Yaklaşık 1 aylık bir ilişkim var birlikte her yeri geziyoruz dolaşıyoruz, çalıştığı yere götürüyor. Kuzenleriyle arkadaşlariyla vs tanıştırdı beni. Telefonunu şifrelerini vs her şeyini verdi. Ama bazı geceler cinsellik konuşuyor. Veya Instagram'dan o şekil bazı postlar gönderiyor. İlişkiye girmek amaçlı değil yanlış anlaşılmasin, evlenmeden yapmayacağımı en başta söyledim. Sadece libidosu yüksek bu şekil şeyler hoşuna gidiyor. ama ben devam ettirirsem beni hafif olarak görmesinden korkuyorum. Sizce böyle konular açması doğru mu, amacı sadece cinsellik değil diue düşünüyorum ama bu konuları açtığında rahatsız oluyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl1 aylıksa evet doğru. İlk günden açanlar var ve bunu çirkin buluyorum. Eninde sonunda her şey o konuşmaya geliyor senin ısrarları engellemen ve konunun nereye varacağı konusunu elinde tutman gerek. Ayrıca da nude atmasını isteyince sınırlarını söyleyip baştan pazarlık yapman lazım. Resmi sütyen ile atacaksan okey. Sadece üstüne çok sıkı oturan bir elbise ile fotoğraf atmak istiyorsan baştan söylemelisin. Nude mesela ben şu ana kadar hiç atmadım ama bunun karşılığında sıkı bir pazarlık yaptım ve işimi yürüttüm.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet sorun. Bunu konuşan erkek sorunludur. Seni elde edene kadar konuşacak. Aklı başında olan, gerçekten seven ve değer veren biri bu konuyu konuşmaz. Her şeyin yeri ve zamanı var. Zamanı gelince zaten konusulacaktir. Cinsellik sevginin temeli değildir. Sadece parçasından biridir. Bunu ön plana cikariyorsa aklı sadece oradadır. Ve sen de bunun için piyonsun. İlişkiye nokta koy.
00 Yorumla
Tavrını belirt sevgiline istemiyorum atma böyle yapma de. Sevgilinin öyle niyeti yok deme var. Yani her ne kadar libidosu da yüksek olsa ki normal olması ama bu seninle ilişkiye girmek istemediği anlamına gelmez. O yüzden o düşünce kafadan çık. İlerde zaten birlikte olma isteğini sana belirtir.
00 Yorumla
Bir erkek olarak aynı konudan muzdaripim. Kız arada bir azıcık da olsa bilerek dekolteli hâlini paylaşıyor bana. Hafif biri olmasını istemiyorum. Sende benzer bir durum var mı? Yani böyle fotoğraflar yolluyor musun?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru değil hayır
00 Yorumla
+1 yılCinsellik doğanın kanunudur. libidosu olmayan bir bireyle zaten ilişki yürümez. rahatsız olacagın yerde ona eşlik etsen emin ol daha iyi olur. Ben sahsen sevgilimin bu tür konularda pasif kalmasından şüphelenirim acaba aseksüel mi yoksa beni istemiyor mu diye? Cinsellik kendini basit görecek bir eylem değildir. O zaman evli kadınlar da cinsellik yaşamasın hergün yaşayanlar var. Ayrıca libidosu yüksek biriyle evlendiğinde haftanın en az 4 günü seks yapmayacaksan yol yakından konuş bu konuyu.
1 aylık ilişkide konusulmaya bilir ama 2-3 aylık ilişkide sen de onu arzulamıyorsan sıkıntı sende demektir. arzulamayan kişi sevmiyordur zaten.
10 Yorumla
+1 yılYaşın soruda gördüğüm yaş mı bilmiyorum ama zaten belli bi yaşın üzerindeyseniz cinselliksiz ilişki gitmez ve sağlıklı olmaz. İçinde yaşadığımız toplumda bu bir tabu maalesef. Özellikle de erkek arkadaşın yakışıklı, güçlü bir erkekse ya da büyük bir şehirde rahat bir çevrede yaşıyorsanız elinde tutamazsın.
