Mesela biz ilişki sırasında hani dokunmayla ya da içimize bir şey g.. irmesiyle boşalıyoruz. Peki siz yani dar.. acık bir yere girmek sizi nasıl boş. alttırıyor ki onu anlamiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu soruyu sorarak hiçbir erkekle ilişki yaşamadığın o kadar bariz belli oluyor ki erkekler oraya girince o yüz ifadelerini o aldığı zevkleri görseydin bu soruyu sormazdın
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadım çünkü 😀😀 ama atıyorum penisini elimle de sivazlasam aynı his değil midir
- +1 yıl
Değil Çünkü senin avucunun hiç ıslak ve sıcacık değil ama vajinanın içi hem ıslak hem nemli hem dar artı oraya girerken vajinanın kas yapısı penisi sıkması kızın yüz ifadesi kızıma kendisinin zevk alıp zevkten dudaklarını ısırıp başını geriye doğru atması kızın içine git gel yaptıkça daha çok içerirsin sulanması ya da artık belli zaman geçtikten sonra sıcaklığın iyice arttıp erkeğin o sıcakta daha fazla dayanamayıp içine bırakması Hani Bütün bunlar daha zevkli kılıyor vajinayı
Soran+1 yılBayağı iyi anlatmışsınız tebrikler bunları yazınca azdiniz mi peki
- +1 yıl
Sdsdfsdd ben hep azginimmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılPenisin en çok başından ve basınında o büyük çember halkasının sürtünmesi sıcak kaygan ve daryerde sürtünmesi penisin başında zaten en çok sinir hasssasiyetii
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. O bölgeler penisi kavrıyor. Sıcaklık ve kayganlık hissi hazzı artırıyor ve boşalma oluyor
00 Yorumlavajinanın deliği penisi kavrıyor
içinde ileri geri sürtünme ile zevk alıyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsoruna cevap verecegim ama sende ver
Kızlar fb olacağınız bir erkekte iki seçenek olsa hangisi olurdu?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgeliyorum bi dk
Gizli Üye(30-35)+1 yılpipini başı sürtününce testislerden spermi çekiyo tulumba gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılHa o şekilde
Gizli Üye(18-24)+1 yılpenisin ucundaki sinirler, temas ettikçe zevk veriyor. o sıcaklıkla birlikte 😌😌😋
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldar olduğu zaman daha da etkili
Soran+1 yılHaaa taamam mesela bu atıyorum vaji. na değilde yine sıcak dar bir şey olsa aynısı mi olurdu
Cevap sahibi+1 yılyani sonuçta mastürbasyon yapıyoruz, vajina olmadan da oluyor. ama tabii ki diğerinin zevki daha iyi
Penis kafasının altında hassas bir yer var. Orası sürtündükçe zevk alıp boşalıyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılYani aslında vajiana olmasa da olur başka yollarla da surtulebilir ve bosaltilabilir o zaman
Soran+1 yılSıcak ve ıslak olan vajinadan başka bir şey düşünemiyorum ama ben😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılO sıcacık ve daracık yere girmenin hayali bile boşaltıyor girince kalpten giderim herhalde
00 Yorumla
+1 yılFantezilerle tabiki. Sadece ete girip çıkanlar abazadır😂
00 Yorumla
+1 yılsevgilin yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
prn izlemiyon mu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyediginde daha net anlayacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılYemeyi sormuyorum ben yesemde erkeginkini nasıl anlıyim
- +1 yıl
eee onuda goruceksin iste :) cok net olarak
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılgirip çıkarken penisin ucunun teması tahrik ediyor
00 Yorumla Zamanla seninde uzun olur
00 Yorumlaveriyim bi tur boşl wk
00 Yorumla
+1 yılcok fazla detay var bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler çok daha basit boşalıyor 😂
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@onnuurrs sevgilim hep benden önce boşalır
Cevap sahibi+1 yıl@onnuurrs ben fazla çekiciyim. Sevgilimin sorunu yok😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı şey kilit anahtar ilişkisi
00 Yorumla
+1 yılSürtünme kuvveti ile
015 Yorumla
Soran+1 yılMesela bu vajina yerine başka bir şey olsa da surtununce bosalirsinjz öyle mi
- +1 yıl
Evet mesela elimiz 😅
Soran+1 yılŞöyle mi oluyor testislerde sperm birikiyor azınca siz penisinizi sivazlayinca testisten penise doğru çekiyorsunuz ve ucundan dışarı alıyorsunuz
Soran+1 yılAkitiyorsunuz
- +1 yıl
Evet testis ( tasssssak ) orası depolama alanı uzun süre bosalmayan erkeğin ki serttir. Orada birikir sıvazlayınca veya ilişkiye girince testislerden gelip penisin ucundan çıkıp gidiyor. Merak ettiğin başka bir şey varsa sor.
Soran+1 yılAhahahah çok iyiymiş o zaman
- +1 yıl
Evet boşalmak güzel bir duygu sizde nasıl işliyor sistem 😆
Soran+1 yıltestis demeyin çok çok kaba ve kötü bir kelime gibi geliyor. Tamam diğer terimler hoş da o bı değişik. Bır kızın sizle konusurken açık açık testis demesi bilmiyorum bence sizin açınızdan da hoş değil 😀
Soran+1 yılAy değiştirmiş tasssssaaaakk demeyin dedim
- +1 yıl
Testis en makul olanı yahu tıpta da bu böyle 😆 Daaassssaaak daha kaba olanı veya táşák direkt 😅
- +1 yıl
Hahah tamamdır anladım testis diyoruz ozaman 😅
Soran+1 yılBir kız size ilişki sırasında hangisini söylese hoşunuza gider peki
- +1 yıl
Täşşáklarını yerim bakarım gibi cümleler kursa yükseltir beni ama testis derse daha resmi konuşuyor gibi oluyor ve bir his olmaz bende
Soran+1 yılYerim bakarım mı kabdlansksndks ever doğru olabilir de ne bileyim sanırım her şeye rağmen testo dicem ondan zevk almazsa da başka şekilde bosaltirim artik
- +1 yıl
Bakarım yanlış olmuş orada vxdkdhsnfhd testo nedir o olmaz 😆😆 bir şey demene gerek yok orada dilini gezdir yeterli olacaktır 😅
+1 yılBizdedir dar bi yere girince bosaliyoruz iste
02 Yorumla- +1 yıl
Cokmu merak ettin
Soran+1 yılHer dar şey ve sıcak şey boşaltır sizi o zaman vajinaya gerek yok
anlamıyacakbişey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılYok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi