Kiminle ciktiysam akli fikri hep cinsellikti. Basta seviyor gibi yanastilar sonra hep konuyu oraya getirdiler bende onlara uydum. Nude attim, sevistim, hepsiyle oral yaptim ucuyle de anal iliski yasadik guya evlencektik. Hepsi ucuz bahanelerle cekti gitti benden sonra evlenen bile oldu. Bu kadar mi kotuydum ben ya niye insanlar ciddi dusunmez ve ciddi dusunmedigi birine bunlari yapar😔
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyal medyadan biri ile olma oradakilerin amacı genelde bu. İlgiye aç birisin sanırım ilgiyi alacağın yeri iyi seç günah değil mi sana sonunda tükenirsin böyle. Erkeklerin umrunda mı sanıyorsun. Kimseye kendini dokundurtma tenin her yerin çok değerli hemen sunma karşı tarafa. Bence evlenmeden de sunma da 😊 kalk silkelen başka bir bakış ile bak hayata. O erkeklerin ilgisine muhtaç değilsin onlar seninle ilgilensin diye kendini sunmak zorunda hiç değilsin. Kendini sev 🌿🧚🏻♀️💫
04 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa cok iyisinnnnn☺️☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılSenin iyiliğin o tatlım benim 🕊
Soran+1 yılMutlu ettiniz sagolun
Cevap sahibi+1 yılE o zaman ben de mutlu oldum☺️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yazık ki çok adaletsiz bir dünya özellikle kadın için
Hepsi cinsellik olmadan olmaz der. Sonra yaşarsan terk edilirsin yaşamazsan terk edilirsin... En güzeli yaşama kendine saygın olsun. Nasılsa hepsinin tek düşüncesi cinsellik02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan birine ihtiyac duyuyor ya😔
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum canım. Çok da iyi anlıyorum. Ama erkekler... Görüyorsun yani.
Kızlar Ne Diyor
4
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanıştığın zaman direk konu cinsellige gidip, yapıyorsan tabiki de kullanıp atarlar. 1,5 yıllık sevgilim vardı çocuk sadece dudağımı öptü. Konu cinselligin C'sine bile gelmedi. Otelde kaldı (farklı şehirlerdeydik üniden sevgilimdi) çağırmadı bile. Vermeyeceğiksin, konuyu cinselliğe çekenlerden uzak dur.
00 YorumlaKnk iki gunde bunlari yapiorsan baska gozle gormus olabilirler
05 Yorumla
Soran+1 yılYani sevdigim icin ettim herkesle etmiyom ki
Soran+1 yılCabuk inaniyom ya
Soran+1 yılEvet😔😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen biraz erken güvenip duygusal rüzgara kapılıp gidiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılDaha dikkat ett
Dertleşelim sana yardım etmek isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılAma nsil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri