Sevgilim arkadan seks istiyor yalamak parmaklamak istiyorum diyor yok diyorum karsiyim arkadan evlenince önden olacak diyorum evlenince bi kere yaşanır nolacak diyo tovbe tovbe bu adamdan ayrılmak istiyorum ama seviyorum da napacam ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaşadın da asla asla asla diyorsunuz? Daha düne kadar hepiniz önden de asla olmaz derdi. Şimdi ne ön, ne arka çoğunuzun hiç bir sorunu da yok artık. Konuya gelecek olsak evlenseniz dahi işin aslına bkar isek sadece çocuk yapmaya karar verdysek penis vajinaya sokulur. Seks için illede penisin öne ya da arkaya girmesi gerekmiyor ki. Bu bir tercihtir. Asıl seks akılda, kalp te, ruh ta ve bedenin, cildimizin üzerinde yaşanır. Sarılın, öpüşün, okşayın, dokunun, elleşin, avuçlayın, ağız, dil, dişlerle ısırın, somurun, vakumlayın, oral yapın, sürtünün her şekilde doya doya seks yapmış oluruz yani...
010 Yorumla
Soran+1 yılOral ve sevisme opusme yaşıyoruz evlenince önden yaptircam ama arkadan hiç tuvaletimi tutamam onun bi dakikalık zevki icin bende basur var zaten acıdı yalayinca orayi bi ayirmadan basur sorunu iyice büyüdü bagirsaklarimimi dagitim 5 dakikalık zevki icin 😂😂😂 ömür boyu nasl yasicam ben bezlemi bide dinimizce gunah
Soran+1 yılPsikolojimi götürür anus zevk yeri degl :))
- +1 yıl
Tekrar diyorum ki hastalığınız başka şey, cinsel seksüalite açısından bakıldığında anüsün bir haz, bir farkındalık, bir deneyim olması seçeneği başka şeydir. Ve bir çok kadın bunu seviyor da. Dinimiz her konuda olduğu gibi bu konuda da aşırılığa karşıdır. Dikkat edilmemesi halinde yaşanabilecek sıkıntı ve sorunlara dikkat çeker. Yoksa her konuda olduğu gibi canla, başla, isteyerek ve usulüne uygun yapmak şartı ile, zulme, işkenceye, kin ve nefrete dönüştürmemek kaydı ile yapılana karşı değil. elbette gerekli hijyene dikkat edilmediğinde vajina da çok pis ve iğreti hale gelebiliyor, rahatsızlık verebiliyor, kanlı, pis kokulu iltihap ve akıntılara sebep olabiliyor, idrar kaçırma da dahil bir çok acı ve travmalara sebep olabiliyor. Yani her iki noktadan da kurulacak ilişkilerin aşk, sevgi, şevkat, duygu, hijyen açısından bakıldığında gereken özen ve dikkatin gösterilmemesi halinde kadına ve dolayısı ile erkeğe vereceği zararlar hiç te az değildir. Tıbben bakıldığında her iki organ da çok hassas sinirlerle donatılmış, dokunmaya ve temasa çok duyarlı organlardır. Şevkatle yaklaşıldığında çok derin hazlar ve bağlar oluşturacağı da kesindir.