Bu o erkeğin kötü ya da şerefsiz olduğunu göstermez sağlıklı bir erkek olduğunu gösterir. Ama sen istemiyorsan zaten konu kapanmıştır. söylemen lazım, ama dediğim gibi çok muhafazakar bir erkek değilse, cinselliksiz ilişki zor yürür. Hele de yaşınız 25 falan üzerindeyse.
30 Yorumla
+1 yılİsterse kendini sana köle olarak versin yinede cinsellik konusuna girme.
Hele ki fotoğraf falan gönderme sakın deyim.
Ruhsal ve sinir sistemin bozulur net söylüyorum.
Sonra psikolojim bozuldu deme uyarıyorum.
Bak ben seni uyarıyorum.
Ama yinede sen bilirsin.20 Yorumla
+1 yılGüzel izah etmişsin. İlk defa sevgilisine şeyi kalkan bir kızdan böyle bir açıklama duyuyorum. Yani istememe ve mesafeli olma şeysi. burada bu dertten Muzdarip olanların cogu vermicem vermicem benim değil mi vermicem kuruyup gitsede vermicem im im vermicem gibi açıklıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim 1 ay hiç bahsetmedi bir ara konuşurken ağzını yiyim demişti bende ohaa demiştim oda herhalde benim tepkimden şaka yaptım dedi ben 3 ay cinsel konuşma yapmadım ona da baştan belirtmiştim sevmedigim şeyleri zaten utanyordum ilişkimiz 2 sene olmasına rağmen bazen telefon da konuşurken bile utanıyorum
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@black_ww evet ufak ufak konuşmalar yaptı seni istiyorum dudağından öpmek istiyorum vb gibi konuştu
Cevap sahibi+1 yıl@black_ww bizim uzak mesafe ilişkisiydi biz 6 ay sonra buluştuk ondan sonra oldu
Cevap sahibi+1 yıl@black_ww teşekkür ederim herşeyi 1 ay da yaparsanız erkek sıkılır ve ayrilmak ister herşeyi zamanında yaparsanız ciddi olduğunuzu görür ben böyle yaptım ve 2 sene oldu ilişkimiz agostos ayında da evlenicez 🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsla taviz verme. Bu konuyu açtığında rahatsızlığını hemen belli et. Terslemeden güzelce tekrar evlenmeden bu tür konulara sıcak bakmadığını söyle. Bunun üzerine yapmaya devam ederse yok verirsin. Ama gerçekten seviyorsa 10 yıl da olsa bu konuları açmadan seni sevip bekleyebilir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılAçması bence gayet güzel ve normal. Seninle paylaşıyor olması seninde hoşuna gidiyormu onu merak ediyordun evlenmeden cinsel ilişki düşünmüyorsa sexting yapabilirsiniz
30 Yorumla
s +1 yılCinsellik dünyanın en kötü ya da yasaklı bir şeyi değil. İlişkinin, gerek evliliğin gerek aşkın bir parçası. Seni neden hafif görsün ki. Yani hangi açıdan baktığı önemli. Hafif görmek isteyen bu konuları konuşsan da görür konuşmasan da görür.
31 Yorumla- +1 yıl
Ama 1 aylık ilişki için erken bir konuşma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmerikalı bir sevgilim olmuştu bir ara. Kendisiyle bir hafta konuştuktan sonra "neden benimle hiç cinsellik konuşmadın? Yoksa beni beğenmiyor musun?" diye sormuştu. Kusura bakmayın ama bunun ucuzlukla bir alakası yok. Hoşlanan insan cinsel çekim duyar (bu gidin seks yapın demek değildir).
