Bazı çiftler için, açık alanlarda cinsel aktiviteler gerilimi azaltabilir, heyecanı artırabilir ve yenilikçi bir deneyim sunabilir. Açık havada cinsel ilişkinin rahatlatıcı etkisi neye dayanır?
Açık alanlarda gerçekleşen cinsel aktivitelerin çiftlerin ilişkisine nasıl katkıda bulunduğu hakkında neler söylenebilir?
Açık alanlarda cinsel yaşamın heyecanı ve rahatlatıcı etkisi nasıl açıklanabilir?
Gerçekten sen İblisin Perisisin. Buna inanmaya başladım. Ama eminim ki sadece meydanı boş sanmandan kaynaklanıyor. Daha absürp ve çılgın olanlarını da gördüm bu sitede bu tarz soruların. Henüz ellerine su dökemedin diyebilirim. Soruna gelince bazı şeylerin bize özel kalması, baş başa iken yaşanmasının daha derin nlamlar katacağını, değerli olacağını düşünüyorum. Tıpkı çırıl çıplak olan bir kadına göre, usulüne göre giymiş, takmış, takıştırmış kadının cazibesinin kat kat üstün lduğu gibi mesele.. Aşkı tiye almak kimseye bir şey kazandırmaz. Sevgilim ile neler yaşadığımız kimseyi ilgilendirmez ve tamamen bize özeldir...
Emin ol ki birçok soru da beni göreceksin. 2 günde xper 6 ya çıktım fakat bazı sağlık sorunlarımdan dolayı pek zaman ayıramaz oldum. Şimdi tekrar döndüm. Bilgim olan her soruyu cevaplamaya çalışacağım ağarlıklı olana cinsel yaşam olacak :)
Bu konuda kendinize ne kadar güveniyorsunuz bilemem ama şundan emin olabilirsin ki takip edeceğim ve göreceğim. Zaman zaman da katılacağım yorumlarınıza. Hastalığınızı da merak ettim. Umarım şimdi daha iyisinizdir.
Hastanelerden uzak durun ve tabii ki de ilaçlardan. Sonra bi bakmışsınız hastanelere abone yapmışlar, kobay oluvermişsiniz. Hastaneye yatacak kadar ne alarjisiymiş çok merak ettim...
Açık alanlardaki rahatlatma etkisi doğada olmanın verdiği etkidir, bu sadece cinsellik yaşarken değil normaldede hissedilen etkidir ve cinsellikte de devam eder.
Heyecanı arttırması ise o kadar da acık alan olmayan, görülebilme ihtimali olan alanlarda olabilecek bir şey. Oradaki yakalanma, yasak olanı yapma vs. gibi etkiler sebepli notmalde olandan daha heyecanlı bir durum olabilir.
Yenilikçi bir deneyim de çiftlerin ilişkisine olan etkisiyle bağlantılıdır ve üstteki durumları da kapsar, çünkü bu iki durumun da ilk kez yapılması halinde yine aynı yani bu etki oluşur.
Yeni bir şeyler denemek rutine girmiş, monoton, renksiz vs. cinsel hayatı olan çiftlerin bu ortam ve durumdan çıkmalarını ve daha daha heyecanlı ve renkli bir cinselliği sağlar.
Açık alan derken? İnsanların görebileceği bir açıklık mı yoksa açık havadaki tenha bir yer mi? Bence çiftler arasında ten uyumu ve heyecan olduğu sürece zaman ve mekânın önemi yok. Açık hava sadece farklı bir deneyim olur
Ulu orta olmaz ya, o kadar da değil bak geçen yıl İstanbul'da sahil kenarında sevişen bir çift vardı baya gündem olmuştu 😂 "acaba biri görür mü?" Diye flu bir yer daha heyecanlı yapabilir işi ama ulu orta bir yerde olmaz, maksimum düşünce olarak grup ya da cam açılır öyle bir şeyler yaşanabilir
Bak arkadaşım, açık havada cinsel yaşamın heyecanı ve rahatlatıcı etkisi, doğanın kendi içindeki gücüdür. Güneşin sıcaklığı ve kuşların cıvıltısı insanın libido seviyesini artırırken, rüzgarın serinliği ve doğanın dinginliği insanı rahatlatır. Bu atmosferde sevişmek insanı doğanın bir parçası gibi hissettirir, Adem ile Havva gibi arındırıcı ve yenileyici bir deneyim sunar. Hadi açık havada sevişip bu doğal güneş ışığının tadını çıkaralım!