Soran+1 yılNeden ordan seksi onayliyonuz anlamadm:)
Soran+1 yılDogru biseyse siz kendinize yaptırın hahahaa kadin sagligina zararlı çoğu kadın haz alablr yaptirablr ama ben istemem
- +1 yıl
Hala işin neresindesiniz? Ona bakılırsa ben hem önden heö de arkadan girişe zaten bir sebep yok diyenlerdenim. Penisin bu her iki deliğe de grmesi için bir sebep yok. Önden sadece çocuk istiyorsak şarttır, en azından yumurta ile spermlerin buluşabilmesi için en doğal yoldur. Hamile kalmayı düşünmüyor ve zaten çocuk yapmayı da istemiyor isek penisin vajinaya sokulmasının bir espirisi kalmıyor. Penisin vajinaya sokulmasıyla kıyaslandığında kadın da erkek te sanılanın aksine o kadar da doyurucu bir zevk elde etmezler. Benim demem şu:Eğer çiftler isterlerse ve denemekle ne kaybederiz, seversek, hoşlanır isek seks esnasında bir farkındalık, haz, lezzet, değişiklik olması adına elimizde bir yol, yöntem daha olmuş olur demişler ise buna kim bir şey diyebilir? Senin nasıl ki anal seksi asla yapmam, istemem gibi hiç deneyip görmediğin halde ön yargıyla direk dışlaman çözmüyor cinsel sorunlarımızı. Cinsellik te hazza giden yolda her iki tarafta içinden geleni, istediğini ortaya koyacaktır ki, birlikte keşfedeceğiz bu sofranın zenginliğini. Yoksa her gün her sofrada da ille de köfte, pirzola şart demiyoruz. Bazen olsa da aklımız orada kalmasa gibi düşünebilirsiniz...
Soran+1 yılBu oral seks bile zararlı girtlak kanseri olunuyor :) siz arkadan diyosunuz hiv filan ve neden delik genislesn hak yolu varken neden bok yolu :))
- +1 yıl
Anlaşıldı siz işin dalgasındasınız. Size ne desek boş. Senin dediklerin önüne gelenle yatıp kalkan, anı yaşatanların içinde bulundukları riskler. Nerden beileceksiniz kiminle nerede ne yaptığını? Hastalık taşıyordur, falan filandır işte. Ben ise senden bahsediyorum. Senin böyle bir cinselliğin var mı? Nerde akşam orada sabah, canım kimi çeker, kiminle istersem yatarım bundan kimecilerdenmisin? Bu devrin kız ve kadınları öyle de. Onlar bile hasta olmadan yaşayıp geçinirken, sen mi çok korktun bundan? Ha bu arada fazla su da içme zehirlenirsin, maskesiz sokağa çıkma virüs kaparsın neme lazım. Aslında çoğu kız ve kadın bayıılmıştı bu maske işine. Her şekilde kimliklerini gizliyordu da her türlü rezaleti rahat yapıyorlardı, bu da kapak olsun. Konu kapanmıştır. Sen ne önden ne de arkadan ne ağızdan nede başka biryerinizden asla seks yapmayın, neme lazım her yer pislik, mikrop dolu, ölürsünüz mazallah...
Soran+1 yıl:) hahahaha evlenince hak yolu yeter
- +1 yıl
Bize her türlü yetiyor da, sizlere yetmiyor. Evlenince öyle değişiyorsunuz ki, onu da göremiyoruz bir daha...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılönce ben seni yapayım de onaylarsa trendyoldan 20 cm civarı büyük te olabilir strapon al onu tak arkanı dön de krem istese de susuz sabunsuz daya gitsin o aşamaya kadar gitmez de ben sıraladım
16 Yorumla
Soran+1 yılHahaha takma ile ben yapim hahaha adam merakliysa yaptirir tabi ahshdhhdd 😃😀 ben yaptirmam kendime asla ya
Cevap sahibi+1 yılkolay kolay teslim olma :) her şey karşılıklı olmalı
Soran+1 yılAllah korusun
Cevap sahibi+1 yıl:)
Soran+1 yılHak yolu varkene neden bok yolu yapam ki
Cevap sahibi+1 yıl:) hak yolu ise neden kuranda farklı yazar :)
+1 yıleğer soru trol değilse bu senden bunu ömür boyu talep edicek çünkü belli ki o şekilde eğilimi var eğer istekleriniz örtüşmüyorsa kaldıramayacağını düşünüyorsan balık baştan kokar yani söyliyim..
