Nişanlımla farklı şeyler zamanında yaşadım açık seçik değil ama aşırı pişman oldum ailemin yüzüne bakamadım sanki öpmek istiyor ama öpünce başka şeyler de istiyor sonra diyor ki tüm nişanlılar bizim gibi üstten yaparız diyor ama işler sonradan değişiyor ben istemeyince kavga çıkıyor ben onu istemiyorum oluyor ama sonra o gidince ben kendimi çok kötü hissediyorum ailemin yüzüne bakamıyorum günlerce kendime gelemiyorum gerçekten evlenince alışırım ama Şu an yapamıyorum nişanlım da sende erkeklik hormonu çok vs diyor beraber uyumak istiyorum ama uyumuyor hep başka şeyler istiyor ben ne yapacağım? Düğün seneye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılFazla naz aşık usandırır lafını hiç duymadınız mı? Daha cinselliği bile normalleştirememiş iken nasıl birine eş olacaksınız. Adam zaten üsten yaparız, eller, okşar, öper, koklarım, sürtünür, oral yaparız diyor. Yani zaten güvenli seks istiyor, içinize girmek istemiyor, saygı duyuyor zaten. Neden ona güvenmiyorsunuz, neden bu ilişkiye bir değer, bir anlam katmıyorsunuz. Siz zaten nişanlısınız, kimsenin de bir şey dediği yok, evlenecekler gözü ile bakılıyorsunuz zaten. Nişanlılık evlilik öncesi sorun, anlaşmazlık, uyum problemleri varsa çözün diye var zaten. Evet hanfendi bu resmen zulüm yahu. Kim nişanlısından bu derece korku ve endişe içinde kalmat ister?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Düğün neden seneye? O kadar uzunsa sen kendini böyle kötü hissediyorsan ya nikahı yapın ya da ayrılalım de daha senin değilim se bana garanti sun de nişanında bir adı yok sonucta yine yüzüğü atar gider sonunda
18 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bunlar hatay da oturuyor evleri yıkıldı bu yüzden yoksa sene sonunda olacaktı
Soran+1 yılSonuçta nişanlıyız ama daha 1 sene var düğüne ya birsey olursa ben ne olacağım o zaman hep böyle düşünüyorum ama böyle yaptıkça iyice soğuyorum ondan
Soran+1 yılDaha eşyaları dahi alamadı düğün yapsak hep yokluk ile yapacaklar ki yapamayacaklar şimdiden düğünde 2 bilezik taksak yeter mi diyorlar 15 gramdan mı ne geleceklerdi Birseyleir konuşmaya gelmediler de hep depremi bahane ediyorlar
- +1 yıl
Bende depremzedeyim yanlıs anlama duygusuz değilim. Çok kötü bir travma yasadık ülke olarak ama herkesin bu durumda olduğunu ve tek olmadığımı düşününce herkese olduysa eşit oldu diyorum bu acı belki geçmicek ama evlenmeyi gercekten istiyor musun? Maddiyatımı yokss önemsiyorsun önce bunu kavra ve evlenmek istiyorum herseye rağmen diyorsan bikah tarihinizi öne alabilirsiniz düğün seneye olur toparlanınca nasıl istiyorsan öyle olur
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun mesela Yanyana uyumak gerçekten güzel ama başka şeylere kalkışınca bende korku oluşuyor böyle şeyleri daha önce yaşamadım bu sefer evlenmekten de korkuyorum onun yanında olmasını seviyorum ama başabaş kalmak istemiyorum öyle şeyler isteyecek diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Nisanlinin senden hoslandigindan emin misin? Ben seni sevdigini sanmiyorum bir erkek nasil kadinini ile yan yana yatmak istemez?
03 Yorumla
Soran+1 yılO hep başka şeyler yaşamak istiyor yatıyoruz azıcık başka şeylere geçiş yapıyor
Soran+1 yılKaç kere konuştum ki
Oda haklı sende haklısın sizde sürtünme ile yapın sadece ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin kararın tabi ama eğer güveniyorsan bir tık yakınlık olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye güvenmem tam olarak
Cevap sahibi+1 yılO kötü işte ama düğün neden seneye kaldı
Soran+1 yılHatay da evleri yıkıldı o yüzden
Cevap sahibi+1 yılSeneye kalması ikiniz açısından da kötü olmuş yaşlarınız kaç
Soran+1 yılBenim 30 onun 28
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsan fazla zorlamaması lazım biraz anlayış göstermesi gerekiyor sana
Soran+1 yılMesela gece 2 olmuş ben uyumayı seviyorum ama o hiç sevmiyor o istiyor ki hiç uyumayalım
Cevap sahibi+1 yılT ak ip edermisin beni
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İşin zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılHemen evlenin
00 Yorumla Yüzüğü at diğer nisanlilarda sizin gibi atiyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSonuçta nişanlın yasamalisin bişey olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026