İlişki öncesi
İlişki sonrası
Her ikiside
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç cinsel ilişki yaşamadım ama cinsel ilişki sırasında insan temiz olması ve güzel kokması gerektiğini düşünüyorum. Yani ilişki öncesi yıkanmalı. Ve ilişki sonrası tekrar yıkanmalı.
Gerçek bir ilişki yaşanacaksa ön sevişme safhasında oral da olur, oralın karşılıklı olması için öncesinde mümkünse birlikte duş alınmalı diyorum ben. Sonrasında zaten almayan yok değil mi… Keyifli geceler. 😃
Şimdi şöyle bir özet geçeyim ilişki öncesi duş alınmalı çünkü oral yapılabilir kendimden örnek vereyim ön sevişmede ben yaparım bu yüzden de temiz olmasını isterim hsjsjsjsjsj
Öncesi alırız, ya da belki duşta başlarız sevişmeye..
Sevisme sonrasında uzun uzadıya devam eder, 1 defayla bitemez.. Güzel bir uyku ya da vakit geçirme sonrası tekrar duş
Teşekkür ederim
Cevap
43Cevap
İkisi de olmalı ve bu lüks olmamalı. Tertemiz vucutta var olmak sonrasında da mis kokusunda uyumak isterim
Her ikisi de kesinlikle.. Keyifli geceler..
İlişki öncesi duş alırız ikimiz partnerimle. sonra da seksten sonra sarılıp uyuruz
Eğer o gün içinde duş almadıysam öncesinden duş almak isterim. Sonrasında zaten alırım
Cinsellikte temizlik ve hijyen çizgimdir. yakın zamanda duş alsak bile özel bölgelerin yine de temizlenmesi gerekiyor ve dişler muhakkak fırçalanmalı.
İlişkiden sonra daha iyi hem temizlik şart yoksa döllû bir şekilde dolaşırsın
Öncesinde mutlaka duş alınmalı dişler fırçalanmalı sonrasında zaten mecburen yine duş alıyoruz
Kesinlikle duş aldıktan sonra ve seviştikten sonra duş almak güzel olur, hatta duşta sıcak su altında sevişmek güzel olurdu.
Sevdiğim kadın, baş başa kalabilme durumumuza göre kendini zaten hazırlayarak gelir. Bu durumda dusa gerek kalmaz. Sonrasında beraber alırız.
her ikisi de ancak hemen hop kalkıp duşa koşmam yatakta zaman geçirmeyi seviyorum ne arkamı dönüp uyurum ne de duşa koşarım
İlişki öncesi o istek varken mümkün olur mu bilemem, ilişki sonrası da hemen kalkılmaz biraz beklenmeli.
Sonrasında almak mecburi zaten. Öncesinde de fırsat varsa baya iyi olur..
İlişki öncesi duş alıp sisleri fırçalayın ise başlarsak keyif katlanir
Aslında ilişki sırasinda olmasını isterim , tercih ederim.
Temizlik ve hijyen önemli olduğu için öncesi ve sonrası duş almak önemli :)
Öncesi kesinlikle olmalı sonrasında gayet tabii yine oluyor.
Temizlik benim için önemli. Her ikisinde de duş alırım.
Öncesinde sonrasında şart temiz olmak zorundayız bu bir ikincisi ilişki sonrası da cenabet mi olalım mecburen almak zorundayız. Ama asıl zorunluluk yapmamak yapmayın.
Hiç denemediğim için bilmiyorum ama ilişki önceside sonrası da alınmalı bence
Her ikisi de bence.. Çünkü diğer türlü tiksinç oluyor.. Ton balığı kokusu çekemiyorum asdff
Hem ilişki öncesi ve ilişki sonrası duş almayı isterdim
Neden ikiside olmasın ki🤔
İkisi de olmalı.
Sonrasında zaten almak zorundayız
Iyyy sırf duş almamak için seks yapmamayi tercih ederim 🥳
İkisi de. Hijyen önemli
İkisi de olur saygı duyarız skdjsj
Öncesinde yapılan duş çok iyi geliyor
Pilanliysa öncede ama sonrasında mutlaka alirim
her ikisi de olmalı
Duz herzaman rahatlatır.
Spontane gelişmemişse öncesini tercih ederim
Duşta ilişki yaşarım mümkünse daha ateşli oluyor.
Öncesi ve sonrası ideal
Temizlik önemli
Polemiğe girmem, işime bakarım 😂
Seks öncesi ve sonrası
İnan hiç fark etmez
Mümkünse öncesinde de sonrasında da
Öncesi ve sonrası duş alınır
Temizlik önemli ilişki bitince de abdest önemli yanı her ikisi de olmalı
İlişki öncesi duş almayı tercih ediyorum
İlişki öncesi şart tabiki sonrasıda olur
Her ikisi
Her ikiside.
Sonrası
Her ikiside.
Her ikiside.
Hem önce hemde sonra
Hem önce hem sonra
öncesi temiz olur sonra da zaten alırsın.
Önce olması önemli
Hepsi önemli
Hepsi
Her ikisi de
Farketmez
Yerine göre değişir
Hem öncesi hem sonrası tercih ediyorum
İnce ve sonra
İkisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?