24 Yorumla
Soran+1 yılSınırlara saygı duyması lazim :) yoksa ayrilicam duysa da ayrilcam çünkü zorla yapmiyacagina güvenemem
- +1 yıl
zorla yapacak birisi mi peki? bunun adı tecavüz çünkü
Soran+1 yılOyle biri gibi durmuyor zorla yapmam diyor ama sevişince opusunce kontrol edemezse kendini evde guvenemiyorum cunku adam parmaklamak ve yalamaya takmış ben arka karsiyim diyorum kizlik durduğu için oraya yöneliyor heralde evlenmeden de önden istemiyorum
Soran+1 yılYa erkek gücü ile her şey olablr güvenemiyorum en dogrusu bitmesi :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılmaymun iştahlı gt seven top erkekelri nerden buluyorsunuz siz ya
14 Yorumla
Soran+1 yılNasil denk geldi bilmiyorum başta böyle huyu yoktu kizlik duruyor diye herlde ordan yaklaşmak istedi onu seviyorum ama sınırlara saygı duymadığı için ayrilcam galiba
Cevap sahibi+1 yılsevmek böyle bir şey değil. demek ki o seni sevmiyor
Soran+1 yılAynen öyle ayrilcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTamam lan önce ben yapıcam arkadan madem bu kadar istiyosun, sen kabul et ben de edeyim de
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaa ben ona arkadan takma ile koyarım kendime asla yaptirmam ahhdhdhdh
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsınn
110 Yorumla
Soran+1 yılOldum zaten ayrilcam smdi
- +1 yıl
Peki ya önden veya sevişme oldu mu
Soran+1 yılEvlenince önden sevisme ve oral oldu tabi opusme
- +1 yıl
Evli misin ki sevgilim diyorsun?
Soran+1 yılYoo evli deglzki adı üstünde sevgili erkek arkadas
- +1 yıl
Virgülün önemi 😅
- +1 yıl
Bi dm gelsene
Soran+1 yılBiz önceden konsmstk zaten
- +1 yıl
Gelde merak etme şimdi
- +1 yıl
Kimsin acaba
+1 yılYeni mi başladı
07 Yorumla
Soran+1 yılYa adam manyak kizlik durdugu için ilgisi arkaya oldu ve yalamak parmaklamak istiyor
- +1 yıl
İlişkiye karşı mısın ki
Soran+1 yılTabi ki bagirsaktan iliskimi olur tuvalet tutamam karsiyim
- +1 yıl
Anal ı sormuyorum
Soran+1 yılHa evlenmeden tabi ki önden yaptirmam kizlik duruyor anal da karsiyim hiç yaptirmicam
- +1 yıl
Nasıl boşalıyorsunuz
Soran+1 yılOral yaptık
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıldın mı
19 Yorumla
Soran+1 yılYok :)
Soran+1 yılAma ayrilcam
Cevap sahibi+1 yılAyrılırsan yaz tepkisini merak ettim bn de yapcam
Soran+1 yılNe yasanmiski dedi hahahaha
Cevap sahibi+1 yılAy aynı bnmki gibi simdi ayrilim dersen de gururdan tamam der ama gine konusmaya calısır
Cevap sahibi+1 yılNe dedin sen tam olarak
Soran+1 yılEvet yalayıp gerdirme yaşandı ya ilerisi girmedir dedim 😂😂😂
Soran+1 yılNormal bisi gibi karsiliyo adam 😂😂😂😂
Soran+1 yılSınırlara uymadin dedm ne diyim😂😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSınırlarına saygı duymuyorsa ne sevgisi
020 Yorumla
Soran+1 yılAynen sınırlara saygı duyarsa bile guvenemem erkek gücü ya kayarsa
Soran+1 yılBi anda zorla yaparsa
Cevap sahibi+1 yılEvlenince de arkadan istemekten vazgecmeyecek yani
Soran+1 yılAdam manyak yalama derdinde sanki çok önemli girmesem bile yalarım diyo mecbur ayrlcam
Cevap sahibi+1 yılDerdi arka yani
