Cinsel Yaşam Normalde olma ihtimali olmayan ama bir gecelikde olsa birlikte olmak icin sizi azdiran kimi isterdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ünlü biriside olabilir Normalde olma ihtimali olmayan ama bir gecelikde olsa birlikte olmak icin sizi azdiran kimi isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevgilisi olan benden dört yaş büyük sınıf arkadaşım 1 46 Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Hmm merak ettim seni bu kadar nasıl tahrik ediyor :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok beğeniyorum. Hem kişiliğini hem de dıl görünüşünenü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özellikle elleri çok güzel Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl hmm bazı şeyler sormak istiyorum ama buradan değil :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl üzüldüm :/ Yorumla Soran +1 yıl Kendisine sormayi denemedin mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birkaç haftadır tanıdığım biri vr iki senelik ilişkisi var Yorumla Soran +1 yıl Neden? Sonucta elde edebilecegin birisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elde etmekle ilgisi yok. Sevgilisi olan biriyle olmaz ha ayrılırlar ilerki zamanda aramız iyi olur o dönem bir şey yaşanır belki ama şimdi değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve elde edemem bence benden daha güzel kızlarla birlikte olur bence Yorumla Soran +1 yıl Yani sevgilisi varsa tabi oyle olabilir ama belli olmaz guzellik gorecelidir ya da hersey guzellik degil. Belki sende onu azdiracak birseyde olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama dediğim gibi olmaz Yorumla Soran +1 yıl O zaman baska adaylara bakacaksin :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Senin yok mu sevgilin? ya da yoksa neden yok? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim yok. Gerçek anlamda sevmeden sevgili olmak istemiyorum çevremde de sevebileceğim bir erkek tok Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik konusunda ne durumdasin peki? Yorumla Soran +1 yıl Boyle konusuyoruz ama istersen d m den yazabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok derken, cinsellige mi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dm den konuşmaya Yorumla Soran +1 yıl Sorun degil. Buradan da konusabiliriz. Cinselligi yasayan birimisin peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet altı kere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki farklı kişiyle Yorumla Soran +1 yıl Zevk almak tadini cikarmak icin yeterince deneyimin olmus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet aynen öyle Yorumla Soran +1 yıl Onlarla seninle sadece cinsellik icinmi birlikte oluyorlardi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fb gibiydik Yorumla Soran +1 yıl O da farkli bir tecrübe tabiki Yorumla Soran +1 yıl Sonucta zevk alma odakli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hıhım Yorumla Soran +1 yıl Mesaj kutuna bakarmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göremedim bir şey Yorumla Soran +1 yıl Takip atip, önce sen, sonra ben sana yazdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göremedim Yorumla Soran +1 yıl Mesajlarda, gelen kutusunda. Az once yazdim hatta hakan ismim Yorumla Soran +1 yıl Diger sorudan yazmistim sana takip edip Yorumla Soran +1 yıl Sen soru kismimdan yani buradan yaziyorsun ama mesaj yerine bakmiyorsun bile :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gözükmüyor ki Yorumla Soran +1 yıl Az önce yine yazdin ya nasil gözükmüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Silinmiş Yorumla Soran +1 yıl Ayarlardan acabilirsin bildirimleri Yorumla Soran +1 yıl Sen beni takip etmedigin icin olmuyor sanirim Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. natasha nice olabılır 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Elizabeth Olsen 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Güzel kadin Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Güzel mi aşığım o kadına ya böyle bir şey yok ya Yorumla Soran +1 yıl Filmlerde gercek hayattan daha guzel ama Yorumla Soran +1 yıl Adresini ögren cikcek cikolata ile istemeye git :) Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Teklif ettim de kabul etmedi ya Yorumla Salihydnxyz +1 yıl İzmir uzakmis İstanbul olsaydı kabul edermiş Yorumla Soran +1 yıl Israrda fayda var :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hocam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Lisemi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mezun özel hoca Yorumla Soran +1 yıl Hic yakinlasma olmadimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgilisi olan benden dört yaş büyük sınıf arkadaşım
Hmm merak ettim seni bu kadar nasıl tahrik ediyor :)
Çok beğeniyorum. Hem kişiliğini hem de dıl görünüşünenü
Özellikle elleri çok güzel
hmm bazı şeyler sormak istiyorum ama buradan değil :)
Olmaz
üzüldüm :/
Kendisine sormayi denemedin mi?
Hayır
Birkaç haftadır tanıdığım biri vr iki senelik ilişkisi var
Neden? Sonucta elde edebilecegin birisi
Elde etmekle ilgisi yok. Sevgilisi olan biriyle olmaz ha ayrılırlar ilerki zamanda aramız iyi olur o dönem bir şey yaşanır belki ama şimdi değil
Ve elde edemem bence benden daha güzel kızlarla birlikte olur bence
Yani sevgilisi varsa tabi oyle olabilir ama belli olmaz guzellik gorecelidir ya da hersey guzellik degil. Belki sende onu azdiracak birseyde olabilir
Evet ama dediğim gibi olmaz
O zaman baska adaylara bakacaksin :)
Evet
Senin yok mu sevgilin? ya da yoksa neden yok?
Sevgilim yok. Gerçek anlamda sevmeden sevgili olmak istemiyorum çevremde de sevebileceğim bir erkek tok
Cinsellik konusunda ne durumdasin peki?
Boyle konusuyoruz ama istersen d m den yazabilirsin
Gerek yok
Gerek yok derken, cinsellige mi :)
Dm den konuşmaya
Sorun degil. Buradan da konusabiliriz. Cinselligi yasayan birimisin peki?
Evet altı kere
İki farklı kişiyle
Zevk almak tadini cikarmak icin yeterince deneyimin olmus
Evet aynen öyle
Onlarla seninle sadece cinsellik icinmi birlikte oluyorlardi
Fb gibiydik
O da farkli bir tecrübe tabiki
Sonucta zevk alma odakli
Hıhım
Mesaj kutuna bakarmisin
Göremedim bir şey
Takip atip, önce sen, sonra ben sana yazdim
Bilmiyorum
Göremedim
Mesajlarda, gelen kutusunda. Az once yazdim hatta hakan ismim
Diger sorudan yazmistim sana takip edip
Sen soru kismimdan yani buradan yaziyorsun ama mesaj yerine bakmiyorsun bile :)
Gözükmüyor ki
Az önce yine yazdin ya nasil gözükmüyor
Silinmiş
Ayarlardan acabilirsin bildirimleri
Sen beni takip etmedigin icin olmuyor sanirim
natasha nice olabılır
Erkan petekkaya 😌
Elizabeth Olsen
Güzel kadin
Güzel mi aşığım o kadına ya böyle bir şey yok ya
Filmlerde gercek hayattan daha guzel ama
Adresini ögren cikcek cikolata ile istemeye git :)
Teklif ettim de kabul etmedi ya
İzmir uzakmis İstanbul olsaydı kabul edermiş
Israrda fayda var :)
Hocam
Lisemi
Mezun özel hoca
Hic yakinlasma olmadimi