Bazen o kadar çok a*** um ki mastürbasyon yapmak beni kesmiyor daha fazlasını istiyorum ama müslüman olunca birliktelik yasak. Ne yapıyım ben tavsiye verin lütfen?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Deni meşgul edecek keyif aldığın hobiler bulmaya çalış. Bol spor yap düzene girer böylece istekli hallerin.
sanal yasayabilirsin oda günah ama zina kadar değildir diye düşünüyorum
dinen yasak ama nikah yaparsan serbest günlük haftalık aylık nikahlar var
Bende onu diyorum zaten dinen yasak olduğunu bildiğim için yapamıyorum. Günlük aylık olanlar bana göre değil ben bı evlenince ömürlük olsun ölene kadar isterim
dinen başkasıyla ilişki yasak ama küçk çocuklarla ilişki yasak değil ben müslüman değilim bazı şeyler yüzünden
Sexting denedin mi daha fazla haz alacağın için belki azmani uzun süreli durdurabilir.
Denedim haz vermiyor zevk alamıyorum
Belki de o kişi ile öyle oldu sn daha iyi bilirsin tabi hiç zevk almadin ise seni etkilemiyor da olabilir.
Seksting yap sende sanal fb bul ben öyle yapıyorum😂
Sexting deneyebilirsin, yardımcı olurum
Yok denedim zevk alamadım
Görüntüsüz, videolu falan denedin mi? Sadece yazıyla almaman normal
Aynısı bende de var çözüm bulursan söyle bana da
Aslına bakarsan bı sure yapmayı bırakmıştim hiç vajinama elimi bile surmuyodum artık. Ama bir kere yapıyım sonra yapmam bırakırım diyosun sonra bı bakmışsın yeniden olmuş. Çok odak noktası haline getirip düşünmemeye çalıştım ben. Çünkü ne kadar düşünürsen aklın orada oluyor vazgeçemiyosun. Sigara alkol gibi bir şey bu bağımlılık yapıyor 🤷
Bende mesela pazartesi yaptım yapmayacam dedim burdan birisi ile sabah +18 sohbet ettik yine yapmayacam dedim ama galiba yarine kadar anca dayanırım 😅😅
Gercegini yapmadan gecmez
Farklı mastürbasyon yöntemleri dene
Soğuk su 🚿 oruç
Gel senle muta nikahi yapak:))
Tavsiye bol da yorum sıkıntı
Evlilik düşünüyor musun
Benim gibisin
Off kurban olduğum rabbim neden böyle zor bir sınavın içine sokar bizi 🤷 sırf kulum günah işleyecek mi diye bizi deniyor sınava tabi tutuyor. Şeytanla nefis de vesvese verince böyle köşeye sıkışmış gibi kaliveriyosun
İstersen bu konuyu tartışalım
?
Yok istemem. şu an en tehlikeli zamanimdayim hele bide sen erkeksin libidomun artmasına neden olursun uzak durmam lazım. Normal zamanda olsa neyseydi
Sakin sakin yazışırız korkma
Evet?
Garipsiniz
Evlen biran önce
yap gitsin nolcak
seks ting en makulü
Arzularını bastıracak şeyler yapablrsin
Mesela
Soruyu yazana hitap ettim ben
Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum deniyorum teşekkür ederim önerin için
Yok şu anlamda dedim daha farklı çözümler var kendi tecrübelerimden yasadiğim onu kastettim
Anladım. Anlatabilir misin? Tabi sende istersen istemediğin sürece seni zorlayıp kötü hissettirmek istemem
Tamam
Yaşın kaç
21 yaşındayım da bunun yaşla ne alakası var
Seneye dahada istekli olcaksın ondan sonraki sene dahada istekli olcaksın artarak gidecek istek
Evlensene.
Evlenemiyorsan neverfap akademiyi arastır. Nf-tr sitesinden bakabilirsin.
Evlenecem zaten başka yol yok. Evlenince de hadi hadi diyerek eşimi canından bezdiririm artık 🤭😂😂😂
Senin gibi eş lazım :)
türbanlı mısın
Yok değilim
dinen yasak olmasını boş ver bence. istiyorsan yap
Bol şans