Cinsel Yaşam Kadın fiziği nasıl olmalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Cinsellik yasamak istediğiniz kadinin fizigi Kadın fiziği nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hafif balık et İnce bel dolgun vücut hatları özellikle popo ve minik eller ayaklar bütün bunların yanı sıra kadının istekli bütün bunların yanı sıra kadının istekli ve şehvetli olması çok önemli 0 0 Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl yani pek önemsediğim söylenmez ama sevmem lazım duygusal bağ kurmam lazım bunlarda oldumu zaten bi önemi kalmıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmeden olmaz Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl yani sevgi anlaşmak ayrı bir şey Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kumsaati bel ince göğüs kalça büyük goguslar birleşik dik kalça yuvarlakimsi ten buğday veya bembeyaz offff 0 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Zayıf olsun yeter ya çokta dikkat etmemek lazım bizde 4-4 Luk değiliz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 44 kiloyum yeterli mi Yorumla sıkıldımgerigeldim +1 yıl Yani boyun kaç bilmiyorum da 44 baya iyi yani zayıf demek oluyor sayıdan ziyade görünüş önemli kilolu mu duruyor seninki iyi bence Yorumla Soran +1 yıl Zayıf duruyo ama yüzüm yanaklarım tombis oldugundan normal duruyorum, aslında kitle indeksimin altındayım Yorumla sıkıldımgerigeldim +1 yıl Bence baya iyi duruyorsun 44 baya düşük değil mi bende kızların kilosundan falan pek anlamam da görüntü olarak zayıfsa tamam 😂 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Hangi yemeği seversin gibi bir soru olmuş... tebrik ederim. 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dolgun göğüslü ve ayakları güzel olsun zevke doyamam 0 1 Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Kapalı ve minyon olursa aşırı düşkün olurum Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl zayıf ama dolgun olmalı gigusler küçük kalça küçük ama toplu beyaz ten 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Uzun boy ince bel çıkık yuvarlak popo güzel tatlı bir yüz ve bakışlar 😍 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Orta büyüklükte gögüs ince bel ve geniş yuvarlak kalça 0 0 Yorumla
Taklamakan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Dik ve geniş kalça. Göğüsleri orta büyüklükte. Teni güzel kokmalı. Bir de sert sevmeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Balık etli olsun biraz kalça büyük olsunda memeler küçük olsada olur şekli iyi olsun 0 0 Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Valla şu an değişik bi durumdayım gördüklerim kafamı karıştırdı 0 0 Yorumla
Beyfendi0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sıkıntıları olması benim için yetiyor gerisi boş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Son sevgilim rehabilitasyon merkezinden çıkamıyordu öyle Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ahlâklı olsunda fizikle kimyayla ilgilenmiyorum 0 0 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Doldun dudak ince bel büyük göğüs sağlam bi kalça 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beyaz tenli kısa boylu minyon ve kapalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aa bu benim😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şanlısın ya beni kaldiramazsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl havalanmış, memeleri dik, s1ki büyük 1 1 Yorumla megakolik +1 yıl 18 yeter m8 sence Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aynaya bak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hafif balık et İnce bel dolgun vücut hatları özellikle popo ve minik eller ayaklar bütün bunların yanı sıra kadının istekli bütün bunların yanı sıra kadının istekli ve şehvetli olması çok önemli
yani pek önemsediğim söylenmez ama sevmem lazım duygusal bağ kurmam lazım bunlarda oldumu zaten bi önemi kalmıyor
Sevmeden olmaz
yani sevgi anlaşmak ayrı bir şey
Kumsaati bel ince göğüs kalça büyük goguslar birleşik dik kalça yuvarlakimsi ten buğday veya bembeyaz offff
Zayıf olsun yeter ya çokta dikkat etmemek lazım bizde 4-4 Luk değiliz
44 kiloyum yeterli mi
Yani boyun kaç bilmiyorum da 44 baya iyi yani zayıf demek oluyor sayıdan ziyade görünüş önemli kilolu mu duruyor seninki iyi bence
Zayıf duruyo ama yüzüm yanaklarım tombis oldugundan normal duruyorum, aslında kitle indeksimin altındayım
Bence baya iyi duruyorsun 44 baya düşük değil mi bende kızların kilosundan falan pek anlamam da görüntü olarak zayıfsa tamam 😂
Hangi yemeği seversin gibi bir soru olmuş... tebrik ederim.
Dolgun göğüslü ve ayakları güzel olsun zevke doyamam
Kapalı ve minyon olursa aşırı düşkün olurum
zayıf ama dolgun olmalı gigusler küçük kalça küçük ama toplu beyaz ten
böyle
https://www.youtube.com/embed/iiVJjiiVIFsUzun boy ince bel çıkık yuvarlak popo güzel tatlı bir yüz ve bakışlar 😍
Orta büyüklükte gögüs ince bel ve geniş yuvarlak kalça
Dik ve geniş kalça. Göğüsleri orta büyüklükte. Teni güzel kokmalı. Bir de sert sevmeli
Balık etli olsun biraz kalça büyük olsunda memeler küçük olsada olur şekli iyi olsun
Valla şu an değişik bi durumdayım gördüklerim kafamı karıştırdı
Sıkıntıları olması benim için yetiyor gerisi boş
Nasıl
Son sevgilim rehabilitasyon merkezinden çıkamıyordu öyle
Kalçası dolgun olmalı kesinlikle
Ahlâklı olsunda fizikle kimyayla ilgilenmiyorum
Küçük Gotlu Olacak İllaa
Doldun dudak ince bel büyük göğüs sağlam bi kalça
Beyaz tenli kısa boylu minyon ve kapalı
Aa bu benim😄😄
Şanlısın ya beni kaldiramazsın
havalanmış, memeleri dik, s1ki büyük