Cinsel Yaşam Sürekli istekli karınız olsa ne yapardınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 114 Sürekli libidosu yüksek @zgın birisi rahatsız olur muydunuz? Sürekli istekli karınız olsa ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Her şeyin fazlası her zaman bir sorun oluşturacak potansiyeldedir 0 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. oyle bırı olması hoşuma gıder her defasında bulduğumda gecırırım asla bıkmam gece gunduz ne isterse asla yorgunum demem ve her ılışkı oncesı mutlaka duş alırım 0 4 Yorumla Most_Wanted010 +1 yıl Gunde kaç kez mesela Yorumla Soran +1 yıl 3-4 Yorumla Most_Wanted010 +1 yıl hiç. sorun değil yaparım Yorumla Most_Wanted010 +1 yıl evlımısınız Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Başı ağrımadığı sürece sorun yok. libidsou yüksek birinden zarar gelmez benim ki de baya yüksek diyim. başa cıkarım rahatsız olmam. 0 0 Yorumla
soyluberatt Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl Nerde bizde o şans... Bizdekilerin hep başı agrıyor.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hdudhfc Yorumla
aşkadami_38 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Eğer karşılıklı uyum, istek varsa, her an her yer mutlu eder iki tarafıda. yeter ki yani mekanı kullanmayı bilin. ve daha fazlası... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hoşuma gider diyenler olur. Ama erkekler maalesef o iş öyle olmuyor bıkıyorsunuz. 5 3 Yorumla Fukibaba +1 yıl Ben bıkmam çünkü ben de öyleyim Yorumla baltusp +1 yıl bıkılmaz neden bıkılsın Yorumla eflani7878 +1 yıl Ben bikarim valla her gün her gün yapınca değerini kaybeder Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Rahatsız olmam çünkü doyururum ki ben onu devamlı 😉 çok iyi olur istekli kadın 😍 0 0 Yorumla
GöbekRakısı Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzel olur ama ona da güç dayanmaz zaten her zaman olmaz yani 0 0 Yorumla
ConnorKenwayy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim için en güzel şey olurdu evlenme düşüncem olsaydı. 0 0 Yorumla
BodrumluGenç48 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O yüzden akrep kadını ile evlenmek isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şehveti yüksek kadın ile şehveti yüksek erkek kendileri gibi yüksek insanlar ile evlemezlerse mutlu olamıyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burdakilerin çogu sallıyo hacı, bi süre sonra yoruluyosun, baş edemiyosun. O kadr da yüksek olsun istemezdim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmazdım karım sonuçta o ne zaman isterse her türlü yaparım yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bekara karı boşamak kolay demişler başına gelmeyen bilemez her şeyin fazlası yorar 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Üstünden inmeyin düşene kadar pompaja devam 0 0 Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Bir zaman sonra sıkabilir bu durum 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. En güzeli neden rahatsız olalım 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olmam geregini yaparım 0 0 Yorumla
BerkMaraş Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Enerjimin yettiği kadar devam 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Olmam hoşuma gider 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi olurdu harbi 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmazdım 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olurdum. 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Hayir memnun olurum 0 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu iyi kullanıyorsa sorun yok 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Keşke olsa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Her şeyin fazlası her zaman bir sorun oluşturacak potansiyeldedir
oyle bırı olması hoşuma gıder her defasında bulduğumda gecırırım asla bıkmam gece gunduz ne isterse asla yorgunum demem ve her ılışkı oncesı mutlaka duş alırım
Gunde kaç kez mesela
3-4
hiç. sorun değil yaparım
evlımısınız
Başı ağrımadığı sürece sorun yok. libidsou yüksek birinden zarar gelmez benim ki de baya yüksek diyim. başa cıkarım rahatsız olmam.
Nerde bizde o şans... Bizdekilerin hep başı agrıyor..
Hdudhfc
Eğer karşılıklı uyum, istek varsa, her an her yer mutlu eder iki tarafıda. yeter ki yani mekanı kullanmayı bilin. ve daha fazlası...
Hoşuma gider diyenler olur. Ama erkekler maalesef o iş öyle olmuyor bıkıyorsunuz.
Ben bıkmam çünkü ben de öyleyim
bıkılmaz neden bıkılsın
Ben bikarim valla her gün her gün yapınca değerini kaybeder
Rahatsız olmam çünkü doyururum ki ben onu devamlı 😉 çok iyi olur istekli kadın 😍
Güzel olur ama ona da güç dayanmaz zaten her zaman olmaz yani
Benim için en güzel şey olurdu evlenme düşüncem olsaydı.
O yüzden akrep kadını ile evlenmek isterdim
Şehveti yüksek kadın ile şehveti yüksek erkek kendileri gibi yüksek insanlar ile evlemezlerse mutlu olamıyorlar
Burdakilerin çogu sallıyo hacı, bi süre sonra yoruluyosun, baş edemiyosun. O kadr da yüksek olsun istemezdim.
Surekliniliskiye girerdim veya cuckold dusunurdum😈🔥
Olmazdım karım sonuçta o ne zaman isterse her türlü yaparım yani
bekara karı boşamak kolay demişler başına gelmeyen bilemez her şeyin fazlası yorar
Sabaha kadar 3 attım karı olsaydı ona atardım ne rahatsızı
Yataktan çıkarmıcsk mı beni sanki 🤪
Üstünden inmeyin düşene kadar pompaja devam
Ahhh ahh nerde o günler.
Var mı öyle bir kadın
Keşke öyle olsaydı maalesef tam tersi
Bir zaman sonra sıkabilir bu durum
Yoo neden rahatsız olayım
Tek hayalım bakalım inş.
Acayip severim. Evli misin
Sen de güzel bir roman yaz
En güzeli neden rahatsız olalım