Kızlar sadece normal üzeri boyutta veya büyük penisli erkekleri istiyorlar. Benimki uzun değil hatta kısa gibi, üstelik ince. Utanıyorum kendimden. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPenisin büyük ya da küçük olması kız için farklılık göstermez kadının vajinası esnektir esnek olduğu için de erkek penisini kadının vajinasının en dibine kadar da soksa hangi boyutta olursa olsun aynı hissi yaşayacaktır kadın büyük küçük bunlara takılma kadın için bir farklılık göstermiyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yıl
Penis boyutu, cinsel ilişkilerde mutluluğun ve tatminin tek belirleyicisi değildir. Öncelikle, unutmayın ki her bireyin vücut özellikleri farklıdır ve cinsel deneyimlerde önemli olan iletişim, duygusal bağ, uyum ve karşılıklı zevktir. Penis boyutu, bir kişinin cinsel performansını veya partnerler tarafından beğenilme düzeyini belirlemez.
Eğer penis boyutu konusunda endişeleriniz varsa, aşağıdaki adımları düşünebilirsiniz:
1. Kendinizi kabul edin: Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek ve bedeninizle barışık olmak önemlidir. Her vücut farklıdır ve kendinizi değerli hissetmelisiniz.
2. İletişim ve duygusal bağ: Cinsel ilişkilerde iletişim ve duygusal bağ önemlidir. Partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurarak, isteklerinizi ve beklentilerinizi paylaşabilirsiniz. Bu, karşılıklı tatmin ve zevk için önemlidir.
3. Cinsel becerileri geliştirin: Cinsel deneyimlerde boyuttan daha önemli olan, iyi bir iletişim ve cinsel becerilerdir. Kendinizi ve partnerinizi keşfetmek, farklı uyarı noktalarını öğrenmek ve farklı cinsel teknikleri denemek, cinsel deneyimleri zenginleştirebilir.
4. Rahatlatıcı yöntemler: Stres ve kaygı, cinsel deneyimleri olumsuz etkileyebilir. Rahatlama ve stres yönetimi teknikleri, cinsel deneyimlerin daha keyifli olmasına yardımcı olabilir. Egzersiz yapmak, meditasyon, derin nefes almak gibi teknikler deneyebilirsiniz.
5. Uzman desteği arayın: Eğer endişeleriniz devam eder ve cinsel yaşamınızı olumsuz etkilerse, bir cinsel terapiste veya uzmana başvurabilirsiniz. Uzmanlar, size daha fazla destek ve danışmanlık sağlayabilir.
Unutmayın ki her birey farklı tercihlere sahiptir ve penis boyutu, kişisel değerinizin veya cinsel tatminin tek ölçütü değildir. Önemli olan, kendinizi kabul etmek ve karşılıklı zevk ve mutluluk odaklı bir ilişki kurmaktır.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyutun daha ziyade piskolojik bir durum oldugunu dusunuyorum, size olumsuz etiside piskolojik olur. Kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz, bu kaygı iliski esnasında erken borsalmaya sebep olabilir.
Yapmanız gereken sey kendinize guvenmeniz, kendinizle barışık olmanız. Emin olun bir kadını yatakta mutlu etmenin tek yolu penis boyutundan geçmiyor. bu çok küçük bir detay.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla çekme küçük kalır böyle işte bamya gibi 👿Şu soruya bak ya bide süper seçiliyor
59 Yorumla- +1 yıl
Bamya çüklüler için büyük penislileri üzdünüz 🙁
Soran+1 yılSorunun neresi süper seçilmiş? Bir de abla senin bu tavrın nedir? Genlerim böyle yani elimde olan bir şey değil, ben ne yapayım? Bamya falan! Mikro penis değil benimki de yani ama kızlar kocaman y4rr4k istediği için endişeliyim sadece. Burada derdimi anlatıyorum, sen dalga geçiyorsun.
Soran+1 yıl@Boğa-Burcu tamam birader anladık, s*kin büyük
- +1 yıl
Büyük ağa ne yapayım böyle durumlarda azcık kendimizi övelim ya bi zahmet 😄
Soran+1 yıl@Boğa-Burcu şanslısın yani bir şey diyemem
Soran+1 yılEn azından cinsel hayatın var, benim gibi evde kalmadın
Cevap sahibi+1 yılTamam kardeşim bir derdim yok, üzüme ayrıca boş ver 😄
Soran+1 yılAbla neyi boş vereyim? Hayalim aşk ve cinsellik yaşamak, baba olmak yani yuvam olsun ama bana imkansız 😅
- +1 yıl
Bende çok çektim çekiyorum da ama patlıcan gibi.
+1 yılJhony sinse dava aç kanka insan hakları mahkemesine, bunda ki aletse bizde ki ne aaqqq de☺️
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi fikir
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ortalaması 13 cm. Öyle herkeste 18- 20 cm yok. Hepimiz abartıyoruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimki de 13 işte ama kalın da değil
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılTakilma buyuk penise. Sen islevini yerinde tut. Partnerini inlet yeter dedirt gerisi hikaye
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılSen bu kafayla iyi performans da gösteremezsin, boya takıntılı kızları görmezden gel, bir şeyden anladıkları yok
10 Yorumla Benimkide 17 ve kalın benimkidemi küçük
11 Yorumla
Soran+1 yılYok sen sadece t4şş4k geçmeye gelmişsin
Sen kendine güvendikten sonra önemi kalmaz
41 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya çünkü günümüzde kimseye güvenilmiyor yani aldatılma korkusu var bende
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen küçük seviyorum göbekli olacak bir de
58 Yorumla- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz :)
Soran+1 yılTam beni anlattın da gerçekten öyle mi yoksa dalga mı geçiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılNiye dalga geçeyim yok
Soran+1 yılHmm neden öyle seviyorsun peki?
Cevap sahibi+1 yılBilmem bana daha çekici geliyor
Soran+1 yılGizliden çıksana
Cevap sahibi+1 yılYok olmaz
Soran+1 yılNiye?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir çare bul kendine
52 Yorumla
Soran+1 yılAbla sağ ol ya ahahaha vallaha bulunacak gibi değil, evde kaldım işte
+1 yılEklettirme yaptır
11 Yorumla
Soran+1 yılO tarz şeyler sağlıksız ve istemiyorum zaten
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Zor bir durum
10 Yorumla
+1 yılbir sey opmaz
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi