Arkadaşlar pasif eşcinselim ama bu zamana kadar gerçek bir ilişki hiç yaşamamıştim dün akşam erkek arkadaşım ilk defa baba anal. yaptı şu an hem çok geniş hissediyorum hem aciyi yaniyo sanki vucudum artik benim degil. gibu geliyo bana yardimci olur musunuz ne yapmam lazim gecmesi icin com telaşliyim...
Güncellemeler
+1 yıl
Yarim yok mu
Güncellemeler
+1 yıl
Yardimci olur muaunuz
Anal ilişki yaşadım çok kötü hissediyorum, yardımcı olur musunuz?
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar Ne Diyor
5
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öncesinde ilişkiye hazırlanman gerekirdi, bunun için onlarca egitim videosu izleyebilirsin. Ilkler her zaman biraz zorlu olur ama gittikçe alışırsın endişelenme♡
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki genişletmesi doğal mi Şu an genis gibi geliyoo
Merak etme ilkte çok acı olur hatta oturamayan var. 2 güne geçer ama erkek arkadaşına söyle orana ağrı kesici krem sürsün. Keşke ilişkiden sonra sürseydi böyle acımazdı fazla
Evet onu yaptı bari.. ama mesela 1-2 gitgel. yapinca ben birak tamam dedim ama nerdeee beni dinleyen ordan sonra o istediği kadar yaptı orada duraman diyor
Kızlar Ne Diyor
Öncesinde ilişkiye hazırlanman gerekirdi, bunun için onlarca egitim videosu izleyebilirsin. Ilkler her zaman biraz zorlu olur ama gittikçe alışırsın endişelenme♡
Peki genişletmesi doğal mi Şu an genis gibi geliyoo
Korkma ilkte oluyormuş öyle şeyler gay arkadaşım var ondan biliyorum 😊 Sonra normal oluyor
Baya genişletti ama. yaa senxe bu doğal mi ne diyorsun kimse yardimci olmuyor
Merak etme ilkte çok acı olur hatta oturamayan var. 2 güne geçer ama erkek arkadaşına söyle orana ağrı kesici krem sürsün. Keşke ilişkiden sonra sürseydi böyle acımazdı fazla
Ya bana yazar misin burdan soramıyorum utandığım bisi daha var onu sorcaktim
Yahu bu nedir arkadas, scacagin olursa altina scarsin artik gecmis olsn yuru git yaaa
Yarim. etsen ölür musun kotu bisey istemedik zor durumda kaldim. bende sizden biriyim
Bikac gune gecer beklemelisin
Aci gecer diyorsunda peki genişlik böyle mi. kaliyo ve her yapişta boyle. genişler mi. öyle mi. olur
Onu bilmem
Tekrar yapmak istemez inş erkek arkadaşım
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Teşekkür ettim.. ama cok acayip aciya bisiymis ben daha kly bisey saniyordum. bu işin
Sacmalama, orasi diskilama yeri, iliski yeri degil, bir erkegin bunu istemesi bile cok enteresan, yaradilis disi
Ben istemedim acır dedim hep ama ben nasıl zevk alıcam hep içimde kalıyo diyordu. Birde cok kolay olacak dedi beni kandirdi.
Kremlediniz mi
Evet onu yaptı bari.. ama mesela 1-2 gitgel. yapinca ben birak tamam dedim ama nerdeee beni dinleyen ordan sonra o istediği kadar yaptı orada duraman diyor
Izin verme bi daha
Vermicemde nabicam işte.. erkek olarak ihtiyacim var diyoo bir sekilde tatmin etmem gerek
Kariya gitsin bundan sanane
O da onu diyor işte giderim kız bulurum... ama beni bırakir işte kaybederim onu
Ln manyak misin sen
Bi de çok ilginç ben tamam aci cektim istemem ama cok az zevk aldim sanki bu nasıl oldu bilmiyorum
Allah ıslah eylesin, bilmiyorum, bilmek de istemiyorum, midem kalktı, iyi günler
Pisliginizi alıp gidin🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Hangi psiligi yaa sanki anal. yapan kiz yok cok kisi var yapan
İşte gidin kendi pisliginizi kendi evinizde konuşun su KSyi bırakın
Yardımci olurum burdaysan eğer