2005 li bi erkekle cinsellik için görüşmek de sakınca var mı sizce? 27 yaşında bi kızım. Dış görünüşte ben de 18-19 duruyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
2005 li bi erkekle cinsellik için görüşmek de sakınca var mı sizce? 27 yaşında bi kızım. Dış görünüşte ben de 18-19 duruyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Biraz erken yaş bence o yaşta çocuk dersine çalışsın geleceğine yönelsin. Cinsel konuşursan dersleri aksatir. O konularda etkileşim istersen her şekilde yardımcı oluruz.
Yelpazeni geniş tutmanda fayda var, hem kendini güncellemiş olursun, fakat yelpaze açıklığını 18-40 yaş olarak belirlemeyi tercih edersen farklı tecrübeler de edinebilirsin!
Abooo yorum yapmayacağım değer görmüyorum. gercekten mide bulandıicisij gerçek olamazsın tanrım
o yüzden mi burdasın kaşar seni
Uff midesiz vizyonsuz çocuğun ağzı süt kokuyor be böyle insanalr ile aynı havayı soluduguma aynı cinsiyeti taşıdığıma. hayret ediyorum yemin ederim
ağzı * kokanlarla takılmaya devam et senin gibileri de görüyoruz evli 35 yaşındakilere kaçıp öldürülüyo
Ben öyle bir şey yapmadım çok şükür s*ktir vizyonsuz k@sar
kesin yapmamışsındır ya o*spunun başı sizsiniz genelde zaten milleti eleştirip yemediğiniz bok yok ben mimar oldum okuyup sen de markette kasiyerlik yapıp ağzın kokuyodur kesin bana vizyonsuz diyxek son kişisin uza hadi
Görüş biz de kendimizden büyük kadınlarla görüşüyoruz
ama sen 25 olmuşsun 34 yaşında biriyle arndaki fark sorun olmaz çünkü yetişkinsin benim durumumda henüz ergen olduğu için çekindim ben
Doğru bak o, amacın sadece cinsellik mi?
evet öyle, peki 3 yaş küçük erkekle ciddi düşünmek normal mi?
Yani sadece cinsellikse muhtemelen anlatır arkadaşlarına, sen kaç yaşındasın, hangi şehir?
27 yim ben o 18. Ondan bahsetmiyorum 9 yaş ilişki için zaten çok büyük fark herkes pınar altuğ gibi topluma karşı buna göğüs geremez sonuçta linçlenirsin. Ama 3 veya 5 yaş max çok fark var mı? Evlilik olabilir mi
Dediğim gibi hangi şehir nasıl bir ortam o önemli
Yani sadece seks için ise sorun yok da sana sevgili olmaz ama
Tecrübenizi aktarmış olursunuz ve sizi ömür boyu asla unutmaz zira onun ilki siz olacaksınız
mesela ben Güler hanımı asla unutamam :D :D :D
Bu senin tercihin amaç cinsellik oldugu için olabilir. Tecrübe eksik olsa da performans iyi olacaktır.
Çocuk için de iyi bir tecrübe olacaktır.
Sakıncalı bence bide yanında benim gibi tecrübeli biri olursa tadından yenmez 😋😅
Cocuktaki sansa bak be borde pral yaptirmayi seviyorsan deyme keyfine
Genelde kizlar olgun ister. Sen neden senden kucuk istiyon mersk ettim
Duygusal yönden mi cinsel yönden mı
cinsel tabiki, bi kaç kez fantezi amaçlı yani sürekli olarak hayatıma alıcağım bi erkek benden her koşulda büyük olmalı
Kendinden küçük erkeklerle birlikte olma fantezin mi var? Veya farklı bir şey mi?
Bence tat vermez tecrübe olmadığından daha elindeyken patlar istediğin randıman alamazsın ne oral bilir ne yalama bence tat vermez
Keyfin istiyorsa gorus
arkadaşlarına söylerse rezil olmaz mıyım
Oyle bir durum varsa gorusme kesinlikle anlatir
Böylesi beni bulmaz kafayı yicem arkadaş
ahahah
dfgdsfgdsfg 1-2 sorum olacak özel kusura bakma sorularımı cevaplamak istemezsen anlarım ama KS soruları burdan sorarsam siler
İşi bilmez ki :D
Reşit olduktan sonra dilediğin gibi takıl
sana tecrübeli versek
Sikinti olmaz gorus tabiki
Ne sakınca olcak resit sonucta:)
ne gibi sakinca olacağını dusunuyosun ki
Bir şeyler öğretmeye başlarsın
Reşitse sorun yok
Onlara yönelmeni ne sağlıyor peki?
Benimle gorusurmusun
Eğer 18 i doldurmuşsa sorun olmaz
Çakar geçer normal
ben de başka amaçla düşünmedim zaten
Parası yoktur yanlız
Bende 18 23 yaşında kızla evlencekdim olmadı
her iki taraf istiyorsa ne sakınca olabilir
Zevkler ve renkler tartışılmaz
sorun olmaz bak keyfine
bak keyfine kime neeeee
Tecrübesine bağlı
Fantaİn mi var böyle
problem yok
Bırak onu al beni
Kafalar uyuşuyorsa yaşa takılmam
Normal
Saçma işler.
Reşit, sorun yok
O sana yetemez😆
Neden olsun ki önemli olan zevk almak 😉
zaten ciddi düşünmem cinsel amaçlı fantezi olarak olur mu, biri duyarsa falan diye korktum
Bence önemli olan senin zevk alabilmen birilerinin ne dediğinin ne önemi var 😉
Sübyancı gibisin
tehlikeli
Çocuk şanslı.
Bana yaz
Nerden buldun
cinsellik icin mi