Cinsel Yaşam Niye bu kadar istekliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Kızlar çok istekli olmak normal mi ya? Ben bazen o kadar şey yapiyorumki artk karnma ağri giriyor ama yine canım istiyor... Niye bu kadar istekliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Geldi bahar aylari gevser gönül yayları bu mevsimlerde boyle olur kanki bazi pozizsonlar la daha rahat edebilirsin mesele belin altina bi yastik koy rahim geri gitsin dogy kucak vs de cak yakinda duruyor 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tabi ki normal. Kızların geneli öyle ama bu yobaz ülkede maalesef gizliyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seksting dene tek başına bu duyguyu bastıramıyorsun demek 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Deniyorumm Yorumla Soran +1 yıl Arada ama benim gibi olan yok😂 Yorumla Soran +1 yıl Diyosunnnn Yorumla Soran +1 yıl ya da boş ver 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedim bile 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim sanal fb likte tatmin edemediğim kız yok reelde yapmam ama asla 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biraz dikkatinizi dağıtın uğraş bulun kendinize farklı yöntemler deneyin 0 0 Yorumla
BerkMaraş Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Normal canım fazla aklına getirme uğraş bul başka şeyler 0 0 Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl bende istekli biriyim ama hiç sorgulamıyorum tadını çıkar :D 0 0 Yorumla
Metehan0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl İstek güzeldir ben 30 yıl koruya bildim sende idare et 0 0 Yorumla
luckyprenses Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Libidon yüksek normal 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl düşürurum? Yorumla luckyprenses +1 yıl Düşüremezsin ayrıca kötü bir şey değil bu ya Yorumla
crazy-_-man Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yalniz mı yapıyorsun. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hihimm Yorumla crazy-_-man +1 yıl Güzel olmaz ki ama öyle Yorumla Soran +1 yıl Nasıl güzel oluyor? Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok normal tatlım 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Eğer yaparsan rahatlarsın 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Anormal olan ne? kimisi fazla ister. 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yöntem değiştir. Dönem dönem böyle olabilir 0 0 Yorumla
mucotinho3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Gel yarış yapalım kim daha istekli 😂 0 0 Yorumla
Wycombe Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Ağrı girene kadar devam nolcak.. 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Çoğu insan öyle bende de dahil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Libiddom yuksek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yüksek ne kelime 😂 Cevap sahibi +1 yıl % kac desem😊
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Günde kaç defa yapıyorsun ki 0 15 Yorumla stylafree +1 yıl 4 günde 1 sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana mı sordum? Yorumla stylafree +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim aram yok pek Yorumla stylafree +1 yıl Cidden nasil oluyor o isteksizlik yasin mi kucuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 yaşım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstek verecek yok Yorumla stylafree +1 yıl Sevgilin mi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsa da yapmam ama yapmayanı bulmak zor Yorumla stylafree +1 yıl Benim oldu da sevgilime mi yaptm sanki ama aradan çok zaman gećti. Nerde yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kayseri Yorumla stylafree +1 yıl Hmm tanişmak ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla stylafree +1 yıl Peki canim umarim costuğun gunlerde alevlenmek diliğiyle Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ağrı varsa bırak bu işi 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Libido tavan 😇😇 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. istedikçe ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Geldi bahar aylari gevser gönül yayları bu mevsimlerde boyle olur kanki bazi pozizsonlar la daha rahat edebilirsin mesele belin altina bi yastik koy rahim geri gitsin dogy kucak vs de cak yakinda duruyor
Tabi ki normal. Kızların geneli öyle ama bu yobaz ülkede maalesef gizliyorlar
Seksting dene tek başına bu duyguyu bastıramıyorsun demek
Deniyorumm
Arada ama benim gibi olan yok😂
Diyosunnnn
ya da boş ver 😂
Dedim bile 😂
Benim sanal fb likte tatmin edemediğim kız yok reelde yapmam ama asla 😂
Biraz dikkatinizi dağıtın uğraş bulun kendinize farklı yöntemler deneyin
Normal canım fazla aklına getirme uğraş bul başka şeyler
bende istekli biriyim ama hiç sorgulamıyorum tadını çıkar :D
İstek güzeldir ben 30 yıl koruya bildim sende idare et
Libidon yüksek normal
Nasıl düşürurum?
Düşüremezsin ayrıca kötü bir şey değil bu ya
Yalniz mı yapıyorsun.
Hihimm
Güzel olmaz ki ama öyle
Nasıl güzel oluyor?
Çok normal tatlım
Eğer yaparsan rahatlarsın
Anormal olan ne? kimisi fazla ister.
Yöntem değiştir. Dönem dönem böyle olabilir
Gel yarış yapalım kim daha istekli 😂
Ağrı girene kadar devam nolcak..
Libidon fazlaa normaldir o yaşlarda fkds
Çoğu insan öyle bende de dahil
Libiddom yuksek
Yüksek ne kelime 😂
% kac desem😊
hayvansal gıdaları azalt
Günde kaç defa yapıyorsun ki
4 günde 1 sen
Sana mı sordum?
Evet
Benim aram yok pek
Cidden nasil oluyor o isteksizlik yasin mi kucuk
21 yaşım
İstek verecek yok
Sevgilin mi yok
Yok
Olsa da yapmam ama yapmayanı bulmak zor
Benim oldu da sevgilime mi yaptm sanki ama aradan çok zaman gećti. Nerde yaşıyorsun
Kayseri
Hmm tanişmak ister misin
Hayır
Peki canim umarim costuğun gunlerde alevlenmek diliğiyle
Ağrı varsa bırak bu işi
partner lazım sana tek olmuyor
normal
mastürbasyon mı yapıyorsun?
Libido tavan 😇😇
Bendeee
istedikçe ya