Cinsellik yaşadığım partnerim bana çok temizsin hiç kıl yok veya “ anal yaptığım herkes kokuyordu sen çok temizsin hiç bir şey kokmuyorsun ter bile kokmuyorsun dedi.
bende anal öncesi hazırlığı biliyorum düzenli ağda yapıp seks harici genel temizliğime dikkat ettiğimi söyledim.
“bu çocuk nasıl pis bakımsız insanlarla olmuş bi an gözümde canlandı öyle pis insanlarla olması nasıl bir yoklukki olmuş devam etmiş dedim içimden çocuktan tiksindim. Erkekler ciddiden böylemi ya a. Olsun g.. olsun pis temiz farketmezmi diyorsunuz. ya da pis biriyle olunca ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yatağa girene kadar kimin kişisel temizliğine özen gösterip göstermediğini anlayamıyorsun ki
Doğru ama devam etmeyebilir mesela görünce ben öyle birsey farketsem olmam
Devam ettiyse tabi ki hata.
pis biriule birlikte olursa kadınlardan soğuyabilir bidaha asla seks yapmaz
Bende buna şaşırdım anal yaptığı kişilerin kokması üzerine hala anal seks sevip istemesi tuhaftı belki bende kokan biri olabilirdim 😂 ben kokmayınca adam şaşkınlığını dile getirdi cok temizsin dedi. Bende böyle birsey yaşasam analdan soğurdum o inatla istemesi ilginç
pis olan isteese 7/24 versin isterse villa versin isterse cadillac versin işim olmaz
😂😂😂ya birakin anal iste pis yer ne anliyolarki ordan hak yolu varken neden b. k yolunu tercih ediyolarki
Olum çocuk nasıl anlasın başta temiz biri olup olmadığını
Skne saygısı olmalı insanın
Haklısın hem fikirim seninle
👍🏼
Önemli olan senleyken temiz olmasi
ıyyy pis oldukları halde olmuşsa midesizlik ya
Çocuktan soğudum MK 😀
ya erkeğim ben tiksindim:)))) midesiz ya:)
Bazı kızların anal bölgesi ölü balık gibi kokuyor
Ölü balık iyidir be bence 😃 b.. kokmasındansa
Yalamak vakumlamak zor oluyor kokunca😋🫢
Yabancıların parfüm kokuyor yumuluyorum iştahla
Bence bu ırk degil mevzu yabancılar ona bakılırsa daha pis olması gerekir taharet musluğu yok dışarda ıslak mendille is görüyorlar evde duşa girerler ama dışarda wc girdiklerinde spontane bi ilişki yaşadılar mı adamın vay haline 😅
Nerden okuyorsun bu yazdıklarını antik düşünce bunlar yıl 2023 ayna gibi tüy yok yaşlıları dahi bakımlı ve cinsellikte eğitimli sırt üstü yatı hadi demiyorlar
Biryerden okumuyorum 6 sene yurtdışında yaşadım Hollanda İngiltere kendi memleketim Macaristan.
Eğer yabancı sevdalısı olduğun için böyle diyorsan demene gerek yok bir yatağım sırp bir taraf Macar olay ırk degil bu sebeble bence
. Hollanda iyi biliyorsan anladın beni yaabancı seviciliği değil acı gerçekler
Adamlarda bu işler sanat
Midesi yoktur onun. Girecek delik olsun yeter.
sen anal mı yapıyorsun sadece?
Hayır onun isteği üzerine denedik ve anal öncesi hazırlık yaptım. Sonra çocuk benim ne kadar temiz olduğum üzerine bunu söyledi seks bitince
Anladım. Sen onun için fazlasın o zaman. Bunu dediğinde soğumadın mı ondan?
İste soğudum onu yazdım buraya ondan ay onun penisi simdi b. ka bulanmış daha önce benim gibi temiz birine soktu sonra 😂
Özelden konuşabilir miyiz?
Midem bulandı ayrıntı vermeseydin keşke
Bide beni düşün 😂
Daha yapasım gelmedi
Böyle duyunca ireniyorum
Hayır tabiki de ama bu kişiye göre de değişebilir