Cinsel Yaşam Bdsm tarzında ilişki seviyor musunuz? Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 İnsanın en içinde ki duyguların dışarıya çıktığı bir ilişki diyebilir miyiz 💭💫🥂 Bdsm tarzında ilişki seviyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır sevmem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl burada yorum yapan insanları fantezilerinden vurmayasın sonra 2 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Vurmamm. Sen seviyor musun? Yorumla
vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Grinin elli tonu vuuu izlenmeli 🤞 2 4 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Zaten insanlar o filmden açıldılar Türkiye de bu tarza Yorumla vakaivakvak +1 yıl Olabilir bilmem Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Genelde ön yargıyla bakıyorlar ama deneyince seviyor çoğu kadın Yorumla vakaivakvak +1 yıl Önyargı oluşturur elbet ama sanat anlamında çok güzel film Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İleri seviye hazcılık olayı Kadın erkek arasında olması şartıyla olabilir diyorum 0 0 Yorumla
aleysoruyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl severim dozunda 3 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Hmm. Kesici alet vs dışında değil mi Yorumla
Ceren20deniz07kizi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ilgi cekiyor 1 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Denedin mi hiç Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Severim, ne yapacağımı bildiğimden sınır çizmem. 0 1 Yorumla MuratRna +1 yıl Hatta eskilerden hatıra oyuncaklar koleksiyonumda var. Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Uuu bayılırım 1 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet 0 9 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl HarikaSınırların var mı Yorumla Samaranınintikamı +1 yıl Biraz meraklıyım, pek sınırları seven birisi değilim. Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Ben de öyle. Göz kapama, hafif hafif kırbaçlama, domine etmeyi vs çok seviyorumBiraz serttir bu tarz biliyosun dimi Yorumla Samaranınintikamı +1 yıl Evet biliyorum Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Denedin mi hiç? Ve kapak fotoğrafım nasıl sence : ) Yorumla Samaranınintikamı +1 yıl Kapak fotoğrafın güzel ama hiç denemedim ben en fazla grinin elli tonunda Christian ile Anastasia'ya bakarım uzaktan, hayat işte... Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Dur daha gençsin yaşarsın belki Anastasia gibi? Yorumla Samaranınintikamı +1 yıl Christian'ı gibi birini bulursam yaşarım bu hayatı. Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Christian gibi olmazsa da sevgilinle veya çok brğendiğin biriyle yaşarsın Yorumla
ohadiyorummya Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl O ne demek? 0 5 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Cinsel ilişki fantazisi Yorumla ohadiyorummya +1 yıl Onu anladım zaten açılımı ne? Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Kölelik, baskınlık, sadizm ve mazoşizm Yorumla ohadiyorummya +1 yıl Psikolojik sıkıntılı ilşiki yani Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Yani bu tarzı sevenler var. Çok sert bir iliskidir. İlerisi olmadığı sürece sıkıntı yok bence Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yok benlik değil 1 2 Yorumla ohadiyorummya +1 yıl Helal olsun kardeşim diğerleri psikolojik sıkıntılı birde seviyorlar. Yorumla Alonza97 +1 yıl @ohadiyorummya saol Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu soru neden kaldırılmadı 1 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Neden kaldırılsın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bdsm aşırı cinsel paylaşımda onun için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır sevmem
burada yorum yapan insanları fantezilerinden vurmayasın sonra
Vurmamm. Sen seviyor musun?
Grinin elli tonu vuuu izlenmeli 🤞
Zaten insanlar o filmden açıldılar Türkiye de bu tarza
Olabilir bilmem
Genelde ön yargıyla bakıyorlar ama deneyince seviyor çoğu kadın
Önyargı oluşturur elbet ama sanat anlamında çok güzel film
İleri seviye hazcılık olayı Kadın erkek arasında olması şartıyla olabilir diyorum
severim dozunda
Hmm. Kesici alet vs dışında değil mi
Ilgi cekiyor
Denedin mi hiç
Severim, ne yapacağımı bildiğimden sınır çizmem.
Hatta eskilerden hatıra oyuncaklar koleksiyonumda var.
Uuu bayılırım
Bu soru neden kaldırılmıyor?
Evet
Harika
Sınırların var mı
Biraz meraklıyım, pek sınırları seven birisi değilim.
Ben de öyle.
Göz kapama, hafif hafif kırbaçlama, domine etmeyi vs çok seviyorum
Biraz serttir bu tarz biliyosun dimi
Evet biliyorum
Denedin mi hiç?
Ve kapak fotoğrafım nasıl sence : )
Kapak fotoğrafın güzel ama hiç denemedim ben en fazla grinin elli tonunda Christian ile Anastasia'ya bakarım uzaktan, hayat işte...
Dur daha gençsin yaşarsın belki Anastasia gibi?
Christian'ı gibi birini bulursam yaşarım bu hayatı.
Christian gibi olmazsa da sevgilinle veya çok brğendiğin biriyle yaşarsın
O ne demek?
Cinsel ilişki fantazisi
Onu anladım zaten açılımı ne?
Kölelik, baskınlık, sadizm ve mazoşizm
Psikolojik sıkıntılı ilşiki yani
Yani bu tarzı sevenler var. Çok sert bir iliskidir. İlerisi olmadığı sürece sıkıntı yok bence
Yok benlik değil
Helal olsun kardeşim diğerleri psikolojik sıkıntılı birde seviyorlar.
@ohadiyorummya saol
Evet
Bu soru neden kaldırılmadı
Neden kaldırılsın?
Bdsm aşırı cinsel paylaşımda onun için