10 Yorumla
+1 yılBence senden alacağı şeyler için bukadar çaba sarf etmiş. İlk aydan bunu yapan ilerde baş edemezsin soylim sonra beni sevmemiş kullaniyormus diye buraya gelip ağlama. Bı bak kesinkes önünü kes bu kpnuda eğer sana trip vs atiyosa anlaki seni kullanacakti
10 YorumlaAmacı gayette cinsellik yüz versen devamı gelir birliktelik olur sana zarf atıyor da olabilir eger karşılık verirsen kullanıp atıcak da olabilir ben niyetinin ciddi olduğuna inanmadım ciddi olan böyle şeyler yapmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence biraz özgüvenli ol. Erkeği nasıl yönlendirirsen ona göre ipleri senden kaçmaz. Eger özgüvensiz olup bütün ipleri onun eline verirsen seni yönlendirmesine izin verirsen seni cepte tutar. Aldatır. İstediğini alır bırakır. Yani sana bağlı. Özgüvenin olsun. Niye bıraksın seni mutlu et. Ama sınırını çiz. Biraz kendine de bak. Erkekler aptaldır. Amacı için seni kullanmasına izin verme ama. Düşkün oldukları şeyi sen kullanarak onu kendine bağlayabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Yeminlen hayat dersi aldım 😄
Demek ki arzu duymuyorsun yeteri kadar. Arzu duysan öyle olmazdı!
Artı adam cinsellik açacak tabi, açmayıp napacan, okeyde 101 mi açcak sana veya fal falcı gibi fal açacak deyiş ya…
Te Allahım yaa…10 Yorumla
+1 yılKesin ve net bir dille sert bi şekilde tavır köy çünkü seni zarfliyor eğer karşılık verirsen seninle eglenip gidicek eğer net tavır koyarsan kafasında evlilik varsa senin hakkında pozitif olacaktır
00 YorumlaCinsellik konusu açıldı mı bu şrfsz erkekler asla evlilik düşünmezler Kendileri her boku yer ama sen konuştun mu evlilik olmuyor Düşme Gerekirse ayrıl Sapık mıdır nedır bu Ciddiyetsız insanları hiç sevmiyorum ya! Açıkçası ben olsam direkt engellerim Amacı belli Sabırlı sapık
16 Yorumla- +1 yıl
Sabırlı sapık sözün gülümsetti ☺️😅
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun bazıları çok güzel kamufle oluyor.
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun çoğu böyle.
Ama doğru dürüst karakterli erkekler de var. Erkeklerin hepsi böyle değil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılBir kere o konuya girersen bi daha çıkamazsınız, her gece o mevzuya döner. Reddetmek istemiyorsan dalgaya vurarak geçiştir
20 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğunu zamanı gelince daha da güzellerini birlikte yaşayacağını uygun dille anlatmayi dene ve bu konuyu o vakte kadar kapalı tutmak istiyorum de konuşarak anlasilabilir
00 Yorumla
+1 yılDaha 1 ayken açması pek hoş olmamış ama senin hoşlanmadığını biliyor mu? Al oturt karşına açık açık söyle rahatsız olduğunu. Eğer hâlâ devam ediyorsa ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılErkek yaratılışı gereği ilişkiden en fazla beklentisi cinselliktir Bunun konusunu açması gayet normal afedersin birleşme yapmayabilirsiniz ama ufakdan birşeyler yaşayabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılZamana birakman en doğrusu zamanla anlarsın anyayi konyayi ama bence sen hayır dediğin ve o da saygı duyduğu müddetçe gerilmene gerek yok.
10 YorumlaBunu ona söyle. Ama bu ilişkilerde normal bir şey.
10 YorumlaHayır doğru değil.. evlenmeden cinselliği doğru bulmuyorum da zaten..
20 Yorumla
+1 yılHayır doğru değil
Bu konulardan rahatsız olduğunu söyle bak bakalım konuşmaya devam edecek mi20 YorumlaRahatız oluyorsan belirt, yksa açmaya devam eder.1 Aylık ilişkide açılmasına lafm yok ama istemediğini bellirtiğinde verdiği tepki önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde ilişkiler ne yazık ki öyle şahsi fikrim olarak cinsellik en son konuşulması ve yaşanması gereken bir konu bana göre
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Cinselliğe öcü gibi bakmaya gerek yok hayatın kuralı bu :D kötü bişey olsa dünyada canlı namına bir şey kalmazdı zevkli bir olay sevin sevişin
00 YorumlaNiyeti Cinsellik adamın gözünü boyamaya çalışıyor evlenmeden ne derde desin ikna olma ilişkiye girme evlenemez istediğini alırsa
00 YorumlaBu konuları açması yanlış bu çocuk seni resmen kullanıp atmak istiyor ve seni elde etmek için olmuş ayrılmanı öneririm
00 YorumlaBu konuyu çok açıyorsa sıkıntı ama konuşulabilir ve konuşulması gerek bence bunun. Sonradan sıkıntı olabilir çünkü.
