Cinsel Yaşam 35 kilo verdim penisim 5.5 cm uzadı normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 35 kilo verdim penisim 5.5 cm uzadı normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Penisin uzamadı, var olan penis kökün ortaya çıktı. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Valla abi sanki ereksiyon bile düzeldi sporun faydası sanırım. Birde göbek içine çekiyormuş sanırım Yorumla MyColorDark +1 yıl Göbek ve kasık etrafındaki yağ tabakası penisin kök kısmını epey gizliyor, doğrudur. Devam aynen :D Yorumla Soran +1 yıl Abi şimdi zargana oldum zaten inşallah kas kütlesi eklemeye devam edicem Yorumla MyColorDark +1 yıl Ona yapacak bir şey yok. Kas yaparsın :D Yorumla Soran +1 yıl Abi boş ver özgüvenim geldi aynada yüzüme bakıncada mutlu oluyorum vücutta zamanlar artık Yorumla MyColorDark +1 yıl Kesinlikle katılıyorum 💪 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Normal. Yağın içinde gömülü kalan kısmı dünyayla buluşmuş. 1 1 Yorumla Kibar4154 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Asprin0080 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Göbeğinden tamamını göremiyordun ve sana küçük görünüyordu kilo verdin tamamını görünce büyüdü zannediyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle sayılır hem kasık eridi hemde göbek penisin bağlarını içeri çekiyormuş sanırım Yorumla Asprin0080 +1 yıl Okadar anlamam Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Normal 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç kilo verdin mi ya da aldım mı abi? Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Ben en fazla 80 e çıktım en düşük 75 e indim bende bile fark oluyorSen iki kadar değil ama. Lakin uzaması normal o bölgede yağlanıyor sonuçta kilo verince yağ tabakası gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur abi 5 kilo bile fark ettiyse demekmiş kan dolaşımida bozuyor testesteronda düşüyor kiloda çünkü Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal Diğer kadın üyenin nicki ne😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Diğer kadin üye derken? Ne varki nickinde? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni engellemiş ya kim acaba 🤔 Yorumla Adana_lıı +1 yıl Lizaben 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kim yaa ilk defa duyuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Link atar mısınız buraya bende engelleyeyim Yorumla
Met9316 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Kaç kilodan kaç kiloya düştün boy nedir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 182 boy 103 kilodan 68 e düştüm ama yoğun spor ve düzenli beslenme yaptım sarkmam felanda olamadi Allah'a şükür 8 ayda dengeli verdim Yorumla Met9316 +1 yıl Göbek baya fazla mıydı Yorumla Soran +1 yıl Evet fazlaydı benim kasıkta şişkindi Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Harika 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyw abi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Penisin uzamadı, var olan penis kökün ortaya çıktı.
Valla abi sanki ereksiyon bile düzeldi sporun faydası sanırım. Birde göbek içine çekiyormuş sanırım
Göbek ve kasık etrafındaki yağ tabakası penisin kök kısmını epey gizliyor, doğrudur. Devam aynen :D
Abi şimdi zargana oldum zaten inşallah kas kütlesi eklemeye devam edicem
Ona yapacak bir şey yok. Kas yaparsın :D
Abi boş ver özgüvenim geldi aynada yüzüme bakıncada mutlu oluyorum vücutta zamanlar artık
Kesinlikle katılıyorum 💪
Normal. Yağın içinde gömülü kalan kısmı dünyayla buluşmuş.
😂😂😂
Göbeğinden tamamını göremiyordun ve sana küçük görünüyordu kilo verdin tamamını görünce büyüdü zannediyon
Evet öyle sayılır hem kasık eridi hemde göbek penisin bağlarını içeri çekiyormuş sanırım
Okadar anlamam
Normal
Sen hiç kilo verdin mi ya da aldım mı abi?
Ben en fazla 80 e çıktım en düşük 75 e indim bende bile fark oluyor
Sen iki kadar değil ama. Lakin uzaması normal o bölgede yağlanıyor sonuçta kilo verince yağ tabakası gidiyor
Doğrudur abi 5 kilo bile fark ettiyse demekmiş kan dolaşımida bozuyor testesteronda düşüyor kiloda çünkü
Aynen öyle
Normal
Diğer kadın üyenin nicki ne😂
Diğer kadin üye derken? Ne varki nickinde?
Beni engellemiş ya kim acaba 🤔
Lizaben 😃
O kim yaa ilk defa duyuyorum
Link atar mısınız buraya bende engelleyeyim
Kocama sordm normal diyo
Kaç kilodan kaç kiloya düştün boy nedir
182 boy 103 kilodan 68 e düştüm ama yoğun spor ve düzenli beslenme yaptım sarkmam felanda olamadi Allah'a şükür 8 ayda dengeli verdim
Göbek baya fazla mıydı
Evet fazlaydı benim kasıkta şişkindi
Kac cm oldu
16 oldu
Harika
Eyw abi