Çok iyi niyetli ve aydın birisi bile yeri gelince bir kızı kullanır mı? Bir kızın duygularını hiçe sayıp gerçekten kullanır mı bir erkek? Başkasını unutmaya çalıştığı için sevgili olduğu kızı (eski arkadaşı) öyle değersiz görür mü? Ablam “seninle 2 yıldır sevgili seni kullanıyor ayrıl” diyip duruyor. “Unutmak için seni seçti ama neden seni seçti çünkü bakire olmadığını biliyordu seni kullanıyor” diyor.. bu mümkün mü? Beni sevdiğini hissediyorum ama değersiz hissettirmiyor.. beni kullanıyor olabilir mi? Erkeklerin doğası bu mu gerçekten sevmiyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yıl
Her insanın davranışları, niyetleri ve karakteri farklıdır. İyi niyetli ve aydın biri bile zaman zaman hatalar yapabilir veya başkalarının duygularını göz ardı edebilir. Ancak genel olarak söylemek gerekirse, bir kişinin gerçekten sevdiği biriyle ilişkiye girdiğinde onu kullanmak yerine, ona değer verme, saygı gösterme ve ilişkiyi sağlıklı bir şekilde sürdürme eğiliminde olması beklenir.
Bir erkeğin bir kızı kullanması veya onun duygularını hiçe sayması mümkün olabilir, ancak bu genelleme yapılamaz. Her erkek aynı değildir ve her ilişki farklı dinamiklere sahiptir. İlişkideki sorunların veya yanlış davranışların nedenleri birçok faktöre bağlı olabilir, örneğin kişinin karakteri, geçmiş deneyimleri veya ilişki dinamikleri gibi.
Ablanızın söyledikleri üzerine spekülasyon yapmak doğru değildir. Herhangi bir kişinin bakire olup olmamasının, bir ilişkideki sevgi ve değeri belirlemede tek kriter olması doğru değildir. Bir ilişkide sevgi, saygı, anlayış ve karşılıklı güven gibi faktörler önemlidir.
İlişkinizde kendinizi değersiz hissetmiyorsanız ve sevgilinizin size olan sevgisini hissediyorsanız, bu olumlu bir işarettir. İlişkide açık ve dürüst iletişim kurmak, birbirinizi anlamaya çalışmak ve ihtiyaçlarınızı paylaşmak önemlidir. Eğer şüpheleriniz varsa veya ilişkinizde sorunlar yaşıyorsanız, bunları sevgilinizle açıkça konuşmanız önemlidir.
Unutmayın, insanların doğası karmaşıktır ve herkes farklıdır. Genellemeler yapmak yerine, bireysel ilişkileri ve davranışları değerlendirmek daha sağlıklı olacaktır. İyi bir iletişim ve karşılıklı anlayışla ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel açıklamışsınız. Söylediklerinize katılıyorum. Fakat ilişkimiz 2 yıl olmak üzere. Bakire olmamaktan ziyade cinsel birlikteliklerim oldu. Benimle bir anda sevgili olmak istediği söyledi sevgili olduk. Çok hızlı bir şekilde aramızda cinsellik yaşandı haftasında.. ilişkimizin 4. Ayı aslında başkasına aşık olduğunu öğrendim. Meğer başkasına aşık olduğu için acı çekiyormuş. Sağlık sorunları çıkıyordu durmadan. Yıllık izin bile aldı vs. Meğer hepsinin sebebi platonik aşkıymış. Ablamın tam olarak tepkiselliği bu yüzden. Başkasına aşık seninle unutmaya çalışıyor seni sevmek gibi niyeti filan yok seni kullanıyor bu kadar hızlı cinselliğe girmesinden belli. Seninle 2 yıldır ilişkisi olan adam neredeyse 30 yaşında neden hala sadece sevgiliniz 16 yaşında değilsiniz. Bizim sevgililiğimizde 1 senenin sonunda ailesiyle tanıştırdı sonra zaten söz nişan evlilik oldu. Evlenmek değil mesele bu adamın seninle gelecek planı yok.. diyor.. ablam 23 yaşında evlendi. Sevgilim 30 yaşında bende 27 yaşındayım.. her türlü paylaşımımız var ilişkimiz çok güzel ilerliyor fakat ailesiyle tanışma olmadı henüz.. birlikte 2 spor aktivitesine yazıldık. Her şeyi beraber yapıyoruz ve çok eğleniyoruz. Ama gözünde görüyorum yalnız kalmak istemiyor hatırlamamak için.. sürekli dolduruyor vakitlerini. Bu kadar hızlı cinsellik, uzayan sevgililik hali, ablamın söyledikleri.. dirayetli olmaya çalışıyorum ablamın söylediklerini düşünmemeye çalışıyorum ama sanırım içten içe kötü hissettiriyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılseninle cinsellik yasamasina neden kullanmak diyorsun ki? aslında sen onu kullanıyorsun evlenmeyi bekleyerek bekaretini verdiğin çocukla evlenmeyi düşünmedim mi? neden evlen medin yoksa kabul etmedi mi? bekaretini verdiğin halde seninle evlenmeyi istememişse biri ve sen öyle birine bekaretini vermissen neden şu an birlikte olduğun kişi neden evlenmeyi istesin? belki de sen ona kapat atmaya calisiyorsunfur ic sesini dinle bakalim biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılKapatmak ne demek ya ne biçim tabir. Ne alakası var.. bakirelikle şöyle alakası var sevgilim ve cinsel birliktelik bir hafta da gelişti. Benimle bunu yaşayabileceğini biliyordu.. ilişkimiz başladıktan sonra başka birine aşık olduğunu aslında aşk acısını dindirmek için benimle olduğunu öğrendim. Bana unutucam dedi. Unutsun diye her şeyi yaptık en büyük destekçisi ben oldum. Fakat ilişkimiz 2 yıl oldu. Haliyle ailem arkadaşlarım hani ne oluyor moduna girmeye başladı çoktan. Ablam tepkisel olmaya başladı. Ona anlattığımda unutacağım filan yok seni kullanıyor diye baskı yapmaya başladı.. seni sevse ilişkiyi 2 yıl sakız etmez. O 30 sen 27 yaşındasın. Hem başkasına aşık olup acısından seninle sevgili olup haftasında cinsellik yaşaması normal mi? Diyor.. vekillik değil mesele. Mesele değer vermesi. İlişkinin ciddiyeti. Ablamın tepkileri çok önceden başladı. Hep direndim o öyle biri değil onu tanımıyorsun o Aydın ve çok iyi biri.. ama 2 yıl oldu. İnancım bu yönde olmasa da ablama artık açıklayacak ve onu savunacak cümlelerim tükendi belki de yoruldum.. halen daha acı çekme sinyallerini görüyorum. Mesela görmediği irtibatta olmadığı numarası kayıtlı bilen olmayan o kızı niye engeller ki? Belli ki sarhoşken vs bir şekilde ararım yazarım diye korkuyor.. Hala aklında bir yeri var o kıza dair ama ilişkimiz adına bir hayali yok belki de bende bunu itiraf edemiyorum bilmiyorum ona konduramıyorum.. çünkü 10 yıldır tanıyorum neredeyse o öyle biri değil
Cevap sahibi+1 yılyahu seni yara bandi olarak kullanmis sen daha neler sòylüyuorsun hem cinsel ihtiyacini da gidermis napcakti evlenecek miydi seninlr yemin ederim şu söylediklerini söyle isterse 100 tane kadinla birlikte olmus olsun hiçbir erkek seni istemez evlenemyi de istemez sen kendine itiraf edemesen de onu takinti haline getirmissin getirmesen zaten bu soruyu sormazdin vur kicina tekmeyi gitsin ne duruyorsun !!! yok bir de aydınmış bilmem ne ben de daha önce cinsel birliktelik yaşadın ayrılık da yaşadım ama hiçbir kızı yara bandı olarak kullanmadım hiçbir kıza da napalim artık elimizde bu var diye yaklaşmadım
Soran+1 yılCinsel ihtiyacını gideriyor olsaydı derdi bu oldaydı çok önceden yapardı niye şimdi? Beni niye hiç bir erkek istemesin kendi 100 kadınla yatınca sorun yok benim yatmış olmam mı problem bu ne ataerkil ilkel bakış açısı..
Cevap sahibi+1 yılataerkil anlayış değil canım benim çeşitli sebeblerle ilişki yaşamamış dünya kadar erkek var türkiyede sen bu siteye bile baksan görürsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOo senin gibi kizlar kullanilmaya müsait seviyorum demek cicek almak vs ile cok kolay ortalik m. alii olan kizlar kullanilmaya musaittir kullan at kullan at
04 Yorumla
Soran+1 yılcanım
- +1 yıl
Onu kendine diyeceksin bana degil
Soran+1 yılG* zekalı. Yazmştm canım ye çevirmiş
Soran+1 yılİlkel herif
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılgercekten seveni de var kullanan türünde var gercekten sevip ihanete ugrayan erkek kolay kolay aşık olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılPlatonik aşıktı.. platonik aşk unutulur mu. Hiç ilişkiler olmadı
- +1 yıl
kisiyi unutmaz ama duygusu ne kadar sure guclu kalir bilemem
Soran+1 yıl2 farklı spor dalına yazıldık. Sürekli aktifiz boşluk bırakmıyoruz ki depresyona dönüşmesin. Yalnız kalınca hatırlayıp kötü oluyor
- +1 yıl
onun iste kafasinda ne dondugunu bilmiyoruz acikca konusturmak gerek
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Mümkün ciddi bir şey yoksa bir zamandan sonra soğursun zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene oldu. Aslında ilişkimiz çok güzel gidiyor ama ailesiyle tanıştırmadı
Soran+1 yılİma ediyorum. Bir gelişme yok
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Saçı boyalı dövmeli cinselliğini pzarlayan dikkat çekmeyi seven kızlardır
04 Yorumla
Soran+1 yılSaçı boyalı dövmeli ne alaka ne alaka ne alaakaaaa
Soran+1 yılBence sıkıntılı olan sensin
+1 yılErkeğin doğası tam olarak budur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaf iyi niyetli
00 YorumlaBayılırım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkek birinin duygularını hiçe sayıp gerçekten kullanır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat