Cinsel Yaşam Ne sıklıkla olması zararlıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Haftada bir ya da 10 günde bir or*zm oluyorum. Çok mu sık olmuş oluyor Ne sıklıkla olması zararlıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Feverland2023 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Az bu süre. Haftada 3 kere normal. Hergün olursa, deliye her gün bayram zaten :) ancak günde bir kaç kere olursa çok denebilir :) 0 0 Yorumla
bengiakarsu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Ben her gün tercih ediyorum. Bana göre haftada bir az ama senin için ideal bir süre olabilir. Herkesin libidosuna göre şekillenir. 0 0 Yorumla
Börteçine96 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Partnerinde problem var. 😂😂 Ahh ahh bana gelmez ki, her gün yaşatayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tek yapıyorum Yorumla Börteçine96 +1 yıl Yardımcı olayım istersen 😉 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani Çok az yapıyorsan çok az Olursun tabii ki normal değil mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl günde 2*3 kere yapmak bile zararlı değildir güzel kardeşim çok ciddiyim hatta sağlıklı araştırabilirsiniz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Video izliyorsan bağımlılık derecesinde olmuş oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır eskiden partnerimle yapardık video izlemememe rağmen bağımlılık olduğunu düşünüyorum ve gayet de hâlimden memnunum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şimdi böyle diyorum hayatsız falan sanmayın profesyonel futbolcuyum sağlığıma dikkat ediyorum ona rağmen durum böyle kardeşim yapmakta hiçbir sıkıntı yok Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bundan aşağısı yokluk biliyorsun değil mi? :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niyeki yoğun olduğum çoğu zamanlar unutuyorumda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu yokla eş değer ya haftada 10 günde bir orgazm Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İki güne bir her gün yapan var ne şıklığından bahsediyorusn 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl hergün bile yapılır asla zararı olmaz 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her gün ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendi kendine mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok sık değil bence ama nasıl zevk alıyorsun? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Az bu süre. Haftada 3 kere normal. Hergün olursa, deliye her gün bayram zaten :) ancak günde bir kaç kere olursa çok denebilir :)
Ben her gün tercih ediyorum. Bana göre haftada bir az ama senin için ideal bir süre olabilir. Herkesin libidosuna göre şekillenir.
Partnerinde problem var. 😂😂 Ahh ahh bana gelmez ki, her gün yaşatayım
Tek yapıyorum
Yardımcı olayım istersen 😉
Yani Çok az yapıyorsan çok az Olursun tabii ki normal değil mi
günde 2*3 kere yapmak bile zararlı değildir güzel kardeşim çok ciddiyim hatta sağlıklı araştırabilirsiniz
Video izliyorsan bağımlılık derecesinde olmuş oluyor
hayır eskiden partnerimle yapardık video izlemememe rağmen bağımlılık olduğunu düşünüyorum ve gayet de hâlimden memnunum
şimdi böyle diyorum hayatsız falan sanmayın profesyonel futbolcuyum sağlığıma dikkat ediyorum ona rağmen durum böyle kardeşim yapmakta hiçbir sıkıntı yok
Bundan aşağısı yokluk biliyorsun değil mi? :D
Niyeki yoğun olduğum çoğu zamanlar unutuyorumda
Bu yokla eş değer ya haftada 10 günde bir orgazm
Aksine çok az, 2 3 güne bir rahatlaman gerek
İki güne bir her gün yapan var ne şıklığından bahsediyorusn
hergün bile yapılır asla zararı olmaz
Kurumuş senin vajina
Az bile aslında, haftada 2 ideal en az
Hayır aksine çok seyrek
Ne zaman yapmak istersen o kadar yap
Hayır, aslında az
Her gün ben
Az hatta
yook
Az bence seninki
İki günde bir oluyorumsıkıntı yok
Az bile bence
Kendi kendine mi?
Evet
Çok sık değil bence ama nasıl zevk alıyorsun?
Yaşın kaç normsl