Artık eskisi gibi cinsellik isteğim yok eşimde aksine çok istekli. Bir anda neden böyle oldum bilmiyorum. Eşimle bu konudan dolayı tartışıyoruz 4 aylık bebeğim var şu an onu bahane ediyorum ama durum öyle değil. Eşimde bana şüpheli yaklaşıyor suçlu hissettiriyor bundan dolayı da aramıza soğukluk girdi. Bebeğim çok küçük boşanmayı söz konusu yapmak istemiyorum onu da anlıyorum ama benimde elimde değil aynı durumda olanlar var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBebek yüzünden yüksek ihtimal kadınlarda doğum sonrası oluyor bu kendilerini çocuğa adauip herşeyden el etek çekiyorlar erkeklerde doğum zamanı yaklasmadigi için cinsel açlık birikmiş oluyor içlerinde adama biraz ilgi goster yoksa başka yerde arar mutluluğu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Aldatılmak istemiyorsan bunu ciddiye almalisin. Ayrı yollardan geçiyorum ve benim gözüm dışarı kaymaya başladı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. En kısa zamanda psikoloğa git ya da yiyeceklerine dikkat et.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki eşiniz yokken kendi kendinize bişeyler denemek hissi oluyormu
013 Yorumla
Soran+1 yılZaten isteğim hiç gelmiyor değil gelir anlık gidiyor ya da ilişkiye girdiğimde hemen bitsin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim eşim tam aksine doğumdan sonda daha istekli olmuştu. Aranızda farklı bir durummu oldu eşinizle
Soran+1 yılHayır farklı bir durumda yaşanmadı. Sevişmede oluyor ama tam anlamıyla ilişkiye giresim gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılBu yalnız başınıza bişeyler deneyip boşalmanızdan kaynaklı olanbilirmi
Cevap sahibi+1 yılBazen insan isteksiz olabiliyor tamam haklısınız ama bu süreç içinde bazende kendinize inanamayacak kadar istekli olup bunu nasıl hayal ettim ya da yaptımda diyebiliyor insan. Bu durumları konuştuğunuz bir erkek var mı
Cevap sahibi+1 yılEşiniz ve siz kaç yaşındasınız. Ne kadarlık evlisiniz
Soran+1 yılHayır konuştuğum kimse yok eşimde bu şekilde düşündüğü için zaten sürekli tartışıyoruz. Ben isteksizleştiğimide söylemiyorum böyle birşeyi bilmesini istemiyorum belki düzelirim diye çocuğu bahane ediyorum ama kendisi farklı yerlere çekiyor her seferinde
Soran+1 yılBen 28 eşim 30 dört senedir evliyiz
Cevap sahibi+1 yılSenin başkasıyla olduğunu düşünüp kıskanıp geceleri senden acısını çıkarmaya çalışıyor ve daha sert oluyor. Sende isteksiz olunca bu sana resmen bir eziyet. Ve o anlarda ağzından laf almaya çalışıyor, sen benimsin başkası dokunmasın gibi
Cevap sahibi+1 yılBu yaşlar en güzel zamanlar evlilikteki. Bizde 11 yıldır evliyiz
Soran+1 yılEvet maalesef ki tam olarak böyle durum
Cevap sahibi+1 yılDilerseniz gelin
Cevap sahibi+1 yılSizi anlayabildiğimi düşünerek konuşmak istemiştim, umarım rahatsız etmemişimdir.
+1 yılYani eşinin yataktaki davranışları olabilir. Bencilliğinden olabilir sadece kendi zevkini düşünmesinden de olabilir bunlar soğumana bir sebep
00 Yorumla
+1 yılAdam girecek başka delik bulmaya yaklaşıyor gün geçtikçe
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıldoğum sonrası böyle şeyler olur psikolojik
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğumumdan 4 ay geçti doğum sonrası psikolojisi olduğunu zannetmiyorum
- +1 yıl
bazen aylarca sürebiliyor. Yani tabii ki değişik sebepleri de var buradan çok detaylara giremiyorum ama bunun altında yatan bazı sebepler var
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılniye evlendin o zaman
00 Yorumla Eşini arada tatmin et yoksa kayar gideer
00 YorumlaPiskolojik tır ikimizde bı piskoyatiste görünün
00 YorumlaVar ben konusalimmi
00 Yorumlailgin başka yerlere kayıyı
oana konsantre ol00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri