Cinsel Yaşam En çok nerenizden tahrik. olursunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben napicamı bilmiyorum tam yatakta adamla.. ipucu veren var mı Güncellemeler+1 yıl Şimdi yardım gibi danışmanlık işte alooo En çok nerenizden tahrik. olursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hiç sevişmediysen ayrıntılı öğrenmen gerekli bence. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ki Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Sorabilirsin hassas bölgeleri filan ama gizlisin. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Göğüs kulak ve içini yalama, göbek, tabinolmazsa olmaz olan da oral 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkesin zevki farklı ne diyelim şimdi ben boyundan alıyorum mesela 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Boyun, göğüs bölgesi ve malum bölge 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ya ben gülüyorum ama boynunu öpünce 😂😂😂😂 kulağına bir şey diyicemmm. guliyorumm Yorumla elation +1 yıl Ee sen gülersen kalkanı indirirsin:) Yorumla Soran +1 yıl 😳 Yorumla elation +1 yıl Avına yaklaşan jaguar gibi olacaksın. Laborantın mikroskobik çalışmaları gibi hassas. Az ciddiyet ! 😀 Yorumla Soran +1 yıl hahahahaha Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. hayalarını okşa avuçla mümkünse em ;) 0 33 Yorumla Soran +1 yıl Neyiii Yorumla Soran +1 yıl Haya Yorumla dreamliner61 +1 yıl yani kibarcasını yazdım :D :D Yorumla Soran +1 yıl Ha:) Yorumla Soran +1 yıl İlkte sormadı emmemi ama elimi aldı koydu.. ()() Yorumla dreamliner61 +1 yıl bana da yaramıyor böyle sorular ve yorumlar ya hemen kendime pay çıkartıp etkileniyorum :D Yorumla dreamliner61 +1 yıl işte onunla ilgilenmeni istiyor. Yorumla Soran +1 yıl 🙈 özür dilerim Yorumla dreamliner61 +1 yıl yok canım neden özür diliyorsun ki.kendim ettim kendim buldum diyelim :) :) bir süre oturduğum yerden kalkamayacağım hepsi bu :D :D Yorumla Soran +1 yıl 🙈 oraya koydu bidaha yapmadı ne bilim ben Yorumla Soran +1 yıl Yoksa beni emmdi yaladı.. sürtü almadı da bakireliğimi Yorumla dreamliner61 +1 yıl sen öyle durdun mu? Yorumla dreamliner61 +1 yıl doğrusunu yapmış. Yorumla Soran +1 yıl Ben durdum evet napayım bakıre halimle 😂 sadece sarıldım ona ya da öpüştük Yorumla Soran +1 yıl Bir kere üstüne çıktım okadar o yaptı naptısa Yorumla dreamliner61 +1 yıl hımm anladım.tam istediğin gibi olmamış sanki :) Yorumla Soran +1 yıl 😂 ya.. ben uyumak istiyorum saat 5 olmuş sevişmek istiyor uyumadan... Yorumla Soran +1 yıl Bı geliyor.. kaçmıyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂 napayım durmuyor Yorumla dreamliner61 +1 yıl adam da benim gibi yani :)yani ben bunları yaşamadım tabi istek anlamında söyledim :)kim bu sevgilin mi? Yorumla Soran +1 yıl :) evet sevgilim evlenice pompa yaparız dedi hergün... Yorumla Soran +1 yıl Yani pompa denedi ama istekli yani :) zor isim.. beklemiş beklemis Yorumla Soran +1 yıl 19 28 tanıştık 🙈 Yorumla dreamliner61 +1 yıl hımm anladım.:)hayırlısı ne diyelim darısı başıma :D Yorumla Soran +1 yıl 🙈 ama sordu bakiremiyim diye evet değince yapmadı.. yoksa yapicakti ben anlamıyorum artık haram mı kafan durdu. bekle bekle bulunca 😂dal balıklama gibi oneee Yorumla Soran +1 yıl 🙁 bakireyim diye yapamadı bekleyelim dedi yoksa yapicaktik Yorumla dreamliner61 +1 yıl doğrusunu yapmış işte :)bekleyin siz de :) Yorumla Soran +1 yıl Cikiyorum bea... bulmuş çıtır tatlı seksi kızı bırakır mı 😂 Yorumla dreamliner61 +1 yıl vayyyyy :D Yorumla Soran +1 yıl Kucağındaan ayrılmıyorum adam bırakmıyor 😂 Yorumla dreamliner61 +1 yıl ben de olsam ben de bırakmam adam ne yapsın? :D Yorumla Soran +1 yıl 🙈 besliyor bile beni Yorumla dreamliner61 +1 yıl kuş sütüyle mi? :) Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Şeyimin ucu 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Emmekmi masajmi Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl İkisi de Yorumla Soran +1 yıl Ben ama çiş yatpi şeyi Yorumla Soran +1 yıl Yalanla istemiyorum Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Bişi olmaz. Temiz zaten. Yorumla Soran +1 yıl Ya ben yapamam n onu ona 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bunu 😂 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Sen bilirain :) Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Kucukahmet Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Kendini ona bırak gerisine karısma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye bende bir şey yapmayım mı Yorumla Kucukahmet +1 yıl Yapma bırak o sana yapsın Yorumla Kucukahmet +1 yıl Öyle daha zevkli olur Yorumla Soran +1 yıl Ama üstüne çıkınca sevdi Yorumla Kucukahmet +1 yıl O zaman sende üstünden inme devam et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hiç sevişmediysen ayrıntılı öğrenmen gerekli bence.
