Cinsel Yaşam Çok fazla istek neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Normalde bu kadar isteğim yüksek değil ama bir iki gündür fazla neden artar? Çok fazla istek neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Yalnızkurt0634 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl çok enerji verici şeyler yemişsindir. pek işin yoktur ve cinsel uyaran fazladır. 1 32 Yorumla Soran +1 yıl enerji veren şeyler çikolata falan mı oluyor Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl o tarz şeyler kuruyemiş vs olabilir. bol yağlı şeyler olabilir. tek mi yaşıyosun? Yorumla Soran +1 yıl anladim yok ailemle Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl kaç yaşındasın? bazen istek yükseliyor partner de yoksa sıkıntı. Yorumla Soran +1 yıl 18 ve evet yapma imkanı da yok evli olmadigim icin Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl hmm anladım. kaç kere yapıyosun günde? Yorumla Soran +1 yıl bir iki kere falan Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl azmış kız. genelde mi yoksa bu aralar mı? Yorumla Soran +1 yıl yok genelde böyle değilim 2,3 gündür böyle Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl anladım, bişeyler izliyor musun? Yorumla Soran +1 yıl evet ama nadiren Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl ne tür izliyosun genelde? nelerden tahrik oluyosun? Yorumla Soran +1 yıl genel Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl genel nasılmış kız :) Yorumla Soran +1 yıl farketmez ama karın bölgesi falan Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl hmm oral yapılması vs tahrik edici geliyor mu sana? Yorumla Soran +1 yıl yok oral tahrik etmiyor Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl karından tahrik oluyosun ama oraldan değil? Yorumla Soran +1 yıl normalini daha cok seviyorum Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl normali hangisi? vajinal giriş mi? Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl hard mı seviyosun? Yorumla Soran +1 yıl evet hard güzel asiriya kacmadikca Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl bence de. doggy sever misin? Yorumla Soran +1 yıl evet biraz Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl en sevdiğin pozisyon ne? Yorumla Soran +1 yıl kucak sanırım Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl ben de bayılıyorum kucağa almaya. minyonlar çok fena oluyor kucakta. boyun kilon kaç? Yorumla Soran +1 yıl 165 54 Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl sen de çok fena alınırsın kucağa yaa. hoplamayı seviyo musun kucakta :) Yorumla Soran +1 yıl evet sjdjdhdh Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl kızz gelsene sen takibe. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Regl olmama bi hafta kala o kadar istekli oluyorum ki normalde meme uçlarım içeridedir ama onlar bile dışarı çıkıyor sürekli mastürbasyon yapmak istiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Regl öncesi ve yumurtlama dönemi aşırı artar 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an nasıl Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Normal bir durum herkesin başına gelmiştir.. 1 0 Yorumla
Boğa-Burcu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ergenliğe mi giriyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ergenliğe gireli yıllar oldu Yorumla Boğa-Burcu +1 yıl Hımm iyi o zaman Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Regl şn yaklaştığı için olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapınca geçiyor mu istediğin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanırım yalanmak şu an sana çok iyi hissettirirdi Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En son ne zaman yaptın Yorumla Soran +1 yıl üç gün oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok geçmiş üzerinden bence şu an iyi giderdi eminim sulu duruyordur. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorum yok mu Yorumla Soran +1 yıl iyi olurdu Şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi gel o zaman çok özel bir şey soracağım belki hoşuna gider Yorumla
eowyn-_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnsansın normakl 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet oyle de iki gündür çok artti Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Havalardan 1 1 Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Birlikte düşürelm mi Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Adetin yeni mi bitti 0 2 Yorumla Soran +1 yıl henüz olmadım Yorumla Kartal0662 +1 yıl Hormonların fazla çalışıyor Yorumla
tricolor3 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl regl geliyordur 1 1 Yorumla tricolor3 +1 yıl muhtemelen vajinan bile hiç olmadığı kadar kabarmıştır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
çok enerji verici şeyler yemişsindir. pek işin yoktur ve cinsel uyaran fazladır.
enerji veren şeyler çikolata falan mı oluyor
o tarz şeyler kuruyemiş vs olabilir. bol yağlı şeyler olabilir. tek mi yaşıyosun?
anladim yok ailemle
kaç yaşındasın? bazen istek yükseliyor partner de yoksa sıkıntı.
18 ve evet yapma imkanı da yok evli olmadigim icin
hmm anladım. kaç kere yapıyosun günde?
bir iki kere falan
azmış kız. genelde mi yoksa bu aralar mı?
yok genelde böyle değilim 2,3 gündür böyle
anladım, bişeyler izliyor musun?
evet ama nadiren
ne tür izliyosun genelde? nelerden tahrik oluyosun?
genel
genel nasılmış kız :)
farketmez ama karın bölgesi falan
hmm oral yapılması vs tahrik edici geliyor mu sana?
yok oral tahrik etmiyor
karından tahrik oluyosun ama oraldan değil?
normalini daha cok seviyorum
normali hangisi? vajinal giriş mi?
evet
hard mı seviyosun?
evet hard güzel asiriya kacmadikca
bence de. doggy sever misin?
evet biraz
en sevdiğin pozisyon ne?
kucak sanırım
ben de bayılıyorum kucağa almaya. minyonlar çok fena oluyor kucakta. boyun kilon kaç?
165 54
sen de çok fena alınırsın kucağa yaa. hoplamayı seviyo musun kucakta :)
evet sjdjdhdh
kızz gelsene sen takibe.
Regl olmama bi hafta kala o kadar istekli oluyorum ki normalde meme uçlarım içeridedir ama onlar bile dışarı çıkıyor sürekli mastürbasyon yapmak istiyorum
Regl öncesi ve yumurtlama dönemi aşırı artar
şu an nasıl
Normal bir durum herkesin başına gelmiştir..
Ergenliğe mi giriyorsun
ergenliğe gireli yıllar oldu
Hımm iyi o zaman
Regl şn yaklaştığı için olabilir
Yapınca geçiyor mu istediğin
biraz
Sanırım yalanmak şu an sana çok iyi hissettirirdi
evet
En son ne zaman yaptın
üç gün oldu
Cok geçmiş üzerinden bence şu an iyi giderdi eminim sulu duruyordur.
Yorum yok mu
iyi olurdu Şu an
Hadi gel o zaman çok özel bir şey soracağım belki hoşuna gider
İnsansın normakl
Evet oyle de iki gündür çok artti
Reglin yakın sanırım
Havalardan
Birlikte düşürelm mi
Rgl yaklastiysa olabilir
Adetin yeni mi bitti
henüz olmadım
Hormonların fazla çalışıyor