır. 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Kurutan yok demekki 😀 0 0 Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Azgınlıktan olabiliyor sanırım 🤷♂️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sürekli cinsellik düşünüyorsan normal 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce hiç bu kadar olmamıştı korktum bir an teşekkür ederim Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı +1 yıl Zevk suyu içme isteği iğrençmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Şhrnnyağzdelikanlısı değil Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı +1 yıl Oluk oluk akarmı beee Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Orgazm olmak isteyip engelleyince oluyor sanırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😬😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış mıyım Yorumla Soran +1 yıl Doğru söylüyorsun... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendini fazla tutma o zaman yap gitsin Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hep İstek varsa normal 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 😄😄şaka mısın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Değilim 🤦🏻♀️ Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Normal bişe bu Yorumla Soran +1 yıl Evet de napim bu hafta fazla olunca korktum Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Korkma, ıslaklık iyidir Yorumla
Yalnızkurt0634 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl en son ne zaman yaptın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapmadım Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl ondan bu sağanak yağmur :) yaşın kaç ayrıca? Yorumla
kırık_çocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Uzun zamandır boşalma olmadı mı hic? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmadı Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Ondandır o zaman biz erkeklerde de oluyor dolduğun için vücut kendi atıyor artık en çok da sabah uyandığın da olur bu durum Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstek varsa normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var ama hergün böyle olması normal değil gibi Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Gereğini yapmıyosan akar durur tatlı tatlı 😋 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok mu isteklisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Huzur bulman lazım:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hava durumu gök gürültülü sağanak yağışlıdır.
😅😅
Yani bu aralar çok fazla libidon yükseliyor mu Onun dışında Akıntım olabilir mantar olabilir
Ya sürekli +18 uyarılıyorsun ya da enfeksiyon kaptın
İstemsiz tetikleniyorsundur. Libidonun durumu nasıl bu sürede?
Libidom çok yüksek bu aralar
Ondan demek ki. Sürekli tetikleniyorsun yani bunu çaresi sağlam Bi şekilde rahatlamak başka kesin çözüm bilemiyorum
İstiyor istiyor istiyor
😂😂
Niye guldun
Yorumun komik geldi çünkü
Neyi konuk ya
Sende komiksin
Sen komikmisin
Sence
Bilmem
Nasıl bileyim
Zevk suyu gibi bişi mi
Galiba
İsteklimisin bu aralar
Evet
Rahatsız edici mi bu durum yoksa iyi mi
Ne düşünüyorsun böyle zevk suyu geliyor
Kendini rahatlat
Anavatan kan ağlıyor
Enfeksiyon kapmıştır.
Güzel gözüküyordur o şimdi
Kurutan yok demekki 😀
Azgınlıktan olabiliyor sanırım 🤷♂️
Sürekli cinsellik düşünüyorsan normal
Daha önce hiç bu kadar olmamıştı korktum bir an teşekkür ederim
Zevk suyu içme isteği iğrençmi
@Şhrnnyağzdelikanlısı değil
Oluk oluk akarmı beee
Orgazm olmak isteyip engelleyince oluyor sanırım
😬😬
Yanlış mıyım
Doğru söylüyorsun...
Kendini fazla tutma o zaman yap gitsin
Hep İstek varsa normal
😄😄şaka mısın
Değilim 🤦🏻♀️
Normal bişe bu
Evet de napim bu hafta fazla olunca korktum
Korkma, ıslaklık iyidir
en son ne zaman yaptın?
Yapmadım
ondan bu sağanak yağmur :) yaşın kaç ayrıca?
Uzun zamandır boşalma olmadı mı hic?
Olmadı
Ondandır o zaman biz erkeklerde de oluyor dolduğun için vücut kendi atıyor artık en çok da sabah uyandığın da olur bu durum
Acı fazla tükettiğin için öyle
İstek varsa normal
Var ama hergün böyle olması normal değil gibi
Gereğini yapmıyosan akar durur tatlı tatlı 😋
mastürbasyon yap ama uzun olsun
Azgınsın
Ksdın dogums git
Normal bence
Biz yiyelim diye😋😋😋
Rahatlaman lazım
Çok mu isteklisin
Evet