Nasıl ki
Sorabilirsin hassas bölgeleri filan ama gizlisin.
Göğüs kulak ve içini yalama, göbek, tabinolmazsa olmaz olan da oral
Herkesin zevki farklı ne diyelim şimdi ben boyundan alıyorum mesela
Boyun, göğüs bölgesi ve malum bölge
Ya ben gülüyorum ama boynunu öpünce 😂😂😂😂 kulağına bir şey diyicemmm. guliyorumm
Ee sen gülersen kalkanı indirirsin:)
😳
Avına yaklaşan jaguar gibi olacaksın.
Laborantın mikroskobik çalışmaları gibi hassas. Az ciddiyet ! 😀
hahahahaha
hayalarını okşa avuçla mümkünse em ;)
Neyiii
Haya
yani kibarcasını yazdım :D :D
Ha:)
İlkte sormadı emmemi ama elimi aldı koydu.. ()()
bana da yaramıyor böyle sorular ve yorumlar ya hemen kendime pay çıkartıp etkileniyorum :D
işte onunla ilgilenmeni istiyor.
🙈 özür dilerim
yok canım neden özür diliyorsun ki.
kendim ettim kendim buldum diyelim :) :)
bir süre oturduğum yerden kalkamayacağım hepsi bu :D :D
🙈 oraya koydu bidaha yapmadı ne bilim ben
Yoksa beni emmdi yaladı.. sürtü almadı da bakireliğimi
sen öyle durdun mu?
doğrusunu yapmış.
Ben durdum evet napayım bakıre halimle 😂 sadece sarıldım ona ya da öpüştük
Bir kere üstüne çıktım okadar o yaptı naptısa
hımm anladım.
tam istediğin gibi olmamış sanki :)
😂 ya.. ben uyumak istiyorum saat 5 olmuş sevişmek istiyor uyumadan...
Bı geliyor.. kaçmıyorum 😂
😂 napayım durmuyor
adam da benim gibi yani :)
yani ben bunları yaşamadım tabi istek anlamında söyledim :)
kim bu sevgilin mi?
:) evet sevgilim evlenice pompa yaparız dedi hergün...
Yani pompa denedi ama istekli yani :) zor isim.. beklemiş beklemis
19 28 tanıştık 🙈
hımm anladım.
:)
hayırlısı ne diyelim darısı başıma :D
🙈 ama sordu bakiremiyim diye evet değince yapmadı.. yoksa yapicakti ben anlamıyorum artık haram mı kafan durdu. bekle bekle bulunca 😂dal balıklama gibi oneee
🙁 bakireyim diye yapamadı bekleyelim dedi yoksa yapicaktik
doğrusunu yapmış işte :)
bekleyin siz de :)
Cikiyorum bea
... bulmuş çıtır tatlı seksi kızı bırakır mı 😂
vayyyyy :D
Kucağındaan ayrılmıyorum adam bırakmıyor 😂
ben de olsam ben de bırakmam adam ne yapsın? :D
🙈 besliyor bile beni
kuş sütüyle mi? :)
Testislerimden
Mantıklı