00 Yorumla
+1 yılKendisi konuyu açıp bir de sen karşılık verince hafif diye seni yaftalayacaksa yol ver sen böylesine ama sorunlu olan sensin gibi
00 Yorumla
+1 yılTaviz verme ilk aydan bunu isteyen bir kişi ilerleyen zamanda fazlasini ister mesafe koy bence biraz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1aylık sevgilin cinsellik açıyosa seni kullanmak ister
10 Yorumla
+1 yılarzuluyordur gayet normal rahatsiz oldugunu dile getirsen devam etmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılŞerefsiz erkeklerden hoşlanırsanız olacağı bu
10 Yorumla
+1 yılBence sonu kötüye gider , devam ettirmemeni öneririm
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldini değerlere önem veriyorsan sevgiliyle cinsellik konuşmak günahtır. nişanlandıktan sonra konuşulabiliyor mu emin değilim bir araştır
20 Yorumla
+1 yılHerkes böyle maalesef ama ne amaçla konuştuğuna bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde Cinsellik olan sohbet hoşuna gidiyor. Hafif görür diye korkma sen de katıl sohbete.
00 Yorumla Next abi NeXT direkt yol ver hadi kardeşim hadi sıradakiiiiii
uzatma bile anında yooolllll00 Yorumla
+1 yılSeni hafif olarak görmez ama bence seni rahatsız ediyorsa söyleyebilirsin..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevse seni cinsel obje olarak mi görür ver yolu 1 ay ne ya 1 yıl konusmayani sonra evleneni gördüm saf olmayin
30 Yorumla
+1 yılCinsellik konuşmayacaksanız siz niye sevgili oluyorsunuz da? Dost olun
00 Yorumlarahatsız olacak bir şey yok sevişmek de aşka dair ayrıca hormonel bir ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılRahatsız oluyorsan mevzu kapanmıştır. Ve evet gözünde hafif birisi olarak kalırsın
00 Yorumla8 yıllık sevgilik var yeni yeni açtım ben. Oda gerekli olduğu için seninki uçmuş
00 YorumlaAdamın canı illaki istiyodur bea arada karsılık ver ama biyerde bitir hani sonra ipin ucu kaçar
00 YorumlaHiç doğru bişe değil sakın verme bırak toprak olsun:d
00 Yorumla
+1 yılDoğruluğu yanlışlığı kişiye göre değişir. Rahatsızsan bu durumdan söyle. Bence normal
00 Yorumlakardes cok ılerı gıtmeden onuda üzmeden ortasını bul sevgililikte dogal böyle seyler
00 Yorumla
+1 yıl3-aydaerkek aşık olur. Sınır çiz konuşmak istemiyorum de o konuşursa oralı olma konuyu değiştir 2 3 kere hala yapıyorsa. Devam ettirmek istiyorsan kendine aşık edene kdar bi yolunu bul ama cinselliğe izin verme. Anını çoğalt
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 aylık bir ilişkim var ve sevgilim hiçbir şekilde bu konuları ne konuştu ne de açtı öpmekten falan bile bahsetmez
00 Yorumla
+1 yılnormal bir şey olacağını sanmıyorum artık ilişkiler böyle böyle canlı kalıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHafif görülecek çağda yaşamıyoruz. Sana güvenir ve severse mutlu son olabilir. Bu sırada yaşayacağınız her şey normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılrahatsız olduğun ne varsa bunu dile getir ve çizginden taviz verme.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılcinsellikten rahatsız olan kadın karşısındakinin hayatını cehenneme çevirir kardeşim. umarım asla karşılaşmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinselliğin olmadığı bir ilişki zaten hiç bir zaman ilişki seviyesine gelmemiştir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMiĺli olmaya çalışan bir a* budalası belli ki , saygı göster miyorsa düşüncene yol ver ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo açınca hafif değil sen açınca hafif mi oluyon o bir sapık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ayda bu kadar her şeyi teslim ettiyse, başka alternatifi olmadığındandır
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler