İnsanların giyim seçimleri, cinsel özgüvenlerini nasıl etkiler?
Nasıl giyinmek, bireylerin kendilerini çekici ve özgüvenli hissetmelerini sağlar?
Partnerlerin birbirlerinin giyim tarzını beğenmesi ve desteklemesi, cinsel yaşamı nasıl etkiler?

İnsanların giyim seçimleri, cinsel özgüvenlerini nasıl etkiler?
Nasıl giyinmek, bireylerin kendilerini çekici ve özgüvenli hissetmelerini sağlar?
Partnerlerin birbirlerinin giyim tarzını beğenmesi ve desteklemesi, cinsel yaşamı nasıl etkiler?

Giyinmeyi çok seviyorum her türden. Bir ara elbise çizerdim moda tasarımı okumak istiyordum. Gercekten kıyafet anlamında zevkli olduğumu düşünüyorum. Amaaa hiçbir zaman erkekler için kendim dahi olsam mini etek bilmem şort giyim bu embesil varlıkları etkilemeye çalışmadım. Giymem de. Lan eşorfman giymeme rağmen yolda yürürken korna çalan laf atan... Var. Ben böyle şeyler giysem neler derler. Ki sevgilimi etkilemek istiyorsam evde giyer resim atarım. Ki kendine özel olduğumu bilmesi bana daha çok bağlanmasını sağlar. Ki sevmez de kendileri de böyle şeyler giymemi. Ben de saygı duyarım. Yorumları görünce haklı da. Sevgilinin amacı ne onu da anlamadım. İnsan sevdiğini gözünden sakınır.
Olumlu veya olumsuz yönde etkileyebilir.
Seksi hissettiren giysileri giyebilmek hem normal hem de cinsel özgüveni yükseltir, çünkü onu yapabiloyor olma hissi vardır.
Mesela; kasları görünür şekilde görece açık veya dar giyinen bir erkek bunun özgüvenini hisseder. Aynı şekilde; bacak, sırt, göğüs dekoltesi olan kıyafetler giyebilen kadın da daha özgüvenli olabilir seksilik konusunda.
Cinsellik konusunda da benzer şekilde iç çamaşırlara bunu yansıtmak cinsel özgüveni etkiler.
Tam tersi durumda ise negatif yani olumsuz bir etkiden bahsedebiliriz. Vücudunu saklamaya çalışan kişiler bununla ilgili bir özgüvensizlik hissediyordur.
Olumsuz etki olarak libido düşürücü tercihler de söz konusu olabilir. Mesela çizgi film karakterli bir boxer giyen erkeğin çok arzulanabilir olacağını düşünmüyorum 😂
Uzun ve bilgi dolu cevapların için teşekkür ederim
Giyim seçimi etkiler mi etkilemez mi koyunuz kenara öncelikle Kadınlar asla bir başkası için giyinmezler, sadece ve sadece kendi zevkleri adına giyim tarzlarını oluştururlar!!!
Ben şu ana kadar bu kıyafeti seni baştan çıkartmak, sana kendimi beğendirmek, çevre "oooo ne zevkli kadın "desin diyenine rastlamadım ancak!!!
Transparan, bol sırt göğüs dekolteli ve derin bacak yırtmaçlı giyinmiş bir Kadın da kusura bakmayın mahalle altın gününe gitmiyordur
Ben sevgilim için sevmediğim tarz kıyafetler giyinen biriyim. Mini etek, şort gibi kıyafetler de giyiyorum bol dekolteli transparan kıyafetlerde. Altın gğnüne gidecek kadar sıkıcı bir insan değilim. O kıyafetlerle düğünede gidiyorum partikeredez. Her şık etkiliyici giyeni bacım itham etmeniz sizin düşüncelerinizden kaynaklı sadece aklınıza cinselik geldiği içindir. Daha saygılı olmanızı tavsiye ederim
önce sizin tavsiyenize hiç ihtiyacım yok ve yaşınız gereği yani ergen olduğunuz için sizi savunan yazıyı aleyhte okumanıza da hiç şaşırmadım
neyse ne haliniz varsa görün mümkünse yorumumu silin
Tabikide etkiler, kadın işitsel bir varlıktır iltifat duymak beğenildiğini bilmeli ki cinsellik anlamda karşıdakine daha hoş gelmek için çabayı girsin, erkekte görseldir fiziksel anlamda beğenmediği tarz olarak hoşuna gitmeyen ona hitap etmeyen birine ilgi duyamaz yakınlaşamaz
Cevabın için teşekkür ederim
Cevap
22Cevap
Giyim tarzi cinsel yonden iki tarafida etkiler. Ozellik kadinin partnerini etkilemesi icin Daha dikkat cekici ve Seksi giyinmesi cinsel iliskide onemli rol oynar.
Cüretkâr giyinmeyi tercih eden kızlar daha çok haz yaşatır izlenimi oluşur herhalde gibi şeyler geldi aklıma
Doğru giyim büyük fark yaratır, herkesin doğru giyimi farklıdır ve kişinin bunu deneyerek keşfetmesi gerekir.
Daha cesur ve cüretkar kıyafet secimi olan insanların seksi bir yanı vardır hep bunun sebebi kendilerine olan güvenidir işte, ister istemez o insanın yatakta harikalar yaratacağı algısına kapiliriz
sabah sabah kudurtmaya mı geldın bızı 3 soruna denk geldım hepsıde bastan cıkarıcı profılıne zaten dıyecek bısey yok :)
Biraz öyle olmul olabilir 🥰
yanında sevgılısı olan sevgılısıne yumulurda olmayanlara yazık degıl mı :)
Elle idare edecekler artık 🥰
o zevk vermıyor sevısmeden olmaz kı
Doğrudan değilse de dolaylı olarak etkiler diye düşünüyorum.
Etkisi tabiki var özgüven önemlidir ancak karakterin içindeki seçim önemlidir bence
Bazen çok öz güvenli giyinen kadınlarda fıs çıkıyor
Çok fazla etkiler fotodaki açik biraz fakat cezbedici
Karşımızdakini birey olarak görüp onun tarzına ve zevkine saygı gösterdiğimiz sürece özgüveni tavan okacaktır bence
partnerine taraflar her zaman çekici gelmeli, sadece 4 duvar arasında değil.
Yüksek lisans tez konusu galiba 😄
Üni okumuyorum ki
İyi yapıyorsun Boş ver okuma
Ablanın bacak boyu 1.50 var galiba
Çok etkiler. Yeterli cevap aslında
Fazlasıyla etkiler libido artışı vs.
İyi bir giyim tarzı kesin artirir
Bence çok büyük etkisi var.
vücudun fit olmadıktan sonra ne giysen boş!
Bu foto mesela beni çok etkiledi
Yüksek etkiler
Çok fazla
Gayet iiyi etkiler
Açık giyinmek cinsel çekimi artırıyor
çok etkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?