Soran+1 yılKizlik durunca
Cevap sahibi+1 yılHayır, evlensenizde isteyecek ordan
Soran+1 yılEvettt istemeyenle evlencem ilerde tabi ki bunla olmaz
Cevap sahibi+1 yılİstemeyende ilerde ister emin ol
Soran+1 yılBagirsak isteyen sevmeyen insandır net
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmuyor kuzum
Soran+1 yılNiye ki sizde mi ordan istiyonuz kadına sağlıksız tuvalet tutamıyor
Soran+1 yılDinimizce de gunah
Cevap sahibi+1 yılBen ordan istemedim istemiyorum da, ama çok kolay değil böyle birini bulmak, herkes merak eder
Soran+1 yılEvettt hiç istemeyen vardr muhakkak ama :)
Cevap sahibi+1 yılOda sana denk gelirse 😅
Soran+1 yılHahaha oral dada mikrop kapiliyo doğru degl amaa geldebunu erkeklere anlat her haltı denemek istiyolr
Cevap sahibi+1 yılBence seninle özel olarak konuşmalıyız 😂
Soran+1 yılHahaa biz konusuyoruz zaten dhdjhd
Cevap sahibi+1 yılBurdan değil yaa😅
+1 yılSakın yapma pisman olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılYok evlenince de önden yapcam arkadan hiç yapmam
- +1 yıl
Adamsin kanka
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uymuyosa sana ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapcm
+1 yılBirlikte oldunmu hiç
028 Yorumla
Soran+1 yılYok kizlik evlenince bozulcak belkide ondan arkadan yaklaşmak istiyor ama sınıra saygı lazım arkadan hiç yapmam
Soran+1 yılAma oral yaptık tabi
- +1 yıl
Imam nikahin var m8
Soran+1 yılYok tabi ki sevgiliyiz sadece imamda resmide nikah yok
- +1 yıl
Gùnah bòyle. bide o seninle evlenmez hayatta boşa egleniyor seninle
Soran+1 yılGunah aynen
- +1 yıl
O seni sen onu gūnaha itiyorsun. Evlensende mutlu olamassiniz
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılYeni biri lazım sevisme yasamadan evlenmek lazım dirrk
- +1 yıl
Evlenmeye niyeti yok galiba sevgilinin
Soran+1 yılPara olarak yok niyeti ayrlcm
- +1 yıl
Ayarliycam mi
- +1 yıl
Seni kullaniyo o halde
Soran+1 yılAyrilcam
- +1 yıl
Evlenecegin kocana ne dicen yaptiklarinla
Soran+1 yılBnde kullanma diye düşünüyorum
- +1 yıl
Tövbe edersen yeniden dogmuş gibi olursun Allah affeder
Soran+1 yılEvet yeniden yasamicam zaten
Soran+1 yılEvlenmeden
- +1 yıl
Sen tövbeni yap nefsine uyma
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
Peki sen yoluna bak
Soran+1 yılOyle ciddi olan evlenmeden istemez hiç bisi
Soran+1 yılEvleneceğim kocama bisi diyemicem maalesef hani beni almaz geçmişi anlatirsam ama oda tecrübeli cikar herlde yaşamış cikr
- +1 yıl
Zaten evlenmenin amacı zina yapmamak ve dūzenli hayat yaşamaktır. Evlenecek kişide ister gūvendigin biri olursa imam nikahi yapki gūnah işleme. Seni yarį yolda birakmasın. Sen evlenecegin kişiye söyleme gūvenmez. Tövbe et hiç gūnah işlememiş sayīlirsin
Soran+1 yılSagolasinn
- +1 yıl
"La ilahe illallâhü vahdehû lâ şerîke leh, lehül'mülkü ve lehül'hamdü ve hü ve alâ külli şey'in kadîr.” derse, "Günâhları deniz (dalgalarının çıkardığı) köpükler kadar bile çok olsa, Allâhü Teâlâ onun günahlarını affeder.” kardeşim Sünnî rivayet etmiştir.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne