Cinsel Yaşam Erkekte sizi en çok ne etkiliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yakışıklılık Fizik Penis boyu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekte sizi en çok ne etkiliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Golden_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kibarlığı centilmenliği, bakışları boyu bosu omzu vs 1 0 Yorumla
betican Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl sanırım yüz güzelliği. bakımlı olmak buna dahil. fiziğe veya diğer şeylere pek takılmam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boynu ensesi kulakları burnu gözleri boyu o güçlü kolleri yani fiziği 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yakışıklılık Penis boyu Kalınlığı Damarlığı 3 5 Yorumla zaferrsancak +1 yıl Damar nasıl oluyor Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Simdi benimkini ceker atardim boyle diye ama hos olmaz 🤣 Yorumla zaferrsancak +1 yıl @EskisehirliAdam etkileniyorsun galiba sende damarından 😀 e hadi sende bol dolar dolar çekersin fotosunu Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl kardesim benimki kalin uzun ve damarli sen erkeksin nasil penisinde damar yok ya safsin ya cocuk Yorumla zaferrsancak +1 yıl @EskisehirliAdam kardeşim penis o elbette damarlı olacak oyuncak taktırmadjysan. 3 milyar erkek hepsinde damar var. Nesiyle övünecem damarı var diye. Güzelde tıp tıp atar Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yasiklilik 0 0 Yorumla
Mickywomen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Beyin kası😅 0 4 Yorumla cakebytheocheannn +1 yıl @Mickywomen ilk defa görüyorum Yorumla Mickywomen +1 yıl Zeka belirtisini mi? 😂 Yorumla cakebytheocheannn +1 yıl @mickywomen Hayır bir kadının bu konudaki beklentisini açık açık yazmasını Yorumla Mickywomen +1 yıl Açık olmak lazım😆 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Para yok burada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Karizma ve fizik 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu ikisi olsun isterse en çirkin adam olsun ben o adamdan yine etkilenirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kibarlığı centilmenliği, bakışları boyu bosu omzu vs
sanırım yüz güzelliği. bakımlı olmak buna dahil. fiziğe veya diğer şeylere pek takılmam
Boynu ensesi kulakları burnu gözleri boyu o güçlü kolleri yani fiziği
Yakışıklılık
Penis boyu
Kalınlığı
Damarlığı
Damar nasıl oluyor
Simdi benimkini ceker atardim boyle diye ama hos olmaz 🤣
@EskisehirliAdam etkileniyorsun galiba sende damarından 😀 e hadi sende bol dolar dolar çekersin fotosunu
kardesim benimki kalin uzun ve damarli sen erkeksin nasil penisinde damar yok ya safsin ya cocuk
@EskisehirliAdam kardeşim penis o elbette damarlı olacak oyuncak taktırmadjysan. 3 milyar erkek hepsinde damar var. Nesiyle övünecem damarı var diye. Güzelde tıp tıp atar
Beyin ve o beynin konumu
Sorumluluğunu bilmesi
Şıkların hepsi
Yasiklilik
Beyin kası😅
@Mickywomen ilk defa görüyorum
Zeka belirtisini mi? 😂
@mickywomen Hayır bir kadının bu konudaki beklentisini açık açık yazmasını
Açık olmak lazım😆
Para yok burada
Karizma